Blackmart0.99.2.42_GÜNCEL TÜRKÇE SÜRÜM MARKETTEKI UYGULAMALARI ÜCRETSİZ EDİNME

Sponsorlu Bağlantılar

btogan

Üye
Teşekkürler

FK5896

FK5896

Üye
programı çok beğendim ama most wanted'ın orjinalini indirdip kurdum. sd dosyasını yüklemek için açtığımda "this application is not authorized for use on your android device" yazısı geliyor ne yapmalıyım?

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
programı çok beğendim ama most wanted'ın orjinalini indirdip kurdum. sd dosyasını yüklemek için açtığımda "this application is not authorized for use on your android device" yazısı geliyor ne yapmalıyım?
Selam arkadaşım oyun apk sinden iki tane var ikincisi çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: FK5896
mc.a

mc.a

Üye
Teşekkürler dostum :oke:

FK5896

FK5896

Üye
Selam arkadaşım oyun apk sinden iki tane var ikincisi çalışıyor
evet ikincisi çalışıyor ama arızalı sanırım benim cihazda birkaç bölüm oynadıktan sonra kasmaya başlıyor.. bu da yetmezmiş gibi ekranın köşelerinde siyah kutucuklar beliriyor ve oyun oynanmaz bir hale geliyor. ne yaptıysam çözemedim bu sorunu ..

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
evet ikincisi çalışıyor ama arızalı sanırım benim cihazda birkaç bölüm oynadıktan sonra kasmaya başlıyor.. bu da yetmezmiş gibi ekranın köşelerinde siyah kutucuklar beliriyor ve oyun oynanmaz bir hale geliyor. ne yaptıysam çözemedim bu sorunu ..
Bende galaxsy 3 var herhangi bir probemle karşılaşmadım belki telefon sistem özelliklerinden kaynaklanan bir durum olabilir çünkü android markette bu tür sorunla karşılaşan kasma oyundan çıkma donma vs çok kişi var yorumlara baka bilirsin bir teşekkürü hak ettimmi :)

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
Bende galaxsy 3 var herhangi bir probemle karşılaşmadım belki telefon sistem özelliklerinden kaynaklanan bir durum olabilir çünkü android markette bu tür sorunla karşılaşan kasma oyundan çıkma donma vs çok kişi var yorumlara baka bilirsin bir teşekkürü hak ettimmi :)
kesinlikle :) ama yinede bugün oyunun orjinalini satın alıp deneyeceğim. yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler..
bu arada marketteki sensation xl kullanan kişilerinin yorumlarına baktığımda kimse kasma ya da sorun var dememiş. aksine kasma vs. vs. sorunlar yok diyen bile var :)

- - - Eklendi - - -

bir ek: :tşk: :D

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle :) ama yinede bugün oyunun orjinalini satın alıp deneyeceğim. yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler..
bu arada marketteki sensation xl kullanan kişilerinin yorumlarına baktığımda kimse kasma ya da sorun var dememiş. aksine kasma vs. vs. sorunlar yok diyen bile var :)

- - - Eklendi - - -

bir ek: :tşk: :D

Oyun apk versiyonundan kaynaklanan bir sorunda olabilir dedigim gibi bende herhangi bir sorunla karşılaşmadım :)

• Beğen
adı burdasaklı

adı burdasaklı

Üye
Teşekürlerrrrr

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
sagol hocam

05erkan05

Üye
Teşekkürler ama her indirdiğinde lisans istiyo

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler ama her indirdiğinde lisans istiyo

Selam uygulamalar kullanıcılar tarafından hacklanarak yüklenmiştir istedigin bir uygulama varsa BLACKMARKETE Yüklerim ordan indirirsin :)

ferman_

Üye
Teşekkürlerrrrr

kayhanovic

Üye
Tesekkurler

Takipçi Satın Al

Üst Alt