▀▄▀▄▀▄ AnimecileR BurayA ▄▀▄▀▄▀

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye

Öncelikle üye listesi gelsin.Sonrasını yavaş yavaş düşünürüz.Mesela burada paylaştığımız görüntüleri birleştirip part part görüntü, wallpaper arşivleri paylaşabiliriz.Grup olarak çeşitli etkinlikler yapmalıyız ^.^

Yanlış hatırlamıyorsam konularda mesaj sınırı var.Sadece seçili bir kaç şeyi yerleştirebileceğiz yani.Bu yüzden ilk başlıktaki her karakteri iyice düşünmeli ve seçilmiş şeyleri oraya eklemeliyiz bana kalırsa.

Death Note ya da Code Geass izle derim o zaman.İlk death note'dan başlarsan daha iyi olur diye düşünüyorum.Beğenmezsen başka şeylerde öneririm ama bi 5-6 bölüm izle bakalım.

- - - Eklendi - - -

Birde ne tarz istediğini yazarsan daha rahat yardımcı olabilirim.

Valla istediğim tarz sao türünden daha çok ama böyle can sıkmayacak bir şey olursa oda olur. Death note nasıl birşey ? Konusu ne yani ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Valla istediğim tarz sao türünden daha çok ama böyle can sıkmayacak bir şey olursa oda olur. Death note nasıl birşey ? Konusu ne yani ?

Fantastik polisiye.İzleyipte beğenmeyen görmedim diyebilirim.Dehşet akıl oyunları var.Yok akıl oyunları falan istemem başka tarzda bir şeyler istiyorum diyorsan söyle ona göre öneride bulunayım :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
İlk olarak anime hakkında bilgiler ve anime ve manga haberleri yazıyorum bunlar güncellenecek her zaman. Dediğin gibi başa üye listesini yazayım :ok2: Bir de hemen hemen her gün bi animeyi ayrıntılı olarak paylaşayım derim nasıl olur.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
İlk olarak anime hakkında bilgiler ve anime ve manga haberleri yazıyorum bunlar güncellenecek her zaman. Dediğin gibi başa üye listesini yazayım :ok2: Bir de hemen hemen her gün bi animeyi ayrıntılı olarak paylaşayım derim nasıl olur.

Olur güzel de olur ama 1. mesajda karakter sınırı ne kadar onu öğrenmek lazım :hmmm

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
üye listesi yaparken isimlerin yanına da en sevdiğiniz karakterin adını yazayım diyorum ne dersiniz

- - - Eklendi - - -

Olur güzel de olur ama 1. mesajda karakter sınırı ne kadar onu öğrenmek lazım :hmmm
Tamam onu ben ayarlıcam sorun yok :oke:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
RowneSM

RowneSM

Üye

Kişi listesi yapılıcaksa benide yazarsanız sevinirim :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Fantastik polisiye.İzleyipte beğenmeyen görmedim diyebilirim.Dehşet akıl oyunları var.Yok akıl oyunları falan istemem başka tarzda bir şeyler istiyorum diyorsan söyle ona göre öneride bulunayım :)

Akıl oyunu tamda istediğim türden oldu bu ya :) Bunu izliyim ben en çok akıl oyunları tarzında şeyleri severim zaten. :) Kaç bölüm bu acaba ?

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
üye listesi yaparken isimlerin yanına da en sevdiğiniz karakterin adını yazayım diyorum ne dersiniz

- - - Eklendi - - -

Tamam onu ben ayarlıcam sorun yok :oke:

İyi olur da ben hangi karakteri seçicem asıl problem o :ehe Favori kişi yerine favori anime daha doğru olur sanırsam :hmmm Ya da her ikiside :ehe

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Akıl oyunu tamda istediğim türden oldu bu ya :) Bunu izliyim ben en çok akıl oyunları tarzında şeyleri severim zaten. :) Kaç bölüm bu acaba ?

Emin değilim ama 37'ydi sanırım.12 cilt manga onu biliyorum da :ehe Code Geass var onu da izleyebilirsin istersen bana kalırsa Death Note'dan daha iyi.Fakat herkese hitap etmiyor biraz daha özel bir anime sanırım :)

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye

- - - Eklendi - - -

36 ya da 39 olması lazımdı..

- - - Eklendi - - -

Yaoi izleyesim var. :D

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Her ikisini de yazalım biz ilerleyen zamanda zaten profil kartının bi kısmıyla birlikte koyucam üye listesine :D

• Beğen
RowneSM

RowneSM

Üye
Ner neyse ya bölümün pek bi önemi yok sao yu 2 günde bitirmiştim buda her halde bi 3 gün sürer başladımmı bitirene kadar durmuyorum hani 1 gün izlemiyim yok :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ner neyse ya bölümün pek bi önemi yok sao yu 2 günde bitirmiştim buda her halde bi 3 gün sürer başladımmı bitirene kadar durmuyorum hani 1 gün izlemiyim yok :)

Sen bir izlede önerilecek anime bol :ehe

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye

Sende bendensin. Naruto'ya başladığımda günde 40 bölümden fazlasını izliyordum. Bi Naruto serisi birde Bleach'i böyle izlediğimi bilirim.

• Beğen
Tepkiler: RowneSM ve kullanıcıadları
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bence yu–gi–oh u unuttunuz :) ilk animemdi ve yanlış hatırlamıyorsam 270 lere yakın bölümü vardı hikayesi olsun çizim olsun giriş müziği olsun çok sevmiştim 1 yıl önce anime olatak değil de beyblade metal fusion a acayip merak sarmıştım ayrıca tsubasa da çok dikkatimi çekerdi :) şimdi bakıcam bleach e çok uzun mu peki arkadaşlar

• Beğen
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Bence yu–gi–oh u unuttunuz :) ilk animemdi ve yanlış hatırlamıyorsam 270 lere yakın bölümü vardı hikayesi olsun çizim olsun giriş müziği olsun çok sevmiştim 1 yıl önce anime olatak değil de beyblade metal fusion a acayip merak sarmıştım ayrıca tsubasa da çok dikkatimi çekerdi :) şimdi bakıcam bleach e çok uzun mu peki arkadaşlar

Bleach 366 bölüm ama rahat 200 bölümü fillerden oluşuyor.

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Sende bendensin. Naruto'ya başladığımda günde 40 bölümden fazlasını izliyordum. Bi Naruto serisi birde Bleach'i böyle izlediğimi bilirim.

Sende bendensin o zaman :D 1 günde 2 seri bitirirdim öğrencilik yıllarımda.Ah ulan ah hep boştum ne güzel zamanlardı.Şimdi sadece haftada 3 gün boşum 3 ay tatil falan onları özledim ben :(

Yarın izlemeye başlıycam. Ha birde bi bölümü kaç dakika :ehe

Normalde 25-35 dakika arası standart süredir animeler için.Opening, endingi çıkar 20-25 dakika de işte ona.Bir kaç seri ve bir kaç bölüm hariç bu hep böyledir :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bir haftaya biter mi :hmmm

RowneSM

RowneSM

Üye
Arkadaşlar şimdi birşey sorucam ben fantastik polisiyeyi izlesem sizce ondan önce izlemem gereken bir anime varmı yoksa direk başlıyımmı fantastik polisiyeden ?

RowneSM

RowneSM

Üye

Sende bendensin o zaman :D 1 günde 2 seri bitirirdim öğrencilik yıllarımda.Ah ulan ah hep boştum ne güzel zamanlardı.Şimdi sadece haftada 3 gün boşum 3 ay tatil falan onları özledim ben :(

Normalde 25-35 dakika arası standart süredir animeler için.Opening, endingi çıkar 20-25 dakika de işte ona.Bir kaç seri ve bir kaç bölüm hariç bu hep böyledir :)

Hmm anladım :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt