Çevikligi arttirkmak

Sponsorlu Bağlantılar

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
Çevikligi arttirkmak
Arkadaslar ben cok yavas ve hantalim nasil çevik olunur

JosephLion

JosephLion

Üye
Hergün şınav çek kardeş bütün vücudun gelişir :) Hızlanırsın :)

Mert

Mert

Üye
Basketbol

BYFECI

BYFECI

Üye
Kilolu musun?

Metin137

Metin137

Üye
sadece biraz zayiflaman lazım ve eklemlerini çevik yapmalısın

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
Kilom normal ama neden bilmiyorum çok yava$ kosuyorum yani anlayacagin hantalim

- - - Eklendi - - -

sadece biraz zayiflaman lazım ve eklemlerini çevik yapmalısın

eklemler nasil çevik yapilir kardes

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Dengeli ve düzenli beslenmen lazım ve spor.
Kenpo ve cardio bunlardan öneririm.

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
Kenpoyu biraz açarmisin dostum

Metin137

Metin137

Üye
Kilom normal ama neden bilmiyorum çok yava$ kosuyorum yani anlayacagin hantalim

- - - Eklendi - - -

eklemler nasil çevik yapilir kardes

ne bilim mesela yere otur ellerini ayak parmaklarıyla birleştirmeye çalış bak bakalım oluyormu hep yaparak geliştirebilirsin bu gibi şeyler

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi

ne bilim mesela yere otur ellerini ayak parmaklarıyla birleştirmeye çalış bak bakalım oluyormu hep yaparak geliştirebilirsin bu gibi şeyler

haklisin $imdi denedim dizimin altinda bir$ey kopacak gibi oldu ba$ka ne tur bilgiler bulabilirim simdiden tesekkurler

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
Hadi ama

Metin137

Metin137

Üye
haklisin $imdi denedim dizimin altinda bir$ey kopacak gibi oldu ba$ka ne tur bilgiler bulabilirim simdiden tesekkurler

mesela o dediğim hareketi her sabah dene sonra yukarıya doğru zıplaya bildiğin kadar zıpla sonra bir kolunu başının yanından arkaya doğru diğer kolunuda tam tersi gelecek şekilde sırtında birleştirmeye çalış bu gibi hareketleri yaparak daha çevik olabilirsin bide bence en iyisi herşeyi kafanda bitirmek yani yaptığın hareketleri daha hızlı yapmak(biraz karışık oldu ama eminim ne dediğimi anlamışsındır:))

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi

mesela o dediğim hareketi her sabah dene sonra yukarıya doğru zıplaya bildiğin kadar zıpla sonra bir kolunu başının yanından arkaya doğru diğer kolunuda tam tersi gelecek şekilde sırtında birleştirmeye çalış bu gibi hareketleri yaparak daha çevik olabilirsin bide bence en iyisi herşeyi kafanda bitirmek yani yaptığın hareketleri daha hızlı yapmak(biraz karışık oldu ama eminim ne dediğimi anlamışsındır:))

saol hackermet yardimci oldugun icin

Metin137

Metin137

Üye
rica ederim:)

Takipçi Satın Al

Üst Alt