Duran.Y
Üye
Kullanımımda 12 saat sarjı gıdıyor demıssınız kullanımız nasıl![]()
Günde 1.5-2 saat konuşma, 5-10 fotoğraf, 1-2 saat whatsapp, hemen hemen sürekli mesajlaşma ve telefon içinde gezinme fotoğraflara bakmak falan işte

Kullanımımda 12 saat sarjı gıdıyor demıssınız kullanımız nasıl![]()

Günde 1.5-2 saat konuşma, 5-10 fotoğraf, 1-2 saat whatsapp, hemen hemen sürekli mesajlaşma ve telefon içinde gezinme fotoğraflara bakmak falan işte![]()

512mb ram yetmediği için oyun çıkmıyor değil geliştiriciler uyarlamıyorİkisini de tavsiye etmem kesinlikle !
1 gb altında rami olan telefon alınmazmış bunu gördük. Herkes wp 8 ram yemiyor 512 yeterde artar diyordu 620 elimizde patladı. millet hala savunmaya çalışıyor, o kadar oyun çıktı bir çoğunu oynayamıyoruz. 1-2 program da gördüm 512mb için indirilmeyen.
ben sureklı ınternet kullanırım max 10 saat dayanır o zaman bana![]()

Evet olabilir
Ayrıca yukarda belirttiğim video kayıtta ki hata benim hafıza kartımla ilgili bir durummuş halletim![]()
Evet olabilir
Ayrıca yukarda belirttiğim video kayıtta ki hata benim hafıza kartımla ilgili bir durummuş halletim![]()
kararımı verdim kesin olarak L6200 alıyorum çünkü;
Kamerasında flaş var
ön kamerası var
ekranı daha iyi
sürekli internette olursan 10saat gideceğini sanmıyorumben sureklı ınternet kullanırım max 10 saat dayanır o zaman bana![]()
Arkadaslar 2 gün önce nokıa lumıa 520 telefon aldım.Telefonda sıkıntı yok ama açma kapamada sıkıntı var telefonu kapattım mı açmak zaman alıyor hemen açılmıyor sizce telefonda sorun mu var yoksa tüm bu modelde ki cihazlar aynı yavaşlıkta mı bazen hiç açılmıyor şarjda fullken böyle olmadı beni telefondan soğuttu teknosadan aldım telefonu aldığım götürdüm telefonda sıkıntı yok dediler açıldı mı sıkıntı yok ama açılmayınca telefonu duvarda parçalıcam bu gidişle :S
Arkadaslar 2 gün önce nokıa lumıa 520 telefon aldım.Telefonda sıkıntı yok ama açma kapamada sıkıntı var telefonu kapattım mı açmak zaman alıyor hemen açılmıyor sizce telefonda sorun mu var yoksa tüm bu modelde ki cihazlar aynı yavaşlıkta mı bazen hiç açılmıyor şarjda fullken böyle olmadı beni telefondan soğuttu teknosadan aldım telefonu aldığım götürdüm telefonda sıkıntı yok dediler açıldı mı sıkıntı yok ama açılmayınca telefonu duvarda parçalıcam bu gidişle :S
sımdı teknosaya goturcem orda telefon acılcak dun gece şarjsa taktım sabah açmaya çalıştım yine açılmadı şimdi denedim açıldı bakalım teknosada ne olacak adamlar telefonun arızalı olduğunu kabul edicek mi teknosa böyle cihazlarda değişim yapma şansları var mı yoksa servise mi yolluyorlar bilginiz var mı arkadaşlar ?Geç açılması normal yani ne kadar geç olduğundan bahsetmemişsin ama şak diye de açılmasını bekleme hepsi de biraz geçikmeli açılıyor.
Fakat kapanıp açılmaması normal değil.
sımdı teknosaya goturcem orda telefon acılcak dun gece şarjsa taktım sabah açmaya çalıştım yine açılmadı şimdi denedim açıldı bakalım teknosada ne olacak adamlar telefonun arızalı olduğunu kabul edicek mi teknosa böyle cihazlarda değişim yapma şansları var mı yoksa servise mi yolluyorlar bilginiz var mı arkadaşlar ?
bildiğim kadarıyla kendileri değişim yapmıyorlar ancak bir ay içinde sorun çıkarsa htc telefonu kendisi değiştiriyor teleservise değişim talebi ile gönderince ama Nokia nın nasıl bir hizmeti var onu bilmiyorum,ama Teknosa değişim yapmaz