Nokia Lumia 620 mi 520 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
620 al 620ler gelecek güncellemeyle radyoya sahip olacaklar

skynet

Üye
520'yi boş ver 620 al kafan rahat olsun

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
İkisini de tavsiye etmem kesinlikle !
1 gb altında rami olan telefon alınmazmış bunu gördük. Herkes wp 8 ram yemiyor 512 yeterde artar diyordu 620 elimizde patladı. millet hala savunmaya çalışıyor, o kadar oyun çıktı bir çoğunu oynayamıyoruz. 1-2 program da gördüm 512mb için indirilmeyen.
BEN NL 720 Asphalt 7 ve diger oyunları kasmadan oynayabiliyorum ?

evarietyw

evarietyw

Üye
Hafıza sorun olmaz diyorsan htc 8s almalısın tasarım ve kalite olarak Bi harika :)

blackrons

Üye

Kaç gündür kullanıyorum ekranda bir sıkıntı yaşamadım henüz nesi kötü ekranın anlamadım.

adamlar gidiyor s4'ün ekranına ya da 920'ninkine bakıp kıyaslıyor sanırım, ips ekran koymuşlar bu fiyata daha ne? sırf ekranı için tercih ettim ben siparişi verdim, siz memnun musunuz hocam telefondan?

Duran.Y

Duran.Y

Üye
adamlar gidiyor s4'ün ekranına ya da 920'ninkine bakıp kıyaslıyor sanırım, ips ekran koymuşlar bu fiyata daha ne? sırf ekranı için tercih ettim ben siparişi verdim, siz memnun musunuz hocam telefondan?

Ben beklediğimden daha güzel bir telefona sahip olduğumu düşünüyorum öncelikle ve dediğiniz gibi milletin beklentisi anlaşılmaz derecede yüksek.
Serinin en alt seviye telefonundan bahsediyoruz, 600 TL'lik bir cihazdan bahsediyoruz çok çok üst seviye bir kalite beklenmemesi gerekir ki bana göre beklenenden daha güzel bir cihaz.
Mesela ekran 4" olması, telefonun duruşunun çok şık olması insanı mest ediyor en başta tabii inceliğini de unutmamak gerekir.

Şuana kadar gördüğüm üç sorun var;
* Video kaydettikten sonra videonun bazı yerlerinin kesik kesik olması
* Klasik 3G açıkken internette dolaşmaktan kaynaklanan ısınma
* İlk gün sıkıntı yoktu ama şuan kapasite kontrolünde bir sıkıntı var.

Benim şuan ki izlenimlerim bu yönde kardeşim, gelecek cihazını güle güle kullanman dileğiyle :)

blackrons

Üye

Ben beklediğimden daha güzel bir telefona sahip olduğumu düşünüyorum öncelikle ve dediğiniz gibi milletin beklentisi anlaşılmaz derecede yüksek.
Serinin en alt seviye telefonundan bahsediyoruz, 600 TL'lik bir cihazdan bahsediyoruz çok çok üst seviye bir kalite beklenmemesi gerekir ki bana göre beklenenden daha güzel bir cihaz.
Mesela ekran 4" olması, telefonun duruşunun çok şık olması insanı mest ediyor en başta tabii inceliğini de unutmamak gerekir.

Şuana kadar gördüğüm üç sorun var;
* Video kaydettikten sonra videonun bazı yerlerinin kesik kesik olması
* Klasik 3G açıkken internette dolaşmaktan kaynaklanan ısınma
* İlk gün sıkıntı yoktu ama şuan kapasite kontrolünde bir sıkıntı var.

Benim şuan ki izlenimlerim bu yönde kardeşim, gelecek cihazını güle güle kullanman dileğiyle :)

çok teşekkürler hocam, açıkçası 620'deki ekstra özellikler benim için gereksizdi, ekran ve internet kullanımı bu cihazda daha iyiymiş ve bataryası 1450 mah bu da artısı. video sorunu güncellemeyle düzelir sanırım.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
çok teşekkürler hocam, açıkçası 620'deki ekstra özellikler benim için gereksizdi, ekran ve internet kullanımı bu cihazda daha iyiymiş ve bataryası 1450 mah bu da artısı. video sorunu güncellemeyle düzelir sanırım.

Video sorunu diğer Lumialarda da mı varmış ki güncelleme ile giderilsin?

blackrons

Üye

bilmiyorum hocam donanımsal da olabilir tabii gelince benim ki yazarım durumu. bu arada koruyucu filmi var mı telefonun? yok gibi duruyor ama.. yoksa alayım onu da. gerek var mı bilmiyorum tabii.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi

hocam sarjı ne kadar gidıyor?
Ekran gun ısıgında sorun cıkarıyor mu
internet hızlı mı
kamera nasıl

Duran.Y

Duran.Y

Üye
hocam sarjı ne kadar gidıyor?
Ekran gun ısıgında sorun cıkarıyor mu
internet hızlı mı
kamera nasıl

İlk şarjdan sonra şarj hiç verimli değildi korkutmuştu beni fakat Lumiaların şarj sisteminin bir aya yakın bir zamanda tam olarak oturduğunu öğrendim. Fakat şuan çok yoğun kullanmamakla birlikte 12-13 saati buluyor.
İnternet 2G ile tatmin ediyor yine ama 3G de harika oluyor fakat hem şarj hemde ısınmadan dolayı pek kullanmıyorum 3G.
Kamera konusuna gelince;
Gündüz gerçekten harika fotoğraflar çekebiliyorsunuz beni şaşırtıyor bazen :) Fakat forumda da bahsetmiştim video çekiminde bir sıkıntı yaşadım çektiğim videoyu izlerken ilk 10sn de bir iki kere takılma oluyor kesik kesik. Sistemde mi donanımda var bilmiyorum yarın Nokiashop'a sorarsam bilgilendiririm sizi de.
Ekran gündüz bana bir sıkıntı çıkarmıyor. - Evet çok net bir görüntü vermiyor ama kullanmayı engelleyecek kadar bir sorunda yaratmıyor.-

MrExpert

MrExpert

Üye
Kesinlikle 620.

MaxipmaN

Üye
620 derim

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi

İlk şarjdan sonra şarj hiç verimli değildi korkutmuştu beni fakat Lumiaların şarj sisteminin bir aya yakın bir zamanda tam olarak oturduğunu öğrendim. Fakat şuan çok yoğun kullanmamakla birlikte 12-13 saati buluyor.
İnternet 2G ile tatmin ediyor yine ama 3G de harika oluyor fakat hem şarj hemde ısınmadan dolayı pek kullanmıyorum 3G.
Kamera konusuna gelince;
Gündüz gerçekten harika fotoğraflar çekebiliyorsunuz beni şaşırtıyor bazen :) Fakat forumda da bahsetmiştim video çekiminde bir sıkıntı yaşadım çektiğim videoyu izlerken ilk 10sn de bir iki kere takılma oluyor kesik kesik. Sistemde mi donanımda var bilmiyorum yarın Nokiashop'a sorarsam bilgilendiririm sizi de.
Ekran gündüz bana bir sıkıntı çıkarmıyor. - Evet çok net bir görüntü vermiyor ama kullanmayı engelleyecek kadar bir sorunda yaratmıyor.-
karar veremedim simdi hangısını alsam

skynet

Üye
Şu anana kadar baya video çektim en ufak bir sorun çıkarmadı :)

blackrons

Üye

Kamera konusuna gelince;

hocam üstte de sordum koruma filmi gerekli mi? okuduguma göre çizilmeye dayanıklıymış ama? telefonda geliyor mu film alayım mı yoksa?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi

Kamera konusuna gelince;
Ufak bğr inceleme yapabılır mısınız :)

Duran.Y

Duran.Y

Üye
hocam üstte de sordum koruma filmi gerekli mi? okuduguma göre çizilmeye dayanıklıymış ama? telefonda geliyor mu film alayım mı yoksa?

Ilk geldiğinde üzerinde herhangi bir koruma yok ne kadar dayanıklıdır bilmiyorum ama ben her ihtimale karşı sipariş ettim ekran koruyucu geldiğinde kullanmaya başlayacağım.

- - - Eklendi - - -

Ufak bğr inceleme yapabılır mısınız :)

Ufak bir inceleme derken? Görüşlerimizi, incelemelerimi bu konu içinde yukarda yazmıştım. Batarya, kamera, internet, ekran vs. olarak:)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi

Ilk geldiğinde üzerinde herhangi bir koruma yok ne kadar dayanıklıdır bilmiyorum ama ben her ihtimale karşı sipariş ettim ekran koruyucu geldiğinde kullanmaya başlayacağım.

- - - Eklendi - - -

Ufak bir inceleme derken? Görüşlerimizi, incelemelerimi bu konu içinde yukarda yazmıştım. Batarya, kamera, internet, ekran vs. olarak:)

Kullanımımda 12 saat sarjı gıdıyor demıssınız kullanımız nasıl :)

Üst Alt