Odtu de butum ekmek + ayran 4 lira :aha: heyecandan elin ayağın dolaşmış :ehe
Enes Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Odtu de butum ekmek + ayran 4 lira Genişletmek için tıkla ... heyecandan elin ayağın dolaşmış
Türe' Alıntı: Odtu de butum ekmek + ayran 4 lira Genişletmek için tıkla ... heyecandan elin ayağın dolaşmış
Akıncı Üye CABBAR' Alıntı: Sakaryada doğru Genişletmek için tıkla ... ama sana denk gelmedi demi silah denemek iyidir yaş tutmuyo benim
CABBAR' Alıntı: Sakaryada doğru Genişletmek için tıkla ... ama sana denk gelmedi demi silah denemek iyidir yaş tutmuyo benim
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: Yengeme yamuk mu yapıyosun sen Genişletmek için tıkla ... Hayıııır Buluşmaya geldim hasta olmuş
TheFenomen' Alıntı: Yengeme yamuk mu yapıyosun sen Genişletmek için tıkla ... Hayıııır Buluşmaya geldim hasta olmuş
Enes Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: ama sana denk gelmedi demi silah denemek iyidir yaş tutmuyo benim Genişletmek için tıkla ... olur ilerde - - - Eklendi - - - CABBAR' Alıntı: Hayıııır Buluşmaya geldim hasta olmuş Genişletmek için tıkla ... hadi ya geçmiş olsun
-Akıncı' Alıntı: ama sana denk gelmedi demi silah denemek iyidir yaş tutmuyo benim Genişletmek için tıkla ... olur ilerde - - - Eklendi - - - CABBAR' Alıntı: Hayıııır Buluşmaya geldim hasta olmuş Genişletmek için tıkla ... hadi ya geçmiş olsun
CABBAR Üye -Akıncı' Alıntı: ama sana denk gelmedi demi silah denemek iyidir yaş tutmuyo benim Genişletmek için tıkla ... Zaten gerek yok ki - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: olur ilerde - - - Eklendi - - - hadi ya geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Sağolasın :
-Akıncı' Alıntı: ama sana denk gelmedi demi silah denemek iyidir yaş tutmuyo benim Genişletmek için tıkla ... Zaten gerek yok ki - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: olur ilerde - - - Eklendi - - - hadi ya geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Sağolasın :
Enes Üye Konu Sahibi CABBAR' Alıntı: Zaten gerek yok ki - - - Eklendi - - - Sağolasın : Genişletmek için tıkla ... şaka maka muhabbeti özlemişim gereksizlerde be
CABBAR' Alıntı: Zaten gerek yok ki - - - Eklendi - - - Sağolasın : Genişletmek için tıkla ... şaka maka muhabbeti özlemişim gereksizlerde be
Enes Üye Konu Sahibi CABBAR' Alıntı: Gece bekleriz öyleyse Muhabbetin dibine vururuz Genişletmek için tıkla ... her daim
Türe Üye TheFenomen' Alıntı: heyecandan elin ayağın dolaşmış Genişletmek için tıkla ... Aciz biz gardas