ben de seni hiç görmedimseni hiç görmedim kimsin![]()
Ben Enes, yaş 20 bi aralar gereksizlerde baya takılırdım 
ben de seni hiç görmedimBen Enes, yaş 20 bi aralar gereksizlerde baya takılırdım
![]()

Nasılsınız efendim sınavlarınızın durumu nedir
Ooo kimleri goruyoruz![]()
heyecanınız ne durumdadır acaba ? 
Nasılsınız efendim sınavlarınızın durumu nedirheyecanınız ne durumdadır acaba ?
![]()

Allah'ın izniyle sağ salim toplamda 1 ders bırakarak 1. senemizi bir şekilde atlattık, buna da şükür diyorum, tüm mümin kardeşlerimize aynısının nasip olması için eda ettiğimiz dua-i şeriflermizde her kardeşimize yer ayırıyoruzSizleri sormali![]()

Allah'ın izniyle sağ salim toplamda 1 ders bırakarak 1. senemizi bir şekilde atlattık, buna da şükür diyorum, tüm mümin kardeşlerimize aynısının nasip olması için eda ettiğimiz dua-i şeriflermizde her kardeşimize yer ayırıyoruz![]()

iyilik kardeşim sen nasılamin abi nasılsın![]()
kendime göre bi :gan1: ci buldum sanırım 
size şunu demek istiyorum üniversiteye gidip rahat ortamı görüp sapıtmak ve sapıtmamak çok ince bir çizgi arasında gidip geliyor Allahın izniyle biz bu çizgiyi aşmadık
Universite sizleri costurmus efendim her zaman boyle olmanizi diliyorux![]()

Bunun diyenin ağznını burnunu kırmak istiyorumUniversitede kizlar teklif ediyomus diyolar dogru mu![]()
![]()

iyilik kardeşim sen nasılkendime göre bi :gan1: ci buldum sanırım
- - - Eklendi - - -
size şunu demek istiyorum üniversiteye gidip rahat ortamı görüp sapıtmak ve sapıtmamak çok ince bir çizgi arasında gidip geliyor Allahın izniyle biz bu çizgiyi aşmadık![]()
Bunun diyenin ağznını burnunu kırmak istiyorum
not: 5. yıllık b ilişkim var. Orası ayrı dava![]()
Allah uzun yillar hayirlisiyla devam ettirsin insallah 
Ben de geçen gün babama yeni gelen sarsılmaz marka silahı test ettim yağ tenekesini delik deşik ettım
biz ortama uyarık silah bizim işimiz
yaptım gerçek hayatta daha zevkli 
amin
Allah uzun yillar hayirlisiyla devam ettirsin insallah
![]()

dışarda anca 10 liraya yiyeceğin yemeği 1,5 liraya yiyosun 
Sakaryada doğruUniversitede kizlar teklif ediyomus diyolar dogru mu![]()
![]()

Ben de geçen gün babama yeni gelen sarsılmaz marka silahı test ettim yağ tenekesini delik deşik ettımyaptım gerçek hayatta daha zevkli
- - - Eklendi - - -
amin![]()
Ama farklı bi durum var ki kızlar çok rahat takılıyor bu yüzden denmiş olabilir
Ayrıca tek güzel yanı üniveristede yemekler ucuzdışarda anca 10 liraya yiyeceğin yemeği 1,5 liraya yiyosun
![]()

Yengeme yamuk mu yapıyosun sen
Sakaryada doğru![]()

Ben de geçen gün babama yeni gelen sarsılmaz marka silahı test ettim yağ tenekesini delik deşik ettımyaptım gerçek hayatta daha zevkli
- - - Eklendi - - -
amin![]()
Ama farklı bi durum var ki kızlar çok rahat takılıyor bu yüzden denmiş olabilir
Ayrıca tek güzel yanı üniveristede yemekler ucuzdışarda anca 10 liraya yiyeceğin yemeği 1,5 liraya yiyosun
![]()