yine ekran sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
yine ekran sorunu...
mrb. arkadaşlar sensation xl kullanıyorum. yaklaşık 6 7 ay önce garantiye göndermiştim dokunmatikliği algılamıyo diye. şimdi yine aynı sorun var bazen algılamıyor ve tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor.. şimdide bu yetmezmiş gibi ekranın sağ alt kısmında ışık çok hızlı bir şekilde yanıp yanıp sönüyor. dikkatli bakınca anlaşılıyor ve genellikle parlaklığı yüksek olunca oluyor. dokunmatiklik algılamama problemiyse genelde mobil şebekeyi kullanırken yapıyor..... sizce tekrar garantiye göndersem mi? ya da yenisini istesem mi? fikirleriniz benim için önemli şimdiden teşekkürler. ..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
HTC'yi ararsanız size değişim yada diğer konularda yardımcı olurlar.

• Beğen
Tepkiler: FK5896
tecno_man

tecno_man

Üye
bence önce kesinlikle yenisini iste ve şansını zorla, olmadı 2. seçim garantye yollarsın artık

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
bence önce kesinlikle yenisini iste ve şansını zorla, olmadı 2. seçim garantye yollarsın artık
yardımcı olduğunuz için teşekkürler. peki yenisini istediğim zaman hemen verebilirler mi?

• Beğen
Tepkiler: Mobilator
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
  • Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mobilator
abandonware

abandonware

Üye
Forumdaki konularından anladığım kadarıyla elindeki cihazda ciddi manada yazılımsal sorunlar mevcut. Garanti konusunda HTC'yi ve satın aldığın yeri olabildiğince zorla ve yeni bir cihaz iste.

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Forumdaki konularından anladığım kadarıyla elindeki cihazda ciddi manada yazılımsal sorunlar mevcut. Garanti konusunda HTC'yi ve satın aldığın yeri olabildiğince zorla ve yeni bir cihaz iste.
kesinlikle öyle yapacağım gittikçe kötüye gidiyor..

seb

Üye
fabrika ayarlarına dön düzelir

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cihazı garantiye gönderdim. değişim isteniyor diye not aldı ama değişimi için htc ile iletişime geçmem gerekiyormuş..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Evet HTC ile irtibata geçin mutlaka.

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Evet HTC ile irtibata geçin mutlaka.
yarın ilk işim bu olacak umarım yenisini gönderirler...

- - - Eklendi - - -

HTC ile iletişime geçtim değişim için cihazın en az 3 kez garantiye gitmesi gerekiyormuş..

zehirrrr

Üye
yardımcı olduğunuz için teşekkürler. peki yenisini istediğim zaman hemen verebilirler mi?

Ben Evo kullanıyorum ama şuan çok şükür bir kere servislik işim oldu. İşlerini iyi yaptıklarını söyleyebiliriz fakat çok donanımlılar mı bence hayır.. O yüzden bir kaç sağlam terimleri içinde bulunduran cümleler kurarsanız mutlu sonuca varırsınız :) Değişim onlar için son tercih gerçi bunu biliyorum ama zorlamalısınız şansınızı..

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Ben Evo kullanıyorum ama şuan çok şükür bir kere servislik işim oldu. İşlerini iyi yaptıklarını söyleyebiliriz fakat çok donanımlılar mı bence hayır.. O yüzden bir kaç sağlam terimleri içinde bulunduran cümleler kurarsanız mutlu sonuca varırsınız :) Değişim onlar için son tercih gerçi bunu biliyorum ama zorlamalısınız şansınızı..
cihazı aldım. ekranı değişmiş yine.. değişim için 3. kez servise gitmesi gerekiyormuş. şuan bir sorun göremedim.. şarj olduktan sonra uzun uzun test edicem.. yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler... :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt