hafıza yetmiyor olabilir ,yetmiyorsa hafıza karta taşı sonra oyunu açmayı dene...bir yardımcı olurmusunuz apk sını kuruyorum ama bu sd olanları telefonun hafızası almıyor hafıza kartının ıcınemı atılacak acaba ???
sağol kardeş...eyvallah kardeş
Rica ederim kardeşimo kadar çok işime yaradı ki teşekkürler![]()

kardeşim hangisi çalışmıyorsa söyle ki bir nebze yardımcı olalım değil miHiç biri açılmıyor bende

Rica ederim beğenmenize sevindim açıkçasıEllerine saglik kardes mukemmelsin

Rica ederimHarikasın teşekkürler

birşey değil kardeşimcokkkkkk sggglll kardesim
hafıza yetmiyor olabilir ,yetmiyorsa hafıza karta taşı sonra oyunu açmayı dene...
oda olmuyorsa app2sd programını kullan derim...
evet hafıza yetmıyor sımdı soyle dıyım ıllakı ılk yuklemeyı sd lerı tele atmak gerek oda yer yok okadar bunun ıcın
dırek apk kurup sdlerı hafıza kartına atarak calıstırmanın yolu yokmu hafıza kartım var 16gb ama tel hafızası 4 gb oda kullanıla bılırı 1.5 gb kadar bısey bı yardımcı olurmusunuz tel aldım ama ıstedıgım oyunları oynuyamıyorum![]()
hafıza yetmiyor olabilir ,yetmonu sec ve sdcardı ayarla umarım sorunun cozulur .rsa hafıza karta taşı sonra oyunu açmayı dene...
oda olmuyorsa app2sd programını kullan derim...
evet hafıza yetmıyor sımdı soyle dıyım ıllakı ılk yuklemeyı sd lerı tele atmak gerek oda yer yok okadar bunun ıcın
dırek apk kurup sdlerı hafıza kartına atarak calıstırmanın yolu yokmu hafıza kartım var 16gb ama tel hafızası 4 gb oda kullanıla bılırı 1.5 gb kadar bısey bı yardımcı olurmusunuz tel aldım ama ıstedıgım oyunları oynuyamıyorum![]()
Sorunu kısaca anladığım sekilde yineleyim ve cozumu yazayim sorununu dogru anladıysam onayla.
Simdi telefonuna taktığın hafıza kartına yukleme yapamıyorsun tel hafizanda dolu. Telefon ayarlarına gel depolamayı bul
Sonra medya tarama yada varsayîlan hafıza gibi bir secenek olacak onda local yazar ona
Tikla sdcardı sec