Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

neksushot

Üye
Yok bunlar age of empires gibi deil neyse salık olsun

cılgın_38

Üye
bir yardımcı olurmusunuz apk sını kuruyorum ama bu sd olanları telefonun hafızası almıyor hafıza kartının ıcınemı atılacak acaba ???

aosman61

aosman61

Üye
eyvallah kardeş

HanSeoul

Üye
o kadar çok işime yaradı ki teşekkürler :)

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
bir yardımcı olurmusunuz apk sını kuruyorum ama bu sd olanları telefonun hafızası almıyor hafıza kartının ıcınemı atılacak acaba ???
hafıza yetmiyor olabilir ,yetmiyorsa hafıza karta taşı sonra oyunu açmayı dene...
oda olmuyorsa app2sd programını kullan derim...

- - - Eklendi - - -

sağol kardeş...

- - - Eklendi - - -

o kadar çok işime yaradı ki teşekkürler :)
Rica ederim kardeşim :)

HanSeoul

Üye
Hiç biri açılmıyor bende

ferocero

Üye
Ellerine saglik kardes mukemmelsin

neksushot

Üye
Arkadaşlar oyunlar nezaman pcye ulaşıcak acaba

alparslan1998

Üye
Harikasın teşekkürler

salih_486

Üye
cokkkkkk sggglll kardesim

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Kardeş sen verdiğin Total Recall linklerini denedim.Bu sefer de loading yazısında takılıyor.

cılgın_38

Üye
hafıza yetmiyor olabilir ,yetmiyorsa hafıza karta taşı sonra oyunu açmayı dene...

evet hafıza yetmıyor sımdı soyle dıyım ıllakı ılk yuklemeyı sd lerı tele atmak gerek oda yer yok okadar bunun ıcın
dırek apk kurup sdlerı hafıza kartına atarak calıstırmanın yolu yokmu hafıza kartım var 16gb ama tel hafızası 4 gb oda kullanıla bılırı 1.5 gb kadar bısey bı yardımcı olurmusunuz tel aldım ama ıstedıgım oyunları oynuyamıyorum :(

3598fb1907

3598fb1907

Üye
hafıza yetmiyor olabilir ,yetmonu sec ve sdcardı ayarla umarım sorunun cozulur .rsa hafıza karta taşı sonra oyunu açmayı dene...

evet hafıza yetmıyor sımdı soyle dıyım ıllakı ılk yuklemeyı sd lerı tele atmak gerek oda yer yok okadar bunun ıcın
dırek apk kurup sdlerı hafıza kartına atarak calıstırmanın yolu yokmu hafıza kartım var 16gb ama tel hafızası 4 gb oda kullanıla bılırı 1.5 gb kadar bısey bı yardımcı olurmusunuz tel aldım ama ıstedıgım oyunları oynuyamıyorum :(

Sorunu kısaca anladığım sekilde yineleyim ve cozumu yazayim sorununu dogru anladıysam onayla.
Simdi telefonuna taktığın hafıza kartına yukleme yapamıyorsun tel hafizanda dolu. Telefon ayarlarına gel depolamayı bul
Sonra medya tarama yada varsayîlan hafıza gibi bir secenek olacak onda local yazar ona
Tikla sdcardı sec

superhuman1

Üye
android 4.0.4 casper nirvana tabletim var fakat MC3 u actigimda this nor compatible with your device felan diyor sorun nedir

konyalimehmet

konyalimehmet

Üye
emeğe saygı teşekkür

EnTeGabrieL

Üye
ne kadar tesekkur etsem azdır sana ılac oldu bu paylasımlar resmen

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

therain

Üye
Allah razı olsun kaardeş