Telefonuma 2900mah batarya aldim :))) Çalsın sazlar oynasın kızlar :D
JosephLion Üye Konu Sahibi Galaxy Wonder ime Yeni Batarya Aldımmm :) Telefonuma 2900mah batarya aldim )) Çalsın sazlar oynasın kızlar
JosephLion Üye Konu Sahibi emre641996' Alıntı: hayırlı olsun fiyatı nedir ? markası nedir ? bir de ne kadar dayanıyor ? Genişletmek için tıkla ... markasini bilmiyorum ama xda da 3 gün gittigini yaziyodu 59 tl ye aldim - - - Eklendi - - - Herkese cok teşekkür ederim ) - - - Eklendi - - - enterneoll' Alıntı: ben olsam orjinal batarya alırdım ama neyse hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... saol kardeşte neden orjinal batarya alirim demişsin ki ?? - - - Eklendi - - - RecepBerkA' Alıntı: Hayirli olsun Genişletmek için tıkla ... cok teşekkür ederim ) - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: iyi günlerde kullan hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... cok teşekkür ederim - - - Eklendi - - - halukmert30' Alıntı: Hayirli olsun kardesm gule gule kullan Genişletmek için tıkla ... çok saolun Allah hepinize daha iyilerini versin inşallah - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Bu saatte mi aldınız Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... evet niye ki ? - - - Eklendi - - - BigHackeR35' Alıntı: Hayırlı olsun kardeş Genişletmek için tıkla ... cok saol - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... teşekkürler - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: Hayrını gör Genişletmek için tıkla ... amin - - - Eklendi - - - paradox07' Alıntı: ooww 2900 hayirli olsun Genişletmek için tıkla ... saolun - - - Eklendi - - - MeLih_061' Alıntı: Hayırlı olsun.. Genişletmek için tıkla ... Çok saolun )
emre641996' Alıntı: hayırlı olsun fiyatı nedir ? markası nedir ? bir de ne kadar dayanıyor ? Genişletmek için tıkla ... markasini bilmiyorum ama xda da 3 gün gittigini yaziyodu 59 tl ye aldim - - - Eklendi - - - Herkese cok teşekkür ederim ) - - - Eklendi - - - enterneoll' Alıntı: ben olsam orjinal batarya alırdım ama neyse hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... saol kardeşte neden orjinal batarya alirim demişsin ki ?? - - - Eklendi - - - RecepBerkA' Alıntı: Hayirli olsun Genişletmek için tıkla ... cok teşekkür ederim ) - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: iyi günlerde kullan hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... cok teşekkür ederim - - - Eklendi - - - halukmert30' Alıntı: Hayirli olsun kardesm gule gule kullan Genişletmek için tıkla ... çok saolun Allah hepinize daha iyilerini versin inşallah - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Bu saatte mi aldınız Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... evet niye ki ? - - - Eklendi - - - BigHackeR35' Alıntı: Hayırlı olsun kardeş Genişletmek için tıkla ... cok saol - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... teşekkürler - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: Hayrını gör Genişletmek için tıkla ... amin - - - Eklendi - - - paradox07' Alıntı: ooww 2900 hayirli olsun Genişletmek için tıkla ... saolun - - - Eklendi - - - MeLih_061' Alıntı: Hayırlı olsun.. Genişletmek için tıkla ... Çok saolun )