Htc One İPHONE 5 arasında secim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Htc One İPHONE 5 arasında secim
Merhaba beyler benim icin telefonda önemli olan MUZİK VE FİLMDİR BU iki cep telefonu arasındayim. İphonedo bir suru muzik ve film var ama htcninde beats var sizce hangisi neden??

Artles

Artles

Üye
HTC.Ekran avantajı ses kalitesi avantajı mükemmel bir medya telefonu

oguztz

Üye
Biri multimedya mı dedi kesinlikle HTc one.

fk555897

fk555897

Üye
Müzik dinlemek ve film izlemek istiyorsan tabi ki HTC One derim. Çünkü Fu-ll HD ekran ve Beats Audio ses kalitesi var. Ama performans için de iPhone 5.

MrExpert

MrExpert

Üye
MüZik için Htc one :oke:

hurol1

Üye
htc one :oke:

Türe

Türe

Üye
Soylediklerin icin en iyi tercih Htc one olacaktir.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
aleranol

aleranol

Üye
Amacınız oyun ise ip5 alın. Geri kalan herşey için htc one

Matthe

Matthe

Üye
HTC One seçmelisin

fingerback5

fingerback5

Üye
Htc one ın yaninda ip5 in lafı olmaz.

mc.a

mc.a

Üye
:yuruHTC ONE !:ok2:

enterneoll

enterneoll

Üye
htc one derdim ama bence problemli bir cihaz iphone 5 :)

Invoke

Invoke

Üye
htc one derdim ama bence problemli bir cihaz iphone 5 :)

Ne gibi problemli?

- - - Eklendi - - -

Merhaba beyler benim icin telefonda önemli olan MUZİK VE FİLMDİR BU iki cep telefonu arasındayim. İphonedo bir suru muzik ve film var ama htcninde beats var sizce hangisi neden??

Müzik, film diyorsan, fullhd ıps ekranıyla 440küsür ppi ile iphonedan iyidir ekranı, retina filan hikaye. Ayrıca, hoparlörü de çok iyidir, daha kötü bir yorum okumadım ses kalitesi hakkında. HTC One diyorum ben.

- - - Eklendi - - -

Amacınız oyun ise ip5 alın. Geri kalan herşey için htc one

Bence oyun konusunda da htc one altta kalmaz =))

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Jackks

Jackks

Üye
One çoğu isteğinizi rahatlıkla karşılar

Türe

Türe

Üye

Ne gibi problemli?

- - - Eklendi - - -

Müzik, film diyorsan, fullhd ıps ekranıyla 440küsür ppi ile iphonedan iyidir ekranı, retina filan hikaye. Ayrıca, hoparlörü de çok iyidir, daha kötü bir yorum okumadım ses kalitesi hakkında. HTC One diyorum ben.

- - - Eklendi - - -

Bence oyun konusunda da htc one altta kalmaz =))

1080p ekrani yuzunden kaliyor. Su an en iyi oyun performansi veren , verecek cihaz iPhone 5'tir.

Invoke

Invoke

Üye

1080p ekrani yuzunden kaliyor. Su an en iyi oyun performansi veren , verecek cihaz iPhone 5'tir.

1080'e bence de hepsi erken geçti, Qualcomm 800 beklenmeliydi diye düşünüyorum ama i5dense one'ı tercih ederim, geri kalacağını da düşünmüyorum.

Türe

Türe

Üye

1080'e bence de hepsi erken geçti, Qualcomm 800 beklenmeliydi diye düşünüyorum ama i5dense one'ı tercih ederim, geri kalacağını da düşünmüyorum.

Dusunmeyince oyle olmuyor malesef. :) Htc one in tek eksikligi kamera devrimi ve oyun performansi zaten. Geri kalan hersey icin muazzam

serif55

serif55

Üye
İsteklerinizi soylemissiniz ne güzel hocam arkadaşlarda isteklerinize göre en iyi cihazı size önermiş bir one kullanıcısı olarak isteklerinize en uygun telefon olduğunu düşünüyorum bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt