wp8.1 blue ekran goruntuleri sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Artık gelsin yaa..

- - - Eklendi - - -

Wifi ıvır zıvır için kısa yoldan müdahele gelsin bana yeter..:hmmm

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Windows 8'deki gibi uygulamanın aşağı çekilerek kapanmasını isterdim..

flutewoddy

flutewoddy

Üye
süper :aha:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar ekran görüntüleri doğrulandı!

Ancak...

Güvenilir kaynaktan alınan bilgiye göre söz konusu ekran görüntüleri çıkacak olan yeni işletim sistemi güncellemesinin
"önceki test sürümlerinden birine" aitmiş. Sonraki test sürümlerinde o bildirim merkezi silinmiş. Silinmeden önce de -yani bu ekran görüntülerini gördüğümüz sürümün denendiği dönemlerde de- sistemdeki "Kişiler" kısmıyla epey entegre durumdaymış. Peki bu uzun dönemde ne anlama geliyor? Bu şu demek; Microsoft final sürümünde nasıl olacağını belirlemek üzere, söz konusu özelliklerin değişik varyasyonlarını deniyor. Yani bu resimleri gerçek kabul edebilirsiniz, ancak yalnızca geliştirme sürecindeki birer ekran görüntüsü olarak.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Ya bu battery sense güncelleme ile mi geliyo ? Yoksa mağazadaki program mı o
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

orian

orian

Üye
Güzel günler gelecek :)

bahtiyad

bahtiyad

Üye
Güneşli güzel günleri özledim Anne..Bir sabah anne bir sabah... :-)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu sevindirici haber için teşekkürler. Keşke bunlar ilk baştan verilebilen şeyler olsaydı. Ama buna da şükür. Belki hala bu özellikler de diğer telefonların gerisinden geliyoruz amaaa win9 çıktığında artık öne geçmiş olacağız diye düşünüyorum. (Donanım kısmı hariç çünkü Nokia ne yapıp edip yine zamanın eskimek üzere olan donanımını kaktıracaktır). Sonuç olarak beklemedeyim :eller:

ÖEY

ÖEY

Üye
Bazı arkadaşlar arayüzün aynı kalmasıyla ilgili tepkilerini dile getirmiş ama wp8'in özelliği zaten bu arayüzü arkadaşlar, ben MS'in arayüzü değiştirmek istediğini hiç sanmıyorum. Ha, ne yapabilir mesela tile'ları saydam yapıp arka fona duvar kağıdı konmasını sağlayabilir v.s. Bunların dışında bir arayüzü beklemek hayalcilik olur kanımca :) Ben şu resimleri gayet umut verici buldum. wp8.1'in final sürümü telefonlara dağıtılmaya başladığında pek çok eksik giderilmiş olacak gibi görünüyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zaten bu görüntüler sadece denenmiş şeyler güncelleme ile kesinleşmiş değil.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Dosya Yöneticisi de havada kalmaz umarım. Onun bir sonraki güncellemeye kalması üzücü olur.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Elime alıp kullanmadıkça bir yorum yapamıyorum umarım güzel olur ve eksikler çok aza iner

ekoks20

ekoks20

Üye
Sizce şebeke üzerinden görüntülü görüşme bu güncelleme ile gelir mi

dakamon

dakamon

Üye
Bence bildirim merkezi çok sönük kalmış böyle olacaksa olmasın. Biraz daha görselliğe önem vermeliler.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Dosya Yöneticisi de havada kalmaz umarım. Onun bir sonraki güncellemeye kalması üzücü olur.

Bu konu benim içinde çok önemli umarım dosya yöneticisi başka güncellemeye bırakılmaz..

- - - Eklendi - - -

Bildirim olduğunda tema rengine göre yanıp sönen bir başlat tuşu olsa mükemmel olmaz mı :cool
Tabi bu güncelleme ile olacak iş değil :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bahse konu cihaz eBay'de satılmış fakat kullanıcı surumu yuklu bir yazilim olmadagi icin alan kişi cihazi kullanamamiş. Dahasi cihazin govdesinde lazerle msft yazilmiş ve cihaz microsofta ait bir prototipmiş. Microsoft cihazi alan kişiye ulaşmiş ve bir Lumia920 hediye edilerek cihaz geri alinmiş.Bu arada cihaz ya yanlişlikla satişa sevkedilmiş ya da çalınmış.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bahse konu cihaz eBay'de satılmış fakat kullanıcı surumu yuklu bir yazilim olmadagi icin alan kişi cihazi kullanamamiş. Dahasi cihazin govdesinde lazerle msft yazilmiş ve cihaz microsofta ait bir prototipmiş. Microsoft cihazi alan kişiye ulaşmiş ve bir Lumia920 hediye edilerek cihaz geri alinmiş.Bu arada cihaz ya yanlişlikla satişa sevkedilmiş ya da çalınmış.

:ah

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Vay arkadaş olaylara bak :hmmm

suyunsesi

suyunsesi

Üye
olaylar olaylar :heyo:

Üst Alt