wp8.1 blue ekran goruntuleri sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp8.1 blue ekran goruntuleri sızdı
Wpblue guncellemesinin ekran goruntuleri ve bildirim merkezi ayrintilari sızdı.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyad, ÖEY, PureFood ve 1 kişi daha

yeminli06

yeminli06

Üye
Merakla bekliyorum şuan :aha:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abooooo bu konu uçar :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve PureFood
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gorev yoneticisinden uygulama kapatma gelmiş. Yeni resimler geliyor sıkı durun:kop:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
kursat99

kursat99

Üye
Bildirim merkezi....!!!!

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada bilgilerin ve görüntülerin doğruluğunun henüz kanıtlanmadığını belirtelim.
Kaynak siteye göre eBay'den alınmış bir Lumia 920'de bu ekranlar görülmüş ve görünüşe göre telefonu satan kişi Microsoft geliştiricilerinden biriymiş. İşletim sistemi bilgilerinde 9 Mayıs 2013'te derlendiği yazıyormuş.
Ekran görüntülerinin bazılarının oldukça gerçekçi olduğu belirtilirken, bazılarının da fake olabileceği söyleniyor.

Bekleyip görelim :)

alical33

alical33

Üye
Ooo süper olmuş bu inşallah doğrudur :) bide bu daha geliştirme aşamasındadır heralde :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
DataSense, BatterySense ve Çağrı/Sms filtreleme (Karaliste) özellikleri çok güzel görünüyor :eller: İnşallah "Bağlantı kısayolları" da gelir.

serecans

serecans

Üye
hadi hayırlısı

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Vay vay adamlar yapmış :D

katil_197

katil_197

Üye
Bumuydu büyük güncelleme bende bişey sandım ama hala aynı menu turu Bi saydam kutular tarafında arka plan resmi yapın yeter

kursat99

kursat99

Üye
Bumuydu büyük güncelleme bende bişey sandım ama hala aynı menu turu Bi saydam kutular tarafında arka plan resmi yapın yeter

Daha dur sadece küçük bir sızıntı bu. Doğrulanmadı bile. Temmuza kadar neler neler çıkar daha. :)

PureFood

PureFood

Üye
Güzel güzel.. Bekleyelim bakalım..

- - - Eklendi - - -

Harbiden o da gerçek olsa kalp dayanmaz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gerçekse bile bu sadece geliştirici derlemesi.
Ekran görüntülerindeki her uygulama ve ayar test için konulmuş.
Ama görüldüğü kadarıyla güzel özellikler geliyor.

Benim en çok istediğim (Bluetooth, wifi, sessiz modu vb) bağlantı ayarlarını tek bir yerden yapabileceğimiz bir özellik gelmesi. Ayrı ayrı live tilelar ile uğraşmayalım artık. Hiç değilse tek tile'dan girip doğrudan açıp kapatalım hepsini.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Duran.Y

Duran.Y

Üye
Gerçekse bile bu sadece geliştirici derlemesi.
Ekran görüntülerindeki her uygulama ve ayar test için konulmuş.
Ama görüldüğü kadarıyla güzel özellikler geliyor.

Benim en çok istediğim (Bluetooth, wifi, sessiz modu vb) bağlantı ayarlarını tek bir yerden yapabileceğimiz bir özellik gelmesi. Ayrı ayrı live tilelar ile uğraşmayalım artık. Hiç değilse tek tile'dan girip doğrudan açıp kapatalım hepsini.

Aynen öyle abi ve görev yöneticisinden uygulama kapatabilmek çok iyi olmuş.
* Mesaj iletim raporları
* Mesajın direkt olarak üstte görünmesi
* Kısayolların hepsine aynı yerden ulaşmakta olursa çok güzel olacaktır. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft çıksa dese ki;vazgeçtik wp'yi kaldırıyoruz bütün telefonlara windows8 Pro güncellemesi vericez,biz bu sefer win8 zaten pc'de var bari win9 verseydi deriz:kop:

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Microsoft çıksa dese ki;vazgeçtik wp'yi kaldırıyoruz bütün telefonlara windows8 Pro güncellemesi vericez,biz bu sefer win8 zaten pc'de var bari win9 verseydi deriz:kop:

Haklısın valla abi insan oğlu işte doymak bilmiyor :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Umarım bu görünümde gelmez...Görsellik bakımından baya bi tatmin edici olması lazım ve bu resimler hoşuma gitmedi :hmmm

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bu Güncellemede Bu kadar seviniyorsanız Ya Sonraki Güncellemelerde Ne Yaparsınız Acaba :)
Ama Gene İyi Olmuş ya :)

csH

csH

Üye
bunlar gerçekse yaşadık:yuru

Üst Alt