Otg ve Usb Hub

Sponsorlu Bağlantılar

Emre Arık

Emre Arık

Üye
    Konu Sahibi
Otg ve Usb Hub
Arkadaslar baglantiyi bu sekilde yaptim ama telefon gormuyor nerde yanlis yapiyorum acaba ?

www.4gp.tw/b016/1370712002219.jpg

Invoke

Invoke

Üye
Onu bilmiyorum ama benim masa seninkiyle aynı galiba :D

Invoke

Invoke

Üye
Kardes masayi gecelimde :D bu otgyi nasil calistiracagim ben ya

Bilmiyorum ki ya, vardır bir ayarı, dur bakalım..

- - - Eklendi - - -

S3 mini desteklemiyormuş , anladığım kadarıyla, adamlar becerememiş...

- - - Eklendi - - -

Youtubeda da aratınca da hep s3 otg çıkıyor :S
xdada yazana göre daha doğrusu benim kıt ingilizcemle anladığıma göre kernel desteklemiyormuş.

- - - Eklendi - - -

Kardes tesekkur ederim emeklerin icin de desteklemeseydi ebay gibi bi site s3 miniye ozel otg kablosu satmazdi diye dusunuyorum ama.Olmamasi hayal kirikligi oldu belki 4.1.2 surumunde eklenebilit ya otg

Kernelle alakalı olması lazım. Eklenebilir yani ama ben aradım bulamadım :/

Emre Arık

Emre Arık

Üye
    Konu Sahibi
Kardes tesekkur ederim emeklerin icin de desteklemeseydi ebay gibi bi site s3 miniye ozel otg kablosu satmazdi diye dusunuyorum ama.Olmamasi hayal kirikligi oldu belki 4.1.2 surumunde eklenebilit ya otg

Emre Arık

Emre Arık

Üye
    Konu Sahibi
Kendim kernel eklemek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum daha telefon 2 aylikta

Invoke

Invoke

Üye
Korkmayacaksın bu işlerde :D Sana gaz verip garantinden etmek istemem, ama flashlayacağın kernelde o özellik kesin olacak diye bir şey yok, araştırmak lazım :D

Emre Arık

Emre Arık

Üye
    Konu Sahibi
X6 kullaniyordum nokia onda cok flash atiyordum birde artik cok fazla para etmedigi icin korkmuyordumda android bana cok karisik geldi :D

Invoke

Invoke

Üye
X6 kullaniyordum nokia onda cok flash atiyordum birde artik cok fazla para etmedigi icin korkmuyordumda android bana cok karisik geldi :D

Kolaydır, aslında biraz kurcalayınca öğrenirsin :D
Araştırmak lazım valla, bilmiyorum ben onu destekleyen kernel var mı...

Emre Arık

Emre Arık

Üye
    Konu Sahibi
4.1.2 yle gelir diye bekliyorum ama hocam :)

Invoke

Invoke

Üye

Bakın dediğime gelmiş adamlar :D
Maalasef, otg desteklemiyor, bu vatandaşta ebaydan almış. S3 içindir onlar s3 mini diye yazmışlardır, bilmiyorum... ama uygun bir rom, bir kernel bulsak, hallolur bence.

- - - Eklendi - - -

En son yorumu yazan vatandaş iyi açıklamış.

Emre Arık

Emre Arık

Üye
    Konu Sahibi
Kardes wonder kaldiriyor uygun kernellerle cm10 da var galiba benim telefonumunda kaldiracagini dusunuyorum

Invoke

Invoke

Üye
xdada bakıyorum da, anladığım:
şuan için uygun bir kernel yokmuş.
Olması da çok zormuş, xdadaki adam çok imkansız gibi demiş, bence fazla ümitlenme. Desteklemiyor yani s3 mini. :/

- - - Eklendi - - -

Kardes wonder kaldiriyor uygun kernellerle cm10 da var galiba benim telefonumunda kaldiracagini dusunuyorum
Kur dene istersen :D

Emre Arık

Emre Arık

Üye
    Konu Sahibi
yok garantisi sona ersin o zaman kardes :)

Invoke

Invoke

Üye
yok garantisi sona ersin o zaman kardes :)

:) otgde olmayıversin, zaten kursan da garantisi yok otg çalıştıracağının.. Wonderın cm10u otg çalıştırıyor diye, seninki de çalıştıracak diye bir şey yok :/

Emre Arık

Emre Arık

Üye
    Konu Sahibi
:D azcik boyle idare edeyimde belki tablet alirsam onda kullanirim otgyi :) root bile atmadim daha telefona :D

samikayaa

samikayaa

Üye
güç tüketim hatası veriyorsa çözümü yok eğer bu hatayı almıyorsan bütün girişleri tak en son telefona tak bende öyle oluyo

Emre Arık

Emre Arık

Üye
    Konu Sahibi
kardes hata vermedi sadece gormuyor girislere usb takip en son bos yere telefonu mu takayim ?

-Emre

-Emre

Üye
ben wonderda kullanıyorum yakında bir sema ve resimleri içeren konu acacgim ayrıca çok düzgün çalışıyor eğer işlemleri düzgün uygularsaniz

Emre Arık

Emre Arık

Üye
    Konu Sahibi
Kardes iste islemler ne onu bilsem :D