Sa beyler internet konusunda yardima ihtiyacim var

Sponsorlu Bağlantılar

hepson123

Üye
    Konu Sahibi
Sa beyler internet konusunda yardima ihtiyacim var
Beyler konuyu nereye acacagimi bilemedigim icin buraya actim eve internet baglaticam ama ttnette akk diye bisey varmis 50gbden sonra 8 m olan hiz 3 e dusuyomus ben akk siniri olmayan hizli limitsiz bir i ternet istiyorum onerebileceginiz marka varmi fiyati 60 tlyi gecmesin

serif55

serif55

Üye
Hocam superonline kullaniyorum su anda ttnet ten kurtulduğuma bu kadar sevineceğim aklima bile gelmezdi inanın, bunlarda da var o kota zirvaligindan ama tinlamiyorlar hatta ayiptir söylemesi şu anda faturaya gore 17 yada 18 gundeyim 335 gb downloadim var ve bu 1 seneye yakındır böyle kimse dokunmuo :)

hepson123

Üye
    Konu Sahibi
Peki ayda kaç tl oduyorsun ?

serif55

serif55

Üye
56 lira 8 mbit içinde 2 liralık ta turkcell tv var arada lazım oluo 2 lirada hicbisey die veriorum :)

hepson123

Üye
    Konu Sahibi
Abicim eminsin dimi ben online oyun oynayan biriyim ttnet hep bi ipnelik yapiyodu agir oluyodu bide haftada en az 5 film 4 dizi izliyen biriyim :D

serif55

serif55

Üye
Ohoo benim söylediğim download miktarının yarısı zaten indirip izlediğim sonra sildiğim filmler hocam malum hafıza kısıtlı arşiv yapamioz zamunda sağolsun torrenti dayiyom sabahtan geceye 2 film tazecik bide mısır patlattinmi tamam :)

Biraz fantezilerimi anlattım ama işin özü kullanan çoğu arkadaşımdanda teyit aldım kota konusunda çok fazla ilgilenmiyorlar diim daha doğrusu, ayrıca zamanında verdikleri modem ttnetin verdiği beş para etmez modemleri ikiye katlar vallahi :)

hepson123

Üye
    Konu Sahibi
Ohoo benim söylediğim download miktarının yarısı zaten indirip izlediğim sonra sildiğim filmler hocam malum hafıza kısıtlı arşiv yapamioz zamunda sağolsun torrenti dayiyom sabahtan geceye 2 film tazecik bide mısır patlattinmi tamam :)

Biraz fantezilerimi anlattım ama işin özü kullanan çoğu arkadaşımdanda teyit aldım kota konusunda çok fazla ilgilenmiyorlar diim daha doğrusu, ayrıca zamanında verdikleri modem ttnetin verdiği beş para etmez modemleri ikiye katlar vallahi :)

Hangi tarifeyi kullaniyosun bide benim ev telefonum yok yeni ev telefonumu almak zorundayim ?

serif55

serif55

Üye
Hangi tarifeyi kullaniyosun bide benim ev telefonum yok yeni ev telefonumu almak zorundayim ?

Hocam benim kullandığım tarife 8 mbit e kadar limitsiz 50 gb a.k.k. lı olandan, ev telefonu olması zorunluluğu yok ama fiyat biraz daha artiyo 78 lira diolar aynı tarifeye, eğer fiber altyapısı varsa ikamet ettiğiniz yerde fibere geçmenizi öneririm