[AUDİO][MOD][21.11.2014]Viper4Android Audio Effects(Android 2.3-4.4)

Sponsorlu Bağlantılar

mekanikmen

Üye
dostum benim telefon ace 2 herşeyi yaptım 2.3.6 kurulu kendi müzik çalarında desteklermi özellikleri birde android fx ayarlarında phone speaker bölümünü nasıl ayarlıyalım diğer ayarları seninki gibi yaptım

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
dostum benim telefon ace 2 herşeyi yaptım 2.3.6 kurulu kendi müzik çalarında desteklermi özellikleri birde android fx ayarlarında phone speaker bölümünü nasıl ayarlıyalım diğer ayarları seninki gibi yaptım

Kendi müzik çalarınla ekolayzır ayarlarına gir eğerki ekolayzır seçiminde fx mod karşına çıkarsa seçeneklerden destekliyor demektir.Ayrıca speaker bölümüne hiç girmedim ben sadece kulaklıkla dinlesem dinliyorum müzik,ama sen headset ayarlarına benzer ayarlar yapabilirsin,deneme yanılmayla en iyi ses tonunu bulacağından eminim :)

keremim2

Üye
arkadaşlar ben XHIFI yükledikten sonra kulaklıktan ses gelmiyor sadece cırıltı geliyor
nasıl eski haline getiririm lütfen yardımcı olun

Systemathic

Systemathic

Üye
:tşk:

cmglMF

Üye
Cok cok tesekkurler

best1905

best1905

Üye
apollo ile birlikte kullanıyorum mükemmel ses veriyor s3 minide müzik dinleyesim geliyor artık

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
Program güncellenmiştir ve ayrıca yeni irs ses efektleri eklenmiştir.

vega1977

vega1977

Üye
4.3 guncellemesinden sonra çalışmıyor

Enisina

Üye
dostum hiçbir dosya inmiyor mediafire deki

Pringles

Pringles

Üye
dostum hiçbir dosya inmiyor mediafire deki
ViPER4Android FX

ViPER4Android XHiFi

mustafa38

Üye
ses efektleri linkleri çalışmıyo
ViPER4Android FX

ViPER4Android XHiFi

r
ses efektleri linkleri çalışmıyor

metallistm

Üye
Efekt falan istemiyorum. Rootlu 4.4.2 g2 min sadece kulaklik sesini arttirmak icin ne yapmaliyim

KırcalıHolding

Üye
Arkadaşlar ben bunu yükledim telin ses dosyalarını değiştirdi galiba bass booster uygulaması çalışmaz oldu

vega1977

vega1977

Üye
Alakası yok gerçi bu varken baş booster é de gerek yok ben 2 yıldır kullanıyorum bunu

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi,linkler çalışıyor.

Enisina

Üye
beyler bu yeni çıkan fx sürümlerinde ses efekt dosyalarını seçemiyoruz neden
Ben build.propda senin kodları bulamadım kendim eklesem sorun olur mu

sadakat_

sadakat_

Üye
Güzel anlatım. Teşekkürler

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Thanks

sawash35

Üye
Arkadaslar discovery kitkat kullanıyorum rootladım kurdum fakat driver yuklemiyor busybox yukle diyor yukluyorum olmuyor wiper 4 android nasıl kurarım sorunsuz

Yukledim stock kitkattan jellybeane gecip cvm kurabildim daha sonrada legend rom kurdum

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt