ilcarnefice
Üye
Unofficial ne alama geliyor.Yani türkçe karşılığı gayri resmi ancak romlara etkisi ne oluyor?
Unofficial in Türkçe de anlamı resmi olmayan demek dediğin gibi bu rom lar için de geçerli
Unofficial ne alama geliyor.Yani türkçe karşılığı gayri resmi ancak romlara etkisi ne oluyor?
Hocam cm10da Green color when taking pictures (saved picture is ok though) hatası var bu ne anlama geliyor ben resim çekerken yeşil görünüyor sonra kayıt edildiğinde düzeliyor şeklinde anladım ama?
- - - Eklendi - - -
Final Sürümü İçin Ayarlar Bu Konuda: http://www.maxicep.com/android-modi...xy-w-cm9-rom-final-surum-ayarlari-808056.html
Arkadaslar stock romdaki klavyeyi buna yukleyemezmiyim varmi yontemi.Birde bu mesaj yazarken tusa basinca titresimi kapatamazmiyiz.
Tamamdir titresimi kapattim yardimin icin tesekkurler.Stok romdaki klavyeyi cm9 final suumune yuklemeyi bilenler varsa destek ve yardim bekliorum.Tesekkurler, iyi forumlar..
Forumda vardı ben yuklemiştim ama nerde olduğunu bulamadım all- in-1.zip diye bir dosya vardı onu flaslayınca birkaç widget ve samsung tuş takımı yukleniyordu. Ara bulamazsan ben nete yüklerim indirirsin
samsung 3x3 klavye arayan arkadaş tema ve launcer bölümüne gir 1. Sayfada s4 modlar yazıyo orda var. Ben az önce cwm ile yükledim.
Klavyeyı dırek mı yukluyoruz cwm den başka eksra bırşey yapmak gerekıyor mu arkadaşlar. Bırde performans ve gelıştırıcı ayarlarında önerdıgınız secenekler var mı ozellıkle pıl tasarrufu acısından o bölümlerle ılgılı bılgım yok. Şımdıden yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkurler![]()
Hocam harıkasın ya teşekkur ederım![]()
Klavyeyı dırek mı yukluyoruz cwm den başka eksra bırşey yapmak gerekıyor mu arkadaşlar. Bırde performans ve gelıştırıcı ayarlarında önerdıgınız secenekler var mı ozellıkle pıl tasarrufu acısından o bölümlerle ılgılı bılgım yok. Şımdıden yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkurler![]()
Navigasyon olarak eğer internetin varsa Google maps paylaşıldı ordan kullana bilirsin eğer internetsiz istiyorsan "I go my way "Rom yuklergibi yukleyeceksin klavyeyi.Cwm moduna al telefonu ordan direk yukle.
- - - Eklendi - - -
Ben radyo kullanamiorum birde navigasyon.Varmi bunun yontem programlari.Sprit radyo olmuo denedim.
Başka bir radyo programı aradım ama bulamadım bulanlar varsa yardımcı olabilir mi ?Navigasyon olarak eğer internetin varsa Google maps paylaşıldı ordan kullana bilirsin eğer internetsiz istiyorsan "I go my way "
programını öneririm sorunsuz çalışıyor forumda paylaşılmıştır./// radyo olarak sprit radyo kullanıyorum gerekli ayarlar konuda yazıyor ama sprit radyoyu açtıktan sonra telefonun sesi gidiyor sadece radyonun sesi çıkıyor o yüzden radyoyu acınca radyoyla işn bittim mi telefone bi res atmak gerekio :S