samsung galaxy s3 mü yoksa mini mi almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

foreveralone41

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s3 mü yoksa mini mi almalıyım
merhaba arkadaşlar..
Akıllı telefon almak ısıtıyorum ama 2 telefon arasında kararsız kaldım sanırım s3 1200-1300 tl arasında, s3 mınıde 750-900 tl cıvarı.. Sızce aradakı fıyat farkını s3 ozellıklerıyle kapatırmı ?

BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye
S3'ler 1000 liraya kadar düştü sanırım bence almışken s3 al

fk555897

fk555897

Üye
Bence S3 al.

Jackks

Jackks

Üye
Araştır uygun fiyata S3 bulursun.

foreveralone41

Üye
    Konu Sahibi
bıraz buyuk tasımada sıkıntı cekermıyım acaba .s korkuyorum cok hassas ekranları : [

Invoke

Invoke

Üye
bıraz buyuk tasımada sıkıntı cekermıyım acaba .s korkuyorum cok hassas ekranları : [

Alışırsın zamanla, s3ün performansı daha iyidir tabi, aradaki farka da değer bence ama 1300e çıkabiliyorsan bence Nexus 4 al.

• Beğen
Tepkiler: fingerback5

foreveralone41

Üye
    Konu Sahibi
s3 ıcın zorlycam kendımı fıyatta cok cıkamam :] tesekkurederım yardımlarınız ıcın 1000 tl gıbı bulursam s3 alıcam sagolun...

fingerback5

fingerback5

Üye
Evet 1300e felan çık nexus 4 al.S3'ün android 5.0 güncellemesi alacağı malum nexus ise 6.0ı bile görür.Ayrıca performans ve tasarımda s3den iyi.

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 al kesinlikle he olmassa s3 mini al ama almışken s3 al

foreveralone41

Üye
    Konu Sahibi
okadar cok para veremem 1000 tl ustu.. Annemı zor kafaladım zatenn : ] bıde bugun dıkkatımı cektı samsung un galaxy grand ı var ıslemcısı daha yuksek s3ten ve kamerasıda aynı ayrıca cıft sım ve ekran daha buyuk ve daha ucuz anlamadım ben neden oyle ne fark vardıda kavrayamadım .s

MaxipmaN

Üye
okadar cok para veremem 1000 tl ustu.. Annemı zor kafaladım zatenn : ] bıde bugun dıkkatımı cektı samsung un galaxy grand ı var ıslemcısı daha yuksek s3ten ve kamerasıda aynı ayrıca cıft sım ve ekran daha buyuk ve daha ucuz anlamadım ben neden oyle ne fark vardıda kavrayamadım .s

grand çift çekirdekli olmalı ve pıksel yoğunluğu s3 ten daha az

fk555897

fk555897

Üye
Eğer ekran çözünürlüğüne fazla önem vermezsen Galaxy Grand daha çok işini görür.

Invoke

Invoke

Üye

Dahili hafızası daha düşük, Ekran büyük ama çözünürlük düşük, inç paşına düşen pixel sayısı düşüyor böylece, ayrıca işlemcisi daha yüksek değil.

S3e kadar yükseltemiyorsan fiyatını, S3miniye göre karşılaştırırsak, bence pixel yoğunluğunu kafaya takmıyorsan al derim.
1000 liraya bulabilirsen ki bulursun, galaxy nexus da iyidir bence, granddan iyidir. Ama eksiği sd kart girişi yok 16gb dahili belleği var 12si sana kalsa idare edebilirsen alınabilir, pixel yoğunluğu filan iyidir, hoştur grand gibi dandik değildir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt