Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Knight43

Knight43

Üye
konudakini gömdüğümde sorun yoktu

aynı resim olmadan pek anlaşılmaz bence
bakalım bugün evolsla bir resim çekip hemen ardından Ofw ye döncem. aynı ışıkta aynı mesafeden ve aynı açıdan birde ofw ile çekip karşılaştırcam kalite farkını inş...

MaxipmaN

Üye
bakalım bugün evolsla bir resim çekip hemen ardından Ofw ye döncem. aynı ışıkta aynı mesafeden ve aynı açıdan birde ofw ile çekip karşılaştırcam kalite farkını inş...

yanlış mesajdan alıntı yapmışın bi dene bakalım güzel olur

cebimci

Üye
hakan hocam 26 sında güncelleme var ya şu mesajlar bölümü ile ekran döndürme üzerinde de çalışır mısınız?

aaeerr

aaeerr

Üye
Güncellemeyi yükledikten sonra galeri bozuldu beyler şuna acil bir çözüm bulalım lütfen :

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
guncelleme ne zaman insallah

26.06.2013 de...

- - - Eklendi - - -

hakan hocam 26 sında güncelleme var ya şu mesajlar bölümü ile ekran döndürme üzerinde de çalışır mısınız?

onlarda ne sorun var ki?

- - - Eklendi - - -

Güncellemeyi yükledikten sonra galeri bozuldu beyler şuna acil bir çözüm bulalım lütfen :

yükleme talimatlarını eksiksiz yap. Bendede 701 var ve hata yok

- - - Eklendi - - -

yükleme talimatlarını eksiksiz yap. Bendede 701 var ve hata yok

cebimci

Üye
hani ekranı sensorü var ya ekranı yan yatırınca yan donuyo o işte pek kullanışlı değil hocam ya

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tupyupp

tupyupp

Üye
Hakan abi madem yeni ve son bir güncelleme çıkacak bir isteğim var abi. Klavyeyi değiştirebilir misin? Şöyle android gibi büyük tuşları olan bir klavye ekleyebilir misin abi? Cidden çok önemli sanırım bu.Teşekkürler

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
hani ekranı sensorü var ya ekranı yan yatırınca yan donuyo o işte pek kullanışlı değil hocam ya

onu ayarlardan kapatabilirsin kardeşim.

Telefondan=> AYARLAR => TELEFON => SENSÖR AYARLARI => OTOMATIK EKRAN DÖNDÜR KAPALI YAP . Bir daha dönmez :)

cebimci

Üye
onu ayarlardan kapatabilirsin kardeşim.

Telefondan=> AYARLAR => TELEFON => SENSÖR AYARLARI => OTOMATIK EKRAN DÖNDÜR KAPALI YAP . Bir daha dönmez :)

kardeş onu bende biliyorum ama ben dönmesini istiyorum normal de orjinalin de ekran dönmesi gayet kullanışlı ama hakan hocanın cfw sin de pek kullanışlı değil

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abi madem yeni ve son bir güncelleme çıkacak bir isteğim var abi. Klavyeyi değiştirebilir misin? Şöyle android gibi büyük tuşları olan bir klavye ekleyebilir misin abi? Cidden çok önemli sanırım bu.Teşekkürler
öyle bir klavye yok malesef

- - - Eklendi - - -

kardeş onu bende biliyorum ama ben dönmesini istiyorum normal de orjinalin de ekran dönmesi gayet kullanışlı ama hakan hocanın cfw sin de pek kullanışlı değil

nasıl kullanışlı değil ben onu anlamıyorum. alttarafı daha hızlı dönüyor. hızlı dönmesimi kullanışlı değil?

vahcet12

Üye
Tamamdır hocam. Müzik çalara eko bide nokianın kendi browserında ki takılma sorununu çözebilirsen çok iyi olur :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır hocam. Müzik çalara eko bide nokianın kendi browserında ki takılma sorununu çözebilirsen çok iyi olur :)
browser şuanki sürümde fixlendi zaten, takılma yok ama c6'cılarda takılma devam etmekte herhalde. çünkü tek sorun var diye onlar belirtiyorlar.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan senin kabuk temaları nasıl bulabilirim onlar baya güzeldi senden final için istedim ama gömmeyecekmişsin ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan senin kabuk temaları nasıl bulabilirim onlar baya güzeldi senden final için istedim ama gömmeyecekmişsin ?
2. nesil için kabuk temalar yok. eski sürüm cfw lerde var. ama 1 . nesilleri paylaştım modlarda

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
browser şuanki sürümde fixlendi zaten, takılma yok ama c6'cılarda takılma devam etmekte herhalde. çünkü tek sorun var diye onlar belirtiyorlar.

sadece c6-01 de takılma olması ilginç..sonuçta n8de c7de aynı sistemi kullanıyor.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan güncellemede ne gibi yenilikler olucak açıklık getirebilirmisin ?

Üst Alt