Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Ortak yarından itibaren 17 gün izne çıkıyorum.Büyük admin Nextman da gelecek insallah.mangal yapacuk tavuk sucuk :)

İş güzergahım salı günü malum adres üzerinde olcak kısmetse devriyeye çıktığımda uğrarım :oke: merkez :polis:

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve x-scarface
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Ortak yarından itibaren 17 gün izne çıkıyorum.Büyük admin Nextman da gelecek insallah.mangal yapacuk tavuk sucuk :)

İzne kelimesini İzmir'e siye okudum heyecanlandim ama yanlis okumusum :ağlarım:

Fotograf bekleriz :naughty:

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Abi sıcakta sucuk ağır olur dedikçe sen sucuk diyorsun artık yaş ilerledi daha soft şeyler yiyin :D

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Bak beyaz et sağlıklı ama mangal zararlı :hmmm

Olsun yinede tavuk güzeldir.

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve Dede
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Tavuk cevirsenize aslinda abi :D bizim tavugun belirli bir kismini aldi sise dizdik onlari sonra sisleri mangala koyduk onun makinasi var bormal bir el fenerininde daha kucuk pille calisan bir sey onu taktik donmeye basladi tavuklar :)

Belki biliyorsunuzdur bunu ben bilmiyordum anlatayim dedim :D

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tavuk cevirsenize aslinda abi :D bizim tavugun belirli bir kismini aldi sise dizdik onlari sonra sisleri mangala koyduk onun makinasi var bormal bir el fenerininde daha kucuk pille calisan bir sey onu taktik donmeye basladi tavuklar :)

Baba mesleğini istersen söylemeyim istersen memleket Adana buna göre tahmin et :D

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye

Aslinda tavuk yerken senin canın acıyor olmalı.malum uzaktan akraba :)

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Yav akşam akşam ne yaptınız dedeler gazozdu kahveydi tavuktu.

• Beğen

Üst Alt