Telefon Tavsiyesi Sony Xperia ion vs. Xperia SP

Sponsorlu Bağlantılar

sagopa011

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia ion vs. Xperia SP
Telefon alıcam fakat bu iki telefonun (Xperia ion vs. Xperia SP) fiyatları birbirine çok yakın hangisi daha çok işimi görür yardımcı olur musunuz ?

Telefonu daha çok internet,müzik,oyun için kullanıcam. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..:)
 


Invoke

Invoke

Üye
SP, kesinlikle neden dersen:
+Adreno 320 kullanıyor, ion ise adreno 220 kullanıyor.
+Çift çekirdek snapdragon'un işlemci var ikisinde de ama SP'nin işlemcisi yine biraz daha güçlü.
+Alttaki ledi çok hoş duruyor.
-İonun artısı kamerasının 12mpxel olması. 8MPxel SP de kötü değildir, babalar gibidir derim. Oyun demişsin ilk seçenekte yazdım adreno 320. İşte burdan kazanıyor SP.
 
  • Beğen
Tepkiler: sagopa011

sagopa011

Üye
    Konu Sahibi
Çok çok teşekkürler bir de bu LG ve Googlenın ortak çalışması Nexus 4 var telefon donanım olarak çok iyi gözüküyor fiyat olarak da bunlara yakın Xperia SP mi önerirsiniz Nexus 4 mü ?
 
Invoke

Invoke

Üye
O kadar yazdım, gönder, dedim internet bağlantısı yok dedi.
Sana özet geçeyim şimdilik, sonra ayrıntılı da yazarım : nexus candır gerisi yalandır :D
 
Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
ben xperia ıon kulanıyorum tavsiye etmem.eniyi özelliği kamerası başkada hüneri yok.şarj normal kullanım 1 gün yeter.oyun falan oynarsan 2 saatte biter.aşırı ısınıyor.ben olsam lumia 920 alırdım.lumia 820 telefonum vardı sattım ıon aldım ama yanlış yapmışım.
windows hızlı gelişiyor en fazla 1 seneye uygulama sıkıntısı kalmaz.ayrıca mevcut uygulamalarda androidden çok daha kaliteli sistem akıcı takılma kasma hiçyok iyi düşün.nokianın desteği çok iyi sık sık güncelleme alırsın.
 
Invoke

Invoke

Üye
Ama oyun yok.
Ayrıca androidde iyidir, bence.


- - - Eklendi - - -

Stock romlarla sınırlamayın kendinizi, androidi biraz kurcalayacaksın =))
 

ahmetsuha525000

Üye
bakın beyler Android sağlam bir altyapı oluşturdu ve Nokia'yı ezdi geçti. Windows u ciddiye almayın. Artık Androidin durdurulması imkansız.
Telefon olarakta Nexus 4al güncelleme sıkıntın ve hız derdin olmaz
 
Invoke

Invoke

Üye
Çok çok teşekkürler bir de bu LG ve Googlenın ortak çalışması Nexus 4 var telefon donanım olarak çok iyi gözüküyor fiyat olarak da bunlara yakın Xperia SP mi önerirsiniz Nexus 4 mü ?

Senin de dediğin gibi googleın telefonu, arkasında google var yani =) uzun bir süre daha güncelleme alır, sp nereye kadar alır şüpheli? Nexus 4, 4 çekirdek işlemcisi ve 2gb ramiyle SP'yi performans olarak ezer geçer, Nexus 4'ün işlemcisi, Xperia Z ile aynı.

SP'nin tek artısı tasarımı ve sonynin bravia enginei, walkmanı xloudu olsun. Uygulama için de telefon alınmaz bunlar yüklenir nexus 4e de (xda sağolsun :) )
Nexus4 pek multimedia telefonu değil ama yine de pişman etmez. Arkasında google olan ve performası da çok daha yüksek olan telefon dururken, sonynin orta segment telefonunu almak biraz saçma olur =)
SP'nin ledi çok hoş bence. Ama dediğim gibi tasarım için de telefon alınmaz. 2çekirdek işlemci 1gb ram =P Nexus4e göre çok düşük kalıyor, nexus4ü s3ün Z'nin yerine tavsiye ediyoruz :D
 

ahmetsuha525000

Üye
Nexus 4 alacaksan elini çabuk tut çünkü telefon uygun fiyata sınırlı sayıda üretildi
 
Invoke

Invoke

Üye
bakın beyler Android sağlam bir altyapı oluşturdu ve Nokia'yı ezdi geçti. Windows u ciddiye almayın. Artık Androidin durdurulması imkansız.
Telefon olarakta Nexus 4al güncelleme sıkıntın ve hız derdin olmaz

Aynen, windows istediği kadar hızlı gelişsin ama androidden daha hızlı gelişmesi imkansız, jelly beanle biraz daha toparladılar, ileriki güncellemelerle daha da toparlarlar.
@konuyuaçanvatandaş
Ben sana Nexus 4ü öneririm kardeşim.
İonla SP arasından ise SP derim, ama nexus 4 ezer geçer =))
 

sagopa011

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için çok çok teşekkürler nexus 4 de karar kıldım önümüzdeki hafta alıcam inş. :D
 

ahmetsuha525000

Üye
Şimdiden hayırlı olsun. İyi bir seçim
 
Takipçi Satın Al


Üst Alt