Doğrudikkat edersen açılarda değişiklik var. yani 3 telefonda alt alta bir düzenekte sabitlenmiş ve aynı anda çekilmiş. o yüzden hareketler aynı ancak açıya dikkat etmeni tekrardan öneririm. açıya göre en üstte S4, ortada Lumia, en altta da iP5 var belli yani. (kadının havaya kalkmış ayağı ile arkadaki sokak lambasına bakarsan anlarsın)

bu gece bende size bir gece çekimi yapıp paylaşayım o resimdeki farkla karşılaştırın
Hepsi Var GalibaBu arada yeni farkettim gölgedende anlaşılıyordikkat edersen açılarda değişiklik var. yani 3 telefonda alt alta bir düzenekte sabitlenmiş ve aynı anda çekilmiş. o yüzden hareketler aynı ancak açıya dikkat etmeni tekrardan öneririm. açıya göre en üstte S4, ortada Lumia, en altta da iP5 var belli yani. (kadının havaya kalkmış ayağı ile arkadaki sokak lambasına bakarsan anlarsın)

Hepsi Var Galiba
- - - Eklendi - - -
Bu arada yeni farkettim gölgedende anlaşılıyor![]()
İyimişS3 ve s4 le çekebilirim sadece S3 ü herkez biliyor s4 le çekeyim
sorun yok benim için telefoncu arkadaşım var rica ederim
Herkesin Kendi Fikriben yıllarca nokia kullandım ne zaman wp ye geçecek diye söylentiler çıktı o zaman nokia dan soğudum wp hoşuma gitmiyor daha doğrusu Windows hoşuma gitmiyor

Herkesin Kendi Fikri![]()

saçma 3 resim 3 aynı hareketler 3 aynı yerden çekim resimle oylamadan resim yayınlasınlar s4 zifiri karanlıkta gece modu sayesinde flash kullanmadan çekimde ışıklı çekim gibi görüntü veriyor

sen şimdi s4 928 den daha iyi çekiyor da dersin![]()