Nokia L928-S4-APPLE İPHONE 5 Gene:)

Sponsorlu Bağlantılar

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia L928-S4-APPLE İPHONE 5 Gene:)
Direk Resimleri Verem Windows Phone Facebook sayfasında paylaşıldı :)

• Beğen
Tepkiler: berkanbjk 24

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
işte bu Lumia! :oke:

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
    Konu Sahibi
:):):):):):))::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::horse::alsana::alsana:

cardanadam

cardanadam

Üye
saçma 3 resim 3 aynı hareketler 3 aynı yerden çekim resimle oylamadan resim yayınlasınlar s4 zifiri karanlıkta gece modu sayesinde flash kullanmadan çekimde ışıklı çekim gibi görüntü veriyor

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
    Konu Sahibi
Windows phone sayfasında paylaşıldı.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
dikkat edersen açılarda değişiklik var. yani 3 telefonda alt alta bir düzenekte sabitlenmiş ve aynı anda çekilmiş. o yüzden hareketler aynı ancak açıya dikkat etmeni tekrardan öneririm. açıya göre en üstte S4, ortada Lumia, en altta da iP5 var belli yani. (kadının havaya kalkmış ayağı ile arkadaki sokak lambasına bakarsan anlarsın)

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
    Konu Sahibi
dikkat edersen açılarda değişiklik var. yani 3 telefonda alt alta bir düzenekte sabitlenmiş ve aynı anda çekilmiş. o yüzden hareketler aynı ancak açıya dikkat etmeni tekrardan öneririm. açıya göre en üstte S4, ortada Lumia, en altta da iP5 var belli yani. (kadının havaya kalkmış ayağı ile arkadaki sokak lambasına bakarsan anlarsın)
Doğru :oke:

cardanadam

cardanadam

Üye
bu gece bende size bir gece çekimi yapıp paylaşayım o resimdeki farkla karşılaştırın

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
928 ile de çek ama :ehe

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
    Konu Sahibi
bu gece bende size bir gece çekimi yapıp paylaşayım o resimdeki farkla karşılaştırın
:D Hepsi Var Galiba

- - - Eklendi - - -

Bu arada yeni farkettim gölgedende anlaşılıyor :)

cardanadam

cardanadam

Üye
S3 ve s4 le çekebilirim sadece S3 ü herkez biliyor s4 le çekeyim

- - - Eklendi - - -

:D Hepsi Var Galiba

- - - Eklendi - - -

Bu arada yeni farkettim gölgedende anlaşılıyor :)

sorun yok benim için telefoncu arkadaşım var rica ederim

cardanadam

cardanadam

Üye
ben yıllarca nokia kullandım ne zaman wp ye geçecek diye söylentiler çıktı o zaman nokia dan soğudum wp hoşuma gitmiyor daha doğrusu Windows hoşuma gitmiyor

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
    Konu Sahibi
alical33

alical33

Üye
saçma 3 resim 3 aynı hareketler 3 aynı yerden çekim resimle oylamadan resim yayınlasınlar s4 zifiri karanlıkta gece modu sayesinde flash kullanmadan çekimde ışıklı çekim gibi görüntü veriyor

sen şimdi s4 928 den daha iyi çekiyor da dersin :D

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

cardanadam

cardanadam

Üye
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
kimse teknik özellikleri S4ün kötü 928in iyi demedi. burada karşılaştırılan sadece Kameranın gece çekimi performansı yani Nokia'nın pureview teknolojisi. neyi nereye çekiyorsun, fanboyluk mu bu şimdi??

Üst Alt