Nokia Lumia 620 mi 520 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 620 mi 520 mi?
Sizce hangisi ?Telefon alacağım bu telefonu 1-1.5 sene kullanacağım

kursat99

kursat99

Üye
620 nin bir iki iyi yönü var. 520 nin tasarımı harika. WP ye alışacaksan 520 daha iyi gibi.

kelebekavcisi

Üye
İkisini de tavsiye etmem kesinlikle !
1 gb altında rami olan telefon alınmazmış bunu gördük. Herkes wp 8 ram yemiyor 512 yeterde artar diyordu 620 elimizde patladı. millet hala savunmaya çalışıyor, o kadar oyun çıktı bir çoğunu oynayamıyoruz. 1-2 program da gördüm 512mb için indirilmeyen.

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşın dediğ gibi eğer oyun falan istiyorsan 820 den aşağı almayacaksın. Ama WP yi tanımak istiyorsan 520 seni çok iyi idare eder.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşın dediğ gibi eğer oyun falan istiyorsan 820 den aşağı almayacaksın. Ama WP yi tanımak istiyorsan 520 seni çok iyi idare eder.
oyun için 4 cekirdekli lumiaları bekleyecegim ama aklıma takılan 520nin ekranı on kamerası ve flas ısıgının olmayısı acaba sorun cıkarır mı

- - - Eklendi - - -

yukarı

kursat99

kursat99

Üye
Fazla resim çeken ve görüntülü konuşan biri değilsen fazla sorun olmaz. Ayrıca pusula da yok. O yüzden City Lens i kullanamıyorsun.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Tanımak İçin 520

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Doğru:dance:

kursat99

kursat99

Üye
abov bu harbi büyük bir eksi o zaman :hmmm

Bazılarına göre öyle. 520 nin 620 den 4 eksiği var;
- Ön kamera yok.
- Kamera flaşı yok.
- Pusula yok.
- NFC yok.
520 nin iyi yönleri;
- 4 inç ekran
- IPS LCD ekran
- Super Sensitive Touch
- 1430 mAh batarya

Ayrıca gelecek güncelleme ile WP8 Lumia lar FM Radyoya sahip olacakken, 620 de çip olmadığı için FM Radyoya sahip olamayacak.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

- Ön kamera yok.
- Kamera flaşı yok.
- Pusula yok.
- NFC yok.
520 nin iyi yönleri;
- 4 inç ekran
- IPS LCD ekran
- Super Sensitive Touch
- 1430 mAh batarya

Ayrıca gelecek güncelleme ile WP8 Lumia lar FM Radyoya sahip olacakken, 620 de çip olmadığı için FM Radyoya sahip olamayacak.
e o da 620nin büyük eksisi :)

lolaman

lolaman

Üye
Mix radio da milyonlarca şarkı var telefona yüklersin sevdiğin şarkıları radyoya pek gerek kalmaz.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi

- Ön kamera yok.
- Kamera flaşı yok.
- Pusula yok.
- NFC yok.
520 nin iyi yönleri;
- 4 inç ekran
- IPS LCD ekran
- Super Sensitive Touch
- 1430 mAh batarya

bilen göz çok işime yarar olmamamı kötü olmui ben o zaman 620 alıyorum kesin

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
fm radyo olmadan şimdi örnek olarak trt ntv vs radyolarını dinleyemeyecekmiyiz ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
internet pakedin varsa online radyolardan dinleyebilirsin

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bugun electro worlde gittim L520yi denedim KESINLIKLE ALMAYIN EKRAN BERBAT!

serecans

serecans

Üye
620 gayet güzel 520 ıps ekran deil mi birde onu telefonun artısı diye yazmışlardı

OozyStaw

OozyStaw

Üye

620 de fm radyo güncelleme ile gelecek diye haber vardı çip wi-fi ile mi ne bulunuyordu sanki

Takipçi Satın Al

Üst Alt