Nokia Lumia 920 Flaş Çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 Flaş Çalışmıyor
Merhaba arkadaşlar, az önce fotoğraf çekmek isterken fark ettim. Flaş çalışmıyor. Flaşı otomatik yaptım, olmadı. Açık yaptım olmadı. Telefona reset attım, kamerayı sıfırladım yine de olmadı. Aklımda bir kaç çözüm önerisi var. Ama onları uygulamadan bir kaç fikir almak istedim. Ne yapabilirim sizce?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
flashı açık yapıp karanlık ortama geç ve dene orda da çalışmıyorsa sorun ciddi demektir.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
servise ver en iyisi o bence

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
flashı açık yapıp karanlık ortama geç ve dene orda da çalışmıyorsa sorun ciddi demektir.

Denedim. Çalışmıyor.

- - - Eklendi - - -

Yazılımsal bir problem olabilir boşuna servise vermek istemiyorum. Yazılımsal ise ben çözerim..

- - - Eklendi - - -

Başka bir fikri olan var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
flahlight uygulamasi yukledin mi son zamanlarda. Eger flashi kullanan bir uygulama yukluyse calişmayabilir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abimin dediği gibi çakışmış olabilir, yok eğer böyle bir uygulama yüklemediysen link verdiğim uygulamayı yükle ve çalıştır flaş yanmazsa en azından sorunun ne olduğu konusunda fikir sahibi oluruz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arka planda çalışan uygulamalarda flaşı meşgul gibi gösteren bir uygulama olabilir :hmmm

sameet33

sameet33

Üye
Bende de çalışmıyor bazen, yazılımsal yada uygulamalardan kaynaklıdır bence

alical33

alical33

Üye
telefona reset attım derken demek istediğin sıfırlamaksa ve yine düzelmediyse korkarım ki flaşın bozulmuş

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Merhaba arkadaşlar, az önce fotoğraf çekmek isterken fark ettim. Flaş çalışmıyor. Flaşı otomatik yaptım, olmadı. Açık yaptım olmadı. Telefona reset attım, kamerayı sıfırladım yine de olmadı. Aklımda bir kaç çözüm önerisi var. Ama onları uygulamadan bir kaç fikir almak istedim. Ne yapabilirim sizce?

aynı sorun bendede oldu yazılımsal ve fiziksel çözüm yok sadece garantiye verebilirsin parça değişimi yapılıyor bana gelen raporda öyle yaptılar eğer yoğun değillerse 1-2 güne bitiyor sana ulaşma suresi uzun sürüyor eğer İstanbul adana gibi bir yere yakından git direk ordaki kvk ya ver daha hızlı gelir benim raporda telefonun giriş ve çıkış tarihi arasında 24 saat yoktu dediğim gibi kargo uzun suruyor

- - - Eklendi - - -

aynı sorun bendede oldu yazılımsal ve fiziksel çözüm yok sadece garantiye verebilirsin parça değişimi yapılıyor bana gelen raporda öyle yaptılar eğer yoğun değillerse 1-2 güne bitiyor sana ulaşma suresi uzun sürüyor eğer İstanbul adana gibi bir yere yakından git direk ordaki kvk ya ver daha hızlı gelir benim raporda telefonun giriş ve çıkış tarihi arasında 24 saat yoktu dediğim gibi kargo uzun suruyor

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Abimin dediği gibi çakışmış olabilir, yok eğer böyle bir uygulama yüklemediysen link verdiğim uygulamayı yükle ve çalıştır flaş yanmazsa en azından sorunun ne olduğu konusunda fikir sahibi oluruz.

Verdiğiniz uygulamada da çalışmadı. Sanırım garantiye vereceğim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İyi olur, çünkü sorun donanımsal gibi görünüyor:oke:

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
İşlemcinin aşırı ısınmasının etkisi olabilir mi acaba.. :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:no: sanmıyorum.

PriZm

PriZm

Üye
Flaşın yanmış olabilir.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Yandıysa, niye durduk yere yandı onu anlamadım..

ÖEY

ÖEY

Üye
Servise verdin mi peki cihazı? Servisten alacağın cevabı merak ediyorum da burada bizlere de söylersen sevinirim:oke:

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
ÖEY

ÖEY

Üye
Anladım, sıfırlamadan önce tüm uygulama ve oyunları silmeyi unutma :) Kolay gelsin sana:oke:

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Tamam. Sıfırlandıktan sonra müzikler gidiyor mu?

Üst Alt