Arkadaş bana arşiv için bir bilgisayar lazım tavsiye istiyom..

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş bana arşiv için bir bilgisayar lazım tavsiye istiyom..
Arkadaşlar ben dizi film müzik video işleri ile çok ilgiliyim. Bana arsivlik pc tavsiyesi lazım.. Ram, işlemci rahatsızlık vermesin.. Fiyatı 800'e kadar çıkarım.. Tavsiyelerinizi bekliyom :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
2 tb harddisk al yükle yükle bitmez :)

hikmet366

hikmet366

Üye
hard disk al 2tb

hikmet366

hikmet366

Üye
bence pc almana gerek yok ama almak ıstiyorsan sevver pc ler bak pc nin ıçinde 7 6 tane hard disk var

umutbabaaa

Üye
Merhaba Arkadaşım
Kasa mı ?
Notebook mu ?
Ultrabook mu ?
-----------------------------------------

MrExpert

MrExpert

Üye
2tb yetmezla :D almışlen 3tb hddler çıkıcak onlardan alırsın.

s.ileli

s.ileli

Üye
Quadcore işlemci 3gb ram iki adet 2tb hdd foxconn ana kart dvd yazici ve kart okuyucu 512 mb kasa yapsan yeterli ben 200 tl hazirladim kendime bi tane sadece bu is icin oyun oynayacaksan bu olmaz ama bununla cod7 cod8 Battlefield 3 rahatvoynarsin crysis 2 de oynasın ama crysis 3 icin dx11 lazim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arşivin geniş ise 800 liraya i3 işlemcili bir notebook al sonra paranı biriktir arşivine göre bir harici al derim

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Arkadaşım
Kasa mı ?
Notebook mu ?
Ultrabook mu ?

notebok olabilir

- - - Eklendi - - -

Arşivin geniş ise 800 liraya i3 işlemcili bir notebook al sonra paranı biriktir arşivine göre bir harici al derim

hocam onerecegin bi link verir misin pc yani? Notebook

- - - Eklendi - - -

Quadcore işlemci 3gb ram iki adet 2tb hdd foxconn ana kart dvd yazici ve kart okuyucu 512 mb kasa yapsan yeterli ben 200 tl hazirladim kendime bi tane sadece bu is icin oyun oynayacaksan bu olmaz ama bununla cod7 cod8 Battlefield 3 rahatvoynarsin crysis 2 de oynasın ama crysis 3 icin dx11 lazim

yanlış anlama hocam oyun meraklısı değilim

hikmet366

hikmet366

Üye
ama benim önereceğim kasa olur akşama sana link atacam unutmuşum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

tavsiye ederim şarjıda çok uzun gidiyor.

hikmet366

hikmet366

Üye

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi

tavsiye ederim şarjıda çok uzun gidiyor.

dvd'ye filmii hızlı yazar mi

- - - Eklendi - - -

masa üstü olmaz ki bana ben netbook cinsi isterim.. Çünkü ev'de koyabileceğim bi ortam yok..

- - - Eklendi - - -

ben kasa kullanmam netbook varmı bildign?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
o kadarını bilmiyorum yazma hızı ne kadardır diye. Hayırdır korsan işinemi girecen

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
o kadarını bilmiyorum yazma hızı ne kadardır diye. Hayırdır korsan işinemi girecen

korsanlık la işim olmaz :ehe , nasıl örnek vereyim misal kanal'de ilk çıktığından beri yayınlanan tüm programları dvd'lere basacam sonra arşiv olacak.. Lazım olursa satarım.(korsan oldu ) :D

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
korsanlık la işim olmaz :ehe , nasıl örnek vereyim misal kanal'de ilk çıktığından beri yayınlanan tüm programları dvd'lere basacam sonra arşiv olacak.. Lazım olursa satarım.(korsan oldu ) :D

:ehe: :kop: :kop2: :D

Üst Alt