Galaxy s3'ten İphone 5'e geçmek..

Sponsorlu Bağlantılar

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Testleri yazıp bulabilirsiniz shift te idi heralde yeni çıkan telefonların kıyaslamasını yapmışlardı S4,One,Xperia Z,Iphone 5,S3 vs.Ben zaten o testler %100 güvenilirdir demiyorum ama aralarında o kadar da fark yoktur hani biri eşşek biri at cinsinden S3 ile Iphone 5 arasında.5 zaten daha sonra çıkan bi cihaz biraz daha iyi olması zaten normal bi durum olmaması anormal olurdu :)

MaxipmaN

Üye
millette para var aga :D

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Doğru, testleri göster!

boran9999

boran9999

Üye
Tavsiye etmem Aralarında burada yazılanlar gibi aman aman farklar yok hatta S3 ün ekranı görüne bilirlik açısında daha başarılıydı S3 den Iphone5 e geçmiş biri olarak söylüyorum bunları. İyi forumlar

• Beğen

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
iOS her zaman androidden iyidir.

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye
ios hızlıdır sıkıntı yapmaz hata vermez ama jailbreakta olsa çok özgür değilsindir bunu iyi düşünerek almanı öneririm.

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
yerinde olsam hemen alırım

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
iPhone 5'i iyi diyen de var kötü diyen de ancak ben şunu söyleyeceğim en az bu cihaz sana 2-3 yıl :apple: desteğiyle yetecektir :oke:

romaryu

Üye
Iphone 5 inç cihaz çıkarsın bir dakika durmam geçerim IOSA hayatımda birkere 4s kullandım oda bir ay androide rom root derken kafayı yiyorsun 2010 da beridir android kullanıyorum ama ios diyorum iphone demiyorum enazinda kafan rahat

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
LimePie

LimePie

Üye
gecersen pişman olmazsın çok iyi yaparsın

• Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
Ben olsam alırdım

lolaman

lolaman

Üye
İyi bence ben elime iphone5 aldım mini sim istiyomuş emanetti takmadım ama güzeldi yani :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S3ten iphone 5 e gecilir ama 2 gb ramlik androidlere asla degisilmez.

Üst Alt