Sadece exit var
custave Üye bloorsht1' Alıntı: Sadece exit var Genişletmek için tıkla ... bunun dene http://db.tt/1mMkftq2
bloorsht1 Üye Konu Sahibi Indirdim hepsinde bu çıkıyo. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Senin telefonun galiba 4.2.2 li s3.romuda odinden Attın. Bende odinden rom attım
Indirdim hepsinde bu çıkıyo. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Senin telefonun galiba 4.2.2 li s3.romuda odinden Attın. Bende odinden rom attım
custave Üye bloorsht1' Alıntı: Indirdim hepsinde bu çıkıyo. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... telefonun hafizasinda nekadar boşyer var
bloorsht1' Alıntı: Indirdim hepsinde bu çıkıyo. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... telefonun hafizasinda nekadar boşyer var
bloorsht1 Üye Konu Sahibi 4 gb hafizada var hafiza kartindada 3 gb var - - - Eklendi - - - 4 gb hafizada var hafiza kartindada 3 gb var
4 gb hafizada var hafiza kartindada 3 gb var - - - Eklendi - - - 4 gb hafizada var hafiza kartindada 3 gb var
custave Üye bloorsht1' Alıntı: 4 gb hafizada var hafiza kartindada 3 gb var Genişletmek için tıkla ... başka linklerde sorunlu yarin upld ederim akşama da bi aksilik olmazsa eklerim
bloorsht1' Alıntı: 4 gb hafizada var hafiza kartindada 3 gb var Genişletmek için tıkla ... başka linklerde sorunlu yarin upld ederim akşama da bi aksilik olmazsa eklerim
ahmetkartal Üye custave' Alıntı: oyunu paylasan yokmu Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
custave' Alıntı: oyunu paylasan yokmu Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
custave Üye ahmetkartal' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... aaa bak varmışş bi bak
ahmetkartal' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... aaa bak varmışş bi bak
bloorsht1 Üye Konu Sahibi Chainfire yüklerken tel kaoandi açılırken samsung yazısında takılı kaldi.orjinal rom aradm bi saat odinden zar zor döndürdüm telefonu hayata
Chainfire yüklerken tel kaoandi açılırken samsung yazısında takılı kaldi.orjinal rom aradm bi saat odinden zar zor döndürdüm telefonu hayata
bloorsht1 Üye Konu Sahibi Narodtan dene - - - Eklendi - - - Sorun rom da değilmiş. Custom rom yukledim şimdi. Gene aynı hata var.
Narodtan dene - - - Eklendi - - - Sorun rom da değilmiş. Custom rom yukledim şimdi. Gene aynı hata var.
bloorsht1 Üye Konu Sahibi eywallah kardeşim indiriyor şimdi inşallah çalışır - - - Eklendi - - - Yarim saattir indiriom daha ÷8 çok yavaş - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız simdide bu cikiyo ya - - - Eklendi - - - Luck patcherdan bişeyler yaptım düzeldi şimdi oynuom eywallah kardeşim - - - Eklendi - - - Gta vice cityide atsana datasini .d - - - Eklendi - - - Xapk validation çıkıyo onda
eywallah kardeşim indiriyor şimdi inşallah çalışır - - - Eklendi - - - Yarim saattir indiriom daha ÷8 çok yavaş - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız simdide bu cikiyo ya - - - Eklendi - - - Luck patcherdan bişeyler yaptım düzeldi şimdi oynuom eywallah kardeşim - - - Eklendi - - - Gta vice cityide atsana datasini .d - - - Eklendi - - - Xapk validation çıkıyo onda