galaxy s3 s2 android 4.2.2 1hafta ıcınde yayınlanabılır

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Insallah su rehbere gec girme problemini kaldirirlar boyle donanima sahip bir cihaz nasil boyle yavas griyo anlamis deglim..

Rehber uygulamasını hafızada kilitlerlerse olur zor bir şey değil.

firat663

Üye
custom romlara geldi.ben bugun arkin telini root ve custom firmware attim. sizde oyle yapin samsung turkiye cok yavas update konusunda

fingerback5

fingerback5

Üye
S2nin 5.0ı görmesi imkânsız ben 4.2.2den şüpheliyim 4.1i yeni aldı telefon zaten.Belki de samsungun en kötü yanı : sat ve unut

dgrszz

dgrszz

Üye
    Konu Sahibi
Xda gelistiriciler ve siyah kernel sahibi gokhan moralin s2 kullandigini biliyormusun arkadasim artik uretilmiyo cunku mukemmel bir cihaz bana deseler iphonemi galaxy s2 deseler s2 derim efsane makina

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
S2 5.0 surumunu kesin gorcek imkansız degil 4.2.2 zaten alicak yeni telefonlara öncelik verildiginden biras dha gec almasi da normal ben s2 kullandim ve cogu makineyi rahat bi sekilde sollucak rahatlikta bir telefon kimse s2nin hakkini yiyemez yani bu konuda

aaeerr

aaeerr

Üye
S2 nin alacagi son guncelleme 4.2.2 diye biliyorum ama custom romlarla 5.0 da alit bence

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bu güncelleme samsung galaxy s3 Mini içinde gelirmi sizce ?
Ynei çıkacak olan ace 3 te varmış bu güncelleme ozman s3 miniye de çıkması gerekmiyormu ?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Bu güncelleme samsung galaxy s3 Mini içinde gelirmi sizce ?
Ynei çıkacak olan ace 3 te varmış bu güncelleme ozman s3 miniye de çıkması gerekmiyormu ?

ben hiç ümit vermiyorum ace3 ve s3mini en fazla 4.3 ü alır kalır yerinde

best1905

best1905

Üye
S3 mini ne zaman geliyor

geographerr

geographerr

Üye
android 5.0 in 512 mb ram le çalışacağı söyleniyor?

partyhard

Üye
android 5.0 in 512 mb ram le çalışacağı söyleniyor?
aynen öyle googleın sistemin %60 olarak optimize ediceği ve nexus s i tekrar güncelliyceği söyleniyo(512 ram tek çekirdek) bunlar söylenti mi yoksa gerçek mi görücez

Türe

Türe

Üye
Gecikecegi söylendi

ggokhan08

Üye
Rehber uygulamasını hafızada kilitlerlerse olur zor bir şey değil.

Bnim anlamadgim bunu samsung cok iyi biliyo ve istese cok basit bi sekilde coze bilir okadar guncelleme yapiyoda bu basit sorunu çözmüyo ....

emre_2535

emre_2535

Üye
samsung Türkiye güncelleme işini pek takmıyor ya bu işi beceremiyorlar yada Türkiye yi üçüncü sınıf dünya ülkesi olarak görüyorlar yayınlandıktan 1 sene sonra güncelleme bize yeni geliyor rezalet...

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Lohengram

Lohengram

Üye
:tşk:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
3 hafta oldu :)

TheMadness

TheMadness

Üye
samsung Türkiye güncelleme işini pek takmıyor ya bu işi beceremiyorlar yada Türkiye yi üçüncü sınıf dünya ülkesi olarak görüyorlar yayınlandıktan 1 sene sonra güncelleme bize yeni geliyor rezalet...

Odinle kurabilirsiniz.

Üst Alt