tv'ye wepcam baglama :)

Sponsorlu Bağlantılar

dj-betaniye

Üye
    Konu Sahibi
tv'ye wepcam baglama :)
evet arkadaslar tvye wepcam baglamak istiyorum guvenlik kamerasi gibi siz yeterki boyle yap falan diyin ben wepcam mi keserim herseyi yaparim sadece akil verin :D

bayon

Üye
imkansız hangi amaç için istiyorsun bilmiyorum ama telefonın kamerasını bağlayabilirsin tabi telefonun modelini de bilmemşz gerek bunun için

hikmet366

hikmet366

Üye
bağlanıyor ama güvenlik kameralırı bağlanıyor

burhankoxp22

Üye
evet arkadaslar tvye wepcam baglamak istiyorum guvenlik kamerasi gibi siz yeterki boyle yap falan diyin ben wepcam mi keserim herseyi yaparim sadece akil verin :D
baglanıyor emin olabilirsin internette araştır abim yapmıştı ben fazla anlamam ama sadece kamera ya verecek güç 5 v lazım adaptör yani gerisi kolay senin için araştır kolay bulursun

hikmet366

hikmet366

Üye
baglanıyor emin olabilirsin internette araştır abim yapmıştı ben fazla anlamam ama sadece kamera ya verecek güç 5 v lazım adaptör yani gerisi kolay senin için araştır kolay bulursun

ben yaparımda seni bilemem:)

hikmet366

hikmet366

Üye
usbli wepcam varya 2 si elektırik 2 si görüntü elektirık kaplolarını bul adaptör bağla elek tirıği ver
sonra diğer 2 kaployu televiyona bağlayacaksin sarı renkte yuvaya göre kaplo bul wepcam göre ayarla tak görüntü gelecektir

dj-betaniye

Üye
    Konu Sahibi
usbli wepcam varya 2 si elektırik 2 si görüntü elektirık kaplolarını bul adaptör bağla elek tirıği ver
sonra diğer 2 kaployu televiyona bağlayacaksin sarı renkte yuvaya göre kaplo bul wepcam göre ayarla tak görüntü gelecektir

eliktirik en yuksek kac vold olmali bide tv. ya yanarsa

dj-betaniye

Üye
    Konu Sahibi
kesin yapamam :D en ucuz guvenlik kamerasi ne kadar tekbi tane birisini kapinin onune kurcam kayit falanada gerek yok :)

hikmet366

hikmet366

Üye
kesin yapamam :D en ucuz guvenlik kamerasi ne kadar tekbi tane birisini kapinin onune kurcam kayit falanada gerek yok :)

tek bir kamera kaplo adamptör birde tv ye bağlanan sarı renkte görüntü kaplosu lazım başka birşey dil :D

hikmet366

hikmet366

Üye

hee varsa usb kaplosunu kes kırmızı beyaz olur o elektiriktir onları adaptöre bağla geri kalan 2 kaployu

böyle bir kaplo bul sarısını kes al sonra o iki kaployu ona bağla sonra tv nin arkasına tak sarı kısma sonra av ı aç bu kadar :oke:

dj-betaniye

Üye
    Konu Sahibi

hee varsa usb kaplosunu kes kırmızı beyaz olur o elektiriktir onları adaptöre bağla geri kalan 2 kaployu

böyle bir kaplo bul sarısını kes al sonra o iki kaployu ona bağla sonra tv nin arkasına tak sarı kısma sonra av ı aç bu kadar :oke:

he bende o resmini koydugun kablodan cok var bide adaptor nerden bulcam bende var ama galiba voltaji yuksek

hikmet366

hikmet366

Üye

bisi diyecem ama gulme :D aga o bendeki wepcam 20 yillik ustunde kagitimi kaldi yav :D

:ehe dur ben kendikime bakim kağıdında yazmıyor pcnin usb yuvası 5 Wattsa o zaman 5 wattın üzerinde adaptör bağla

dj-betaniye

Üye
    Konu Sahibi

:ehe dur ben kendikime bakim kağıdında yazmıyor pcnin usb yuvası 5 Wattsa o zaman 5 wattın üzerinde adaptör bağla

ha tm 5 wattin uzerinde demek ki.olcak bide wepcam kablosunun icinde kac tana kablo var senin dedigine gore 4 tane ama ben iki tane biliyorum acaba ben mi yoksa sen mi yanlis biliyosun :D

Üst Alt