baglanıyor emin olabilirsin internette araştır abim yapmıştı ben fazla anlamam ama sadece kamera ya verecek güç 5 v lazım adaptör yani gerisi kolay senin için araştır kolay bulursunevet arkadaslar tvye wepcam baglamak istiyorum guvenlik kamerasi gibi siz yeterki boyle yap falan diyin ben wepcam mi keserim herseyi yaparim sadece akil verin![]()
baglanıyor emin olabilirsin internette araştır abim yapmıştı ben fazla anlamam ama sadece kamera ya verecek güç 5 v lazım adaptör yani gerisi kolay senin için araştır kolay bulursun

ben yaparımda seni bilemem![]()

usbli wepcam varya 2 si elektırik 2 si görüntü elektirık kaplolarını bul adaptör bağla elek tirıği ver
sonra diğer 2 kaployu televiyona bağlayacaksin sarı renkte yuvaya göre kaplo bul wepcam göre ayarla tak görüntü gelecektir
eliktirik en yuksek kac vold olmali bide tv. ya yanarsa
kesin yapamamen ucuz guvenlik kamerasi ne kadar tekbi tane birisini kapinin onune kurcam kayit falanada gerek yok
![]()

tek bir kamera kaplo adamptör birde tv ye bağlanan sarı renkte görüntü kaplosu lazım başka birşey dil![]()

nerden bulurum bunlari hikmet internette varmiyki![]()
pc kamerası varmı
wepcam mi

hee varsa usb kaplosunu kes kırmızı beyaz olur o elektiriktir onları adaptöre bağla geri kalan 2 kaployu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
böyle bir kaplo bul sarısını kes al sonra o iki kaployu ona bağla sonra tv nin arkasına tak sarı kısma sonra av ı aç bu kadar![]()
he bende o resmini koydugun kablodan cok var bide adaptor nerden bulcam bende var ama galiba voltaji yuksek
kameranın altında Kaç Wat Yazıyor ona göre adaptör tak
aga o bendeki wepcam 20 yillik ustunde kagitimi kaldi yav 
bisi diyecem ama gulmeaga o bendeki wepcam 20 yillik ustunde kagitimi kaldi yav
![]()
dur ben kendikime bakim kağıdında yazmıyor pcnin usb yuvası 5 Wattsa o zaman 5 wattın üzerinde adaptör bağla
dur ben kendikime bakim kağıdında yazmıyor pcnin usb yuvası 5 Wattsa o zaman 5 wattın üzerinde adaptör bağla