Aaa arkadaş doğru söylüyo yazılım olayı var bide![]()
Yanılmışım sanırım düzelttim postu.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eger sadece kayıt olmayacaksa,yani güvenlik içinse sadece düz olarak bilgisayarınız ve uzatma kablo ile webcam'ı bağlarsanız daha iyi olacaktır yada kablo çok uzun olacaksa kablosuz webcamlar var oda bir sonuç olabilir buda olmazsa ucuz ikinci el bir cep telefonu alıp yüksek düzeyde hafıza kartı da alıp video modunu düşük bir seviyeye getirip,sabit bir yerde durdurmakta mantıklı olabilir ama telefonu gizlemek yada kamufle etmeniz lazım görünmemesi için
Başta zaten azda olsun kaliteli bir cam. alman lazım çünkü kalitesiz olursa belgesel izliyormuşsun hissi verir.
ama ben kamera baglamak istiyorum pc de iy degil tv de olmsini istiyorum
Başta zaten azda olsun kaliteli bir cam. alman lazım çünkü kalitesiz olursa belgesel izliyormuşsun hissi verir.
İyi birşeyler alıyım derken de masraf olucak,elindekini televizyonuna uygularsan iyi bir sonuç alamazsın zaten bu işlerle pek ilgili değilsen elindekinden de olursun masraf çıkar benden demesi

simdi sonuç ne![]()

daha yapmadim yani sonucu bilmiyoz![]()
hani bugün yapacaktın

kamerana hiç zarar vermeyecek şekilde anlattım kablo kesmeyle uğraşmayacaksın.işte sonuc olarak yapılacak işlemler bu dedigi dogru yazılım olayı yok pc için gerekli pc nin diline çevrilmesi gerekiyor o yazılım soructa kamera da çıkış olarak video dalgası veriyor yapılır ve yaptı abim gözümle görmesem inanmam bendeOlmayabilir ama denemekte fayda var sen bilirsinkamerana hiç zarar vermeyecek şekilde anlattım kablo kesmeyle uğraşmayacaksın.
Gerekenler
1 adet USB Webcam
1 adet dişi-dişi USB adaptör
USB-RCA dönüştürücü kablo
Yapılışı
1) Dişi-dişi USB adaptörü Webcam'in USB kablosuna tak.
2) USB-RCA dönüştürücü kabloyu USB adaptörünün diğer ucuna tak.
3) RCA kablolarını renklerine uygun olarak televizyonun "Video In" portlarına bağla. Eğer kamerada gömülü mikrofon yoksa kırmızı ve beyaz ucu takmana gerek yok.
4) Televizyondan Input ayarını yapın.

Olmayabilir ama denemekte fayda var sen bilirsinkamerana hiç zarar vermeyecek şekilde anlattım kablo kesmeyle uğraşmayacaksın.
Gerekenler
1 adet USB Webcam
1 adet dişi-dişi USB adaptör
USB-RCA dönüştürücü kablo
Yapılışı
1) Dişi-dişi USB adaptörü Webcam'in USB kablosuna tak.
2) USB-RCA dönüştürücü kabloyu USB adaptörünün diğer ucuna tak.
3) RCA kablolarını renklerine uygun olarak televizyonun "Video In" portlarına bağla. Eğer kamerada gömülü mikrofon yoksa kırmızı ve beyaz ucu takmana gerek yok.
4) Televizyondan Input ayarını yapın.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız