Xperia Z alacaktım ki

Sponsorlu Bağlantılar

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z alacaktım ki
Ben Xperia Z. Alıcaktım geçen gün coğrafya öğretmenimin note II. Sini gördüm. Biraz inceledim. Çok. Güzel miş özellikle kalem olayı. Mükemmel şimdi z almayıp. Note 2 almaya değer mi

mrgoxel

mrgoxel

Üye
boyutları farklı özellikleri farklı tercih senin.
kullanım amacın neyse ona göre karar ver

BYFECI

BYFECI

Üye
Bana göre değer.

serihan

serihan

Üye
S4 en iyisi kalem olayından daha fazlası parmakla yapılıyor.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bence z al. Sonuçta su geçirmez ve aklıma gelebilecek her şeyi yaparsın. Diğer turlu yağmurda bile telefonu kullanamazsın :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Invoke

Invoke

Üye
Tamam, Zde küçük değil ama Note2 fazla büyük gibi? Arkadaşım da var. Güzel telefon, iş görür. Kalem senin çok önemliyse alınabilir, ama ben her türlü Z derim. Kamerası, keskinliği * hd telefon, evet note2 de özel bir dizilim vardı ve ben de epey incelemiştim note2yi güzel bir ekranı var ama Z'nin netliğinin daha fazla olduğunu düşünüyorum.
*işlemcisi fullhdye göre bir adım geri de demiştim önceden zaten :)

İkisi de hemen hemen aynı güncellemeleri alır, ikisi de işini görür. Z yine de bir adım önde benim için çünkü istediğim kadar kurcalarım.

Ben olsam Z alırdım ama note2 beğendiysen, pişman edecek bir tel. değil. Ama 1800filan heralde o fiyata HTC One, S4de alırsın. Bence HTC One'a bak.

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
serihan

serihan

Üye
IOS ta fena değil dokunma hassasiyeti çok yüksek. Store iyi Sağlam kasası var Hem Güzel ekran ve popülerlik istiyorsan IPHONE 5 ya da yeni çıkacak olan 5S Nexus 4 te fena değil yazılım güncelleme daha fazla ilk 4.3 jelly bean Nexus 4 e gelecek. Çok iyi. Nexus 4 kesinlikle.

- - - Eklendi - - -

Tamam, Zde küçük değil ama Note2 fazla büyük gibi? Arkadaşım da var. Güzel telefon, iş görür. Kalem senin çok önemliyse alınabilir, ama ben her türlü Z derim. Kamerası, keskinliği * hd telefon, evet note2 de özel bir dizilim vardı ve ben de epey incelemiştim note2yi güzel bir ekranı var ama Z'nin netliğinin daha fazla olduğunu düşünüyorum.
*işlemcisi fullhdye göre bir adım geri de demiştim önceden zaten :)

İkisi de hemen hemen aynı güncellemeleri alır, ikisi de işini görür. Z yine de bir adım önde benim için çünkü istediğim kadar kurcalarım.

Ben olsam Z alırdım ama note2 beğendiysen, pişman edecek bir tel. değil. Ama 1800filan heralde o fiyata HTC One, S4de alırsın. Bence HTC One'a bak.
Htc One Tavsiye etmem. Htc düşünme bence hız tasarım konusunda memnun kalırsın ama değmez s4 kat kat daha iyi yazılımı arabirimi hızı 1, 2 saniye yavaş ama ram den tasarruf ediyor. 4 çekirdek var. 4 çekirdek te ayrıca var En iyisi s4 veya Nexus 4 android alacaksan bunları tavsiye ederim.

fk555897

fk555897

Üye
Bana göre en iyi telefon Note 2.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
bende e6 var yağmurda kullanıyorum hiç bişey olmuyo su geçirmemezlik çok büyük bir artısı değil bence çünkü denize giremiyosun havuza girebiliyosun onda da yarım metre de en fazla yarım saat dayanabiliyo su altında çekim yapıcakta değilim yani :) note 2 iyi bir cihaz fiyatı 1800 den düşük diye biliyorum kalem olayı çok iyi birşey ama s4te güzel şahsen ben s4 alıcam parmakla da bir çok şeyi yapabiliyoruz

- - - Eklendi - - -

Ayrıca su geçirdiği zaman xperia z garanti dışı oluyo kullanıcı hatası diye yazıyolar :)

Invoke

Invoke

Üye
bende e6 var yağmurda kullanıyorum hiç bişey olmuyo su geçirmemezlik çok büyük bir artısı değil bence çünkü denize giremiyosun havuza girebiliyosun onda da yarım metre de en fazla yarım saat dayanabiliyo su altında çekim yapıcakta değilim yani :) note 2 iyi bir cihaz fiyatı 1800 den düşük diye biliyorum kalem olayı çok iyi birşey ama s4te güzel şahsen ben s4 alıcam parmakla da bir çok şeyi yapabiliyoruz

- - - Eklendi - - -

Ayrıca su geçirdiği zaman xperia z garanti dışı oluyo kullanıcı hatası diye yazıyolar :)

Kapaklar açık suya sokarsan zaten kullanıcı hatasıdır.

Evet, ama çok da büyük bir artı değil sadece artislik olsun diye, ama dayanıklı telefon. Arkadaşım Note2 1800e aldı diye hatırlıyorum genpa garantiliydi sanırım. Hadi olsun 1600-1700 yine çok aşağı değildir note 2.

- - - Eklendi - - -

IOS ta fena değil dokunma hassasiyeti çok yüksek. Store iyi Sağlam kasası var Hem Güzel ekran ve popülerlik istiyorsan IPHONE 5 ya da yeni çıkacak olan 5S Nexus 4 te fena değil yazılım güncelleme daha fazla ilk 4.3 jelly bean Nexus 4 e gelecek. Çok iyi. Nexus 4 kesinlikle.

- - - Eklendi - - -

Htc One Tavsiye etmem. Htc düşünme bence hız tasarım konusunda memnun kalırsın ama değmez s4 kat kat daha iyi yazılımı arabirimi hızı 1, 2 saniye yavaş ama ram den tasarruf ediyor. 4 çekirdek var. 4 çekirdek te ayrıca var En iyisi s4 veya Nexus 4 android alacaksan bunları tavsiye ederim.

S4ün en iyisi olduğunu da düşünmüyorum bak önceki konuda da dedim: One, misler gibi cihaz. S4 ile de kapışır, farklı yanları var kişiye göre değişir en iyi durumu. Performans olarak S4 bir tık öndedir belki ama küçük bir tık.
--- Popülerlik dediğin nedir ki? Öyle bir derdin olsa şöyle de bir derdin olması gerek artık herkesin elinde bir galaxy s3 var. Bir de Iphone 5. Kızılayda 10kişiden 8inde akıllı telefon varsa 5i galaxys3 s4 ve iphone 4 4s 5dir. Ele ayağa düştü yani. Xperia Z herkes de olmayacak. Hangisiyle daha havan olur? :P
Ben böyle düşünerek tel. almam da popüler telefonu alınca ne olacak yani onu demek istiyorum.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Xperia Z al bence.

sLeepLe

sLeepLe

Üye

Kapaklar açık suya sokarsan zaten kullanıcı hatasıdır.

Evet, ama çok da büyük bir artı değil sadece artislik olsun diye, ama dayanıklı telefon. Arkadaşım Note2 1800e aldı diye hatırlıyorum genpa garantiliydi sanırım. Hadi olsun 1600-1700 yine çok aşağı değildir note 2.

forumda birisinin kamera bölümünden su geçirdiğini okudum kapaklar açık girmeyle alakası yok yani

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Kapaklar açık girersen zaten aklından şüpe ederim adamın :D benim demek istediğim böyle ufak şeylerden girdi mi kullanıcı hatası sayıyolar

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
benim kafamda hala Note II var Note II yi kafamdan çıkarmak için - yön belirten yorum okumadım(ekran büyük diyen çoook kişi olmuş ama benim için büyük ekran önemli) ne olursa olsun Note II yi alıcam Xperia Z ye telefoncuda baktım Çok güzel ekran kalitesini görünce şok olmuştum zaten çok yumuşak efektlere sahip bir cihazdı ama Note II bambaşka geldi Bayağı araştırdım Bir sitede buldum 1.400 liraya yorumları okudum Memnun kalmayan veya Çakma cihaz uyarısı veren yok ben alıcam %35 indirime girmiş sizce daha ucuza bulabilirmiyim ??

Invoke

Invoke

Üye
benim kafamda hala Note II var Note II yi kafamdan çıkarmak için - yön belirten yorum okumadım(ekran büyük diyen çoook kişi olmuş ama benim için büyük ekran önemli) ne olursa olsun Note II yi alıcam Xperia Z ye telefoncuda baktım Çok güzel ekran kalitesini görünce şok olmuştum zaten çok yumuşak efektlere sahip bir cihazdı ama Note II bambaşka geldi Bayağı araştırdım Bir sitede buldum 1.400 liraya yorumları okudum Memnun kalmayan veya Çakma cihaz uyarısı veren yok ben alıcam %35 indirime girmiş sizce daha ucuza bulabilirmiyim ??

Dediğim gibi note2 seni pişman etmez, beğendiysen al =)
Bence bulamazsın daha ucuza, pek bilmiyorum ama biraz araştır. Orası sakat olmasın?
Eylülde Note 3 duyurulucak ekim kasım gibi ülkemize gelir. Bekle demiyorum, haberin olsun diyorum =)

• Beğen

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Note 2 olabilir.

Invoke

Invoke

Üye

Bugün hep bunu yaptın nurudasdemirli, bitmiş konulara girip, note 2, s3 mini, nexus. gibi tek kelimelik cevaplarınla hafızamda yer ettin. En az 4 konu sayarım cep telefonları genel bölümünden devam et böyle :oke:

- - - Eklendi - - -

Xperia Z al bence.

3-4 mesaj önce xperia z al bence diyordun. :hmmm

• Beğen

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap

Bugün hep bunu yaptın nurudasdemirli, bitmiş konulara girip, note 2, s3 mini, nexus. gibi tek kelimelik cevaplarınla hafızamda yer ettin. En az 4 konu sayarım cep telefonları genel bölümünden devam et böyle :oke:

- - - Eklendi - - -

3-4 mesaj önce xperia z al bence diyordun. :hmmm

Sonra başlığı okudum ve z yi sevmediğini anladım. Ben de note 2 de hiç fena bir tel olmadığından onu dedim.

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
xperia z daha şık bence xperia z al bence

Üst Alt