Htc One Tavsiye etmem. Htc düşünme bence hız tasarım konusunda memnun kalırsın ama değmez s4 kat kat daha iyi yazılımı arabirimi hızı 1, 2 saniye yavaş ama ram den tasarruf ediyor. 4 çekirdek var. 4 çekirdek te ayrıca var En iyisi s4 veya Nexus 4 android alacaksan bunları tavsiye ederim.Tamam, Zde küçük değil ama Note2 fazla büyük gibi? Arkadaşım da var. Güzel telefon, iş görür. Kalem senin çok önemliyse alınabilir, ama ben her türlü Z derim. Kamerası, keskinliği * hd telefon, evet note2 de özel bir dizilim vardı ve ben de epey incelemiştim note2yi güzel bir ekranı var ama Z'nin netliğinin daha fazla olduğunu düşünüyorum.
*işlemcisi fullhdye göre bir adım geri de demiştim önceden zaten
İkisi de hemen hemen aynı güncellemeleri alır, ikisi de işini görür. Z yine de bir adım önde benim için çünkü istediğim kadar kurcalarım.
Ben olsam Z alırdım ama note2 beğendiysen, pişman edecek bir tel. değil. Ama 1800filan heralde o fiyata HTC One, S4de alırsın. Bence HTC One'a bak.
note 2 iyi bir cihaz fiyatı 1800 den düşük diye biliyorum kalem olayı çok iyi birşey ama s4te güzel şahsen ben s4 alıcam parmakla da bir çok şeyi yapabiliyoruz
bende e6 var yağmurda kullanıyorum hiç bişey olmuyo su geçirmemezlik çok büyük bir artısı değil bence çünkü denize giremiyosun havuza girebiliyosun onda da yarım metre de en fazla yarım saat dayanabiliyo su altında çekim yapıcakta değilim yaninote 2 iyi bir cihaz fiyatı 1800 den düşük diye biliyorum kalem olayı çok iyi birşey ama s4te güzel şahsen ben s4 alıcam parmakla da bir çok şeyi yapabiliyoruz
- - - Eklendi - - -
Ayrıca su geçirdiği zaman xperia z garanti dışı oluyo kullanıcı hatası diye yazıyolar
IOS ta fena değil dokunma hassasiyeti çok yüksek. Store iyi Sağlam kasası var Hem Güzel ekran ve popülerlik istiyorsan IPHONE 5 ya da yeni çıkacak olan 5S Nexus 4 te fena değil yazılım güncelleme daha fazla ilk 4.3 jelly bean Nexus 4 e gelecek. Çok iyi. Nexus 4 kesinlikle.
- - - Eklendi - - -
Htc One Tavsiye etmem. Htc düşünme bence hız tasarım konusunda memnun kalırsın ama değmez s4 kat kat daha iyi yazılımı arabirimi hızı 1, 2 saniye yavaş ama ram den tasarruf ediyor. 4 çekirdek var. 4 çekirdek te ayrıca var En iyisi s4 veya Nexus 4 android alacaksan bunları tavsiye ederim.
Kapaklar açık suya sokarsan zaten kullanıcı hatasıdır.
Evet, ama çok da büyük bir artı değil sadece artislik olsun diye, ama dayanıklı telefon. Arkadaşım Note2 1800e aldı diye hatırlıyorum genpa garantiliydi sanırım. Hadi olsun 1600-1700 yine çok aşağı değildir note 2.
forumda birisinin kamera bölümünden su geçirdiğini okudum kapaklar açık girmeyle alakası yok yani

benim kafamda hala Note II var Note II yi kafamdan çıkarmak için - yön belirten yorum okumadım(ekran büyük diyen çoook kişi olmuş ama benim için büyük ekran önemli) ne olursa olsun Note II yi alıcam Xperia Z ye telefoncuda baktım Çok güzel ekran kalitesini görünce şok olmuştum zaten çok yumuşak efektlere sahip bir cihazdı ama Note II bambaşka geldi Bayağı araştırdım Bir sitede buldum 1.400 liraya yorumları okudum Memnun kalmayan veya Çakma cihaz uyarısı veren yok ben alıcam %35 indirime girmiş sizce daha ucuza bulabilirmiyim ??
Note 2 olabilir.

Note 2 olabilir.
Xperia Z al bence.

Bugün hep bunu yaptın nurudasdemirli, bitmiş konulara girip, note 2, s3 mini, nexus. gibi tek kelimelik cevaplarınla hafızamda yer ettin. En az 4 konu sayarım cep telefonları genel bölümünden devam et böyle
- - - Eklendi - - -
3-4 mesaj önce xperia z al bence diyordun.![]()