herkese tekrar hayırlı geceler ben yatıyorum tşkLer :bye:
marist Üye _YldzEnes_' Alıntı: herkese tekrar hayırlı geceler ben yatıyorum Genişletmek için tıkla ... tşkLer
Invoke Üye achambo' Alıntı: iyi geceler yarın sınavım var dualarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Başarılar...
achambo' Alıntı: iyi geceler yarın sınavım var dualarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Başarılar...
paradox07 Üye ümran' Alıntı: eleykum selam kardşim iyi geceler ben yatıyorum Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlik versin kardesim
ümran' Alıntı: eleykum selam kardşim iyi geceler ben yatıyorum Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlik versin kardesim
marist Üye achambo' Alıntı: iyi geceler yarın sınavım var dualarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Güzel bi çay ver dualar senin olsun
achambo' Alıntı: iyi geceler yarın sınavım var dualarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Güzel bi çay ver dualar senin olsun
achambo Üye marist' Alıntı: Güzel bi çay ver dualar senin olsun Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - -
marist Üye Bu gece cok uykum var. Herkese HayırLı geceler. Allah'a Emanet oLun. achambo Allah zihin açıkLıgı versin kardeşim.
Bu gece cok uykum var. Herkese HayırLı geceler. Allah'a Emanet oLun. achambo Allah zihin açıkLıgı versin kardeşim.
achambo Üye zxdelemi' Alıntı: şekeri çok bol gitti Genişletmek için tıkla ... istediğin kadar al hepsini at demedim ki - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: Bu gece cok uykum var. Herkese HayırLı geceler. Allah'a Emanet oLun. achambo Allah zihin açıkLıgı versin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... saolasın hap ne çabuk etki gösterdi vay be
zxdelemi' Alıntı: şekeri çok bol gitti Genişletmek için tıkla ... istediğin kadar al hepsini at demedim ki - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: Bu gece cok uykum var. Herkese HayırLı geceler. Allah'a Emanet oLun. achambo Allah zihin açıkLıgı versin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... saolasın hap ne çabuk etki gösterdi vay be
Joker Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: Selamun aleyküm ahali nasılsınız keyifler nasıl Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi.İyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
__xXx__' Alıntı: Selamun aleyküm ahali nasılsınız keyifler nasıl Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi.İyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
__xXx__ Üye Joker' Alıntı: Aleyküm selam abi.İyi diyelim iyi olalım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... elhamdülillah iyiyim kimse yok galiba
Joker' Alıntı: Aleyküm selam abi.İyi diyelim iyi olalım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... elhamdülillah iyiyim kimse yok galiba
Joker Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: elhamdülillah iyiyim kimse yok galiba Genişletmek için tıkla ... Aynen abi bende yatıyorum zaten iyi geceler dilemek istemiştim.Hepinize hayırlı geceler Allah'a emanet olun.
__xXx__' Alıntı: elhamdülillah iyiyim kimse yok galiba Genişletmek için tıkla ... Aynen abi bende yatıyorum zaten iyi geceler dilemek istemiştim.Hepinize hayırlı geceler Allah'a emanet olun.