Linux Konu Dışı Sohbet

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Linux Konu Dışı Sohbet
Konu dışına açtığım konuların taşınması üzerine Nextman'ın tavsiyesiyle buraya bu konuyu açıyorum ;) burda istediğimiz gibi linux çarçevesinde konuşup sohbet edebiliriz :D

İlk ben başlıyorum :) bugün linux bölümünün temposu düştü bunun nedeni patronusun sınavlarıdır :p bana kapışacak biri lazımdı buda patronusdu o varken daha aktif olabiliyorduk ikimizde şimdi onun sınavları bitene kadar biraz pasif kalıcaz

Linux Tabanlı İşletim Sistemleri

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan

hikmet366

hikmet366

Üye
usb işini unutmayak ha

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Linux kullanin kullandirin

Invoke

Invoke

Üye
Burası çok iyi oldu bence, ben dün kurdum, denedim biliyorsunuz zaten :)
Neyse sorunsuz bir şekilde ubuntu win7 arası geçiş yapabiliyorum :D

Bazı sorularım var burdan mı yazayım özele mi geleyim, yoksa hiç bulaşmayım mı sana :D
Backspace olayını da düzeltemedim tuşlara komut atanabiliyormuş orayı kurcaladım ama olmadı. En sinir eden şey şuan için o olsa akarım ben ubuntuda :D

Bir de şunu düşünüyorum bence dokunmatik cihazlar için daha uygun bir sistem bu ubuntu.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ugrasin calisin

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Burası çok iyi oldu bence, ben dün kurdum, denedim biliyorsunuz zaten :)
Neyse sorunsuz bir şekilde ubuntu win7 arası geçiş yapabiliyorum :D

Bazı sorularım var burdan mı yazayım özele mi geleyim, yoksa hiç bulaşmayım mı sana :D
Backspace olayını da düzeltemedim tuşlara komut atanabiliyormuş orayı kurcaladım ama olmadı. En sinir eden şey şuan için o olsa akarım ben ubuntuda :D

Bir de şunu düşünüyorum bence dokunmatik cihazlar için daha uygun bir sistem bu ubuntu.
eğer teknik bir sorunsa bölüme yardım konusu aç bölüm gelişsin yok şamata yapacaksan onu burda yap :D zaten tablet destekliyor ubuntu android cihazlarada yüklenebiliyor

- - - Eklendi - - -

böyle hiç olmuyor :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Olur oluuuur bal gibi olur

x-scarface

x-scarface

Üye
Ben bizim elektirikli ocağa linux yükleyebilirmiyim sayın hakan bey.

Invoke

Invoke

Üye
Yok usta ne şamatası, öyle bir sorunda değil, sistemi daha kavrayamadım derdim o.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: TheMadness
Invoke

Invoke

Üye
sanırım başlatıcı diyorsunuz bunun yeri değişiyor mu?
Gizleyebiliyorum ama üzerine gittiğim de bir kez çıkıyor mausu çekip tekrar gidiyorum yine çıkıyor ama diğerinde çıkmıyor hep çıkmıyor. Ayarlardan gizleme olayını kapatınca geri geliyor ya da kapatıp açınca yine bir kaç kezliğine çalışıyor sonra yine bozuluyor? Siz de yok mu böyle sorunlar?

x-scarface

x-scarface

Üye
Çabuk ısınsın diye başka bir beklentim yok malum lünüks hızlı.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
sanırım başlatıcı diyorsunuz bunun yeri değişiyor mu?
Gizleyebiliyorum ama üzerine gittiğim de bir kez çıkıyor mausu çekip tekrar gidiyorum yine çıkıyor ama diğerinde çıkmıyor hep çıkmıyor. Ayarlardan gizleme olayını kapatınca geri geliyor ya da kapatıp açınca yine bir kaç kezliğine çalışıyor sonra yine bozuluyor? Siz de yok mu böyle sorunlar?
tam anlamadım :)

Invoke

Invoke

Üye
iyi fikir :D

- - - Eklendi - - -

ben gizliyorum bidaha çıkmıyor sende nasıl :)

Mauseu üzerine getirince çıkması lazım ya, ilk götürdün çıktı sonra geri çek mauseu ikinci kez götür çıkmıyor hadi yine çıksın 3de çıkmıyor sonra 4 de 5 de istediğin kadar dene gelmiyor. Tekrar Gizlemeyi kapatman lazım düzelmesi için.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi

Mauseu üzerine getirince çıkması lazım ya, ilk götürdün çıktı sonra geri çek mauseu ikinci kez götür çıkmıyor hadi yine çıksın 3de çıkmıyor sonra 4 de 5 de istediğin kadar dene gelmiyor. Tekrar Gizlemeyi kapatman lazım düzelmesi için.
hee şu mesele :D fareyi hızlıca en kenara yapıştırıp durmaksızın en kenardan yukarya sürüklicen