Galaxy s3'ten İphone 5'e geçmek..

Sponsorlu Bağlantılar

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3'ten İphone 5'e geçmek..
Değerli MaxiAilesi başlıkta da belirttiğim gibi bir takas yaparak iphone 5 alıcam hayırlısıyla sizce 19 ay garantili s3'ümün üzerine 300 lira koyarak 20 ay garantili turkcellden alınma iphone 5 alayım mı? ben android'te artık uzmanlaştım diyebilirim :) iphone 5 önerilirse ne gibi yönleriyle önerilir? dezavantajları var mıdır? ve fiyatı sizce nasıl?

Kerim.

Kerim.

Üye
durdugun kabahat.

Invoke

Invoke

Üye
S3dense daha kaliteli bir telefon olduğunu düşünüyorum. Fiyatı normal gibi, S3 1300lere düşmedi mi? Iphone5 çabuk çizilir(arka kısım) , dikkat et =)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
haklısın almalıyım :) tek endişem androidin özgürlüğüne alışmışken ios'un kısıtlamalarına alışmak zorunda olmak..
durdugun kabahat.

- - - Eklendi - - -

​sıfırı 1300'lere düştü ama bendeki 19 ay kadar garantili bir cihaz 5 ay falan kullandım..dediğini dikkate alıcam hocam :)
S3dense daha kaliteli bir telefon olduğunu düşünüyorum. Fiyatı normal gibi, S3 1300lere düşmedi mi? Iphone5 çabuk çizilir(arka kısım) , dikkat et =)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Dayımda ayfon 5 almıştı, içinden pişman olmuştu ama bize belli etmiyordu :) bendeki lumia 920 ile takas edelim diyordu almadım :D bir ara gelip bize benim telefonumda kırmızı göz giderme var diye hava atıyordu :D ı phone 5 kötülemiyorum ha.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
kötüleyende var iyi diyende :)
Dayımda ayfon 5 almıştı, içinden pişman olmuştu ama bize belli etmiyordu :) bendeki lumia 920 ile takas edelim diyordu almadım :D bir ara gelip bize benim telefonumda kırmızı göz giderme var diye hava atıyordu :D ı phone 5 kötülemiyorum ha.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Doğru yapıyorsun kardeşim En stabil çalışan cihaz iphone dur yani türkçe afyon :D s3 ile iphone 5 kıyaslanamaz bile aradaki farkı aldıında çok net görüceksin iphone daki tek sıkıntı itunes yani içine belge alıp atmak biraz zor oluyor :D geri kalan kısım ise süper :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
haklısın hocam ios sıkıntısız bir sistem tam optimize çalışabiliyor zaten bunun için istiyorum iphone 5'i..çünkü artık her gün rom atmaktan bıktım cihaz'a :)
Doğru yapıyorsun kardeşim En stabil çalışan cihaz iphone dur yani türkçe afyon :D s3 ile iphone 5 kıyaslanamaz bile aradaki farkı aldıında çok net görüceksin iphone daki tek sıkıntı itunes yani içine belge alıp atmak biraz zor oluyor :D geri kalan kısım ise süper :D

MaxipmaN

Üye
iphone 5 in kasa boyası pek dayanıklı değil kılıflı kullan

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
Usta, bak ben de 3gs var şuan, tamam 3gs ile 5 arasında dağlar kadar fark var tabi ki, çevrem de çok afyon** 5 var. Güzel cihaz bence, tasarımı vs de severim. S3den iyidir derim. Ama şunu söyleyim: bu elimde 3gs ile iosu epey çözdüğümü düşünüyorum, istediğin kadar jb yap cydiasıydı tweakıydı. Android kadar özgür değilsin. Ben Xperia Honamiyi bekliyorum o sırada idarelik yani. IOS beni boğuyor açıkcası. Ama S3üm olsa İphone 5 le değişir miyim? Değişirim. s4ü ya da htc oneı ya da xperia z'yi değişir miyim? Değişmem :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
çok açıklayıcı oldu usta ewyAllah :) fakat yıllardır android kullanıyorum artık biraz ios kullanmam gerek diye düşünüyorum şöyle fazla uğraşamayacağım bir sistemle biraz gideyim bir süre sonra satar bende gelecek androidli akıllı cihazlar alırım :) Andoid candır :)
Usta, bak ben de 3gs var şuan, tamam 3gs ile 5 arasında dağlar kadar fark var tabi ki, çevrem de çok afyon** 5 var. Güzel cihaz bence, tasarımı vs de severim. S3den iyidir derim. Ama şunu söyleyim: bu elimde 3gs ile iosu epey çözdüğümü düşünüyorum, istediğin kadar jb yap cydiasıydı tweakıydı. Android kadar özgür değilsin. Ben Xperia Honamiyi bekliyorum o sırada idarelik yani. IOS beni boğuyor açıkcası. Ama S3üm olsa İphone 5 le değişir miyim? Değişirim. s4ü ya da htc oneı ya da xperia z'yi değişir miyim? Değişmem :D

Invoke

Invoke

Üye
çok açıklayıcı oldu usta ewyAllah :) fakat yıllardır android kullanıyorum artık biraz ios kullanmam gerek diye düşünüyorum şöyle fazla uğraşamayacağım bir sistemle biraz gideyim bir süre sonra satar bende gelecek androidli akıllı cihazlar alırım :) Andoid candır :)

Olabilir, zaten iphone fiyatları çabuk düşmediği için fazla zarar etmezsiniz, satmak istediğinizde. =)

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Matthe

Matthe

Üye
Ben olsam alırdım iPhone 5'i. Eşekten inip ata binmiş gibi olursun :ehe

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Eşek dediğin telefon Iphone 5'ten kaç ay önce çıkmasına rağmen çoğu testte Iphone 5'i geçmeyi başarıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: ka_za
MrExpert

MrExpert

Üye
Hız konusunda Fark göreceğin Kesin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt