askerden hepinize selamun aleyküm :megafon:
Nextman Emekli Yönetici Kingmortall' Alıntı: askerden hepinize selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam asker
Oğuzhan Üye Kingmortall' Alıntı: askerden hepinize selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Onbaşım
Kingmortall' Alıntı: askerden hepinize selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Onbaşım
Akıncı Üye Kingmortall' Alıntı: askerden hepinize selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam onbaşım
Kingmortall' Alıntı: askerden hepinize selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam onbaşım
Nextman Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: 11 buçuk ay kalmış Genişletmek için tıkla ... Moral bozmasana 337 gün var sen yapmadın tabi dimi
-Akıncı' Alıntı: 11 buçuk ay kalmış Genişletmek için tıkla ... Moral bozmasana 337 gün var sen yapmadın tabi dimi
Akıncı Üye Nextman' Alıntı: Moral bozmasana 337 gün var sen yapmadın tabi dimi Genişletmek için tıkla ... daha lise bitmedi
Nextman' Alıntı: Moral bozmasana 337 gün var sen yapmadın tabi dimi Genişletmek için tıkla ... daha lise bitmedi
Nextman Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: daha lise bitmedi Genişletmek için tıkla ... Üzülme herşey bittiğinde geri dönemezsin zaten tadını çıkar
-Akıncı' Alıntı: daha lise bitmedi Genişletmek için tıkla ... Üzülme herşey bittiğinde geri dönemezsin zaten tadını çıkar
Akıncı Üye Nextman' Alıntı: Üzülme herşey bittiğinde geri dönemezsin zaten tadını çıkar Genişletmek için tıkla ... lise yıllarımı özleyeceğim büyük ihtimalle
Nextman' Alıntı: Üzülme herşey bittiğinde geri dönemezsin zaten tadını çıkar Genişletmek için tıkla ... lise yıllarımı özleyeceğim büyük ihtimalle
EroL Emekli Yönetici Özlersin tabi. Ben Lise yıllarımı özlediğim kadar üniyi özlemem. En tatlısı lisedir, kaybedecek pek şeyin yoktur, gözün karadır.
Özlersin tabi. Ben Lise yıllarımı özlediğim kadar üniyi özlemem. En tatlısı lisedir, kaybedecek pek şeyin yoktur, gözün karadır.
Akıncı Üye aleyküm selam burak profiline bakmadın mı - - - Eklendi - - - EroL' Alıntı: Özlersin tabi. Ben Lise yıllarımı özlediğim kadar üniyi özlemem. En tatlısı lisedir, kaybedecek pek şeyin yoktur, gözün karadır. Genişletmek için tıkla ...
aleyküm selam burak profiline bakmadın mı - - - Eklendi - - - EroL' Alıntı: Özlersin tabi. Ben Lise yıllarımı özlediğim kadar üniyi özlemem. En tatlısı lisedir, kaybedecek pek şeyin yoktur, gözün karadır. Genişletmek için tıkla ...
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: aleyküm selam burak profiline bakmadın mı - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Dikkat etmedim bişey mi oldu
-Akıncı' Alıntı: aleyküm selam burak profiline bakmadın mı - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Dikkat etmedim bişey mi oldu
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: ziyaretçi mesajları Genişletmek için tıkla ... Biraz önce gördüm
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: dedim ben sana Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçi mesajlarına çok sık bakmıyorum anca gördüm
-Akıncı' Alıntı: dedim ben sana Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçi mesajlarına çok sık bakmıyorum anca gördüm