5800 Dokunmatik Sesli Cfw Varmıdır ?

Sponsorlu Bağlantılar

TheFurkanSert

Üye
    Konu Sahibi
5800 Dokunmatik Sesli Cfw Varmıdır ?
Dokunmatik sesini kendimizin ayarlayabileceği, yada hazırlanmış olarak bi cfw varmıdır ?

hikmet366

hikmet366

Üye
kendin ayarlayabiliyorsun ama ayarlanmış cfw yok

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Ayarlar/Kişisel/Tercihler bölümünden düzenlemek istediğin profile tıkla, Kişiselleştir'e tıkla ve son olarak en alttan Dokunmtk. ekran sesleri'ne tıkla. İstediğin seviyeyi seç.

TheFurkanSert

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar/Kişisel/Tercihler bölümünden düzenlemek istediğin profile tıkla, Kişiselleştir'e tıkla ve son olarak en alttan Dokunmtk. ekran sesleri'ne tıkla. İstediğin seviyeyi seç.

İşte telefondaki ses haricinde başka ses ekleyebiliyormuyuz demek istemiştim. Samsunglarda su damlasına dokunurmuş gibi ses çıkıyor mesela

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
İşte telefondaki ses haricinde başka ses ekleyebiliyormuyuz demek istemiştim. Samsunglarda su damlasına dokunurmuş gibi ses çıkıyor mesela
Üzgünüm:bilmm. Aslında dokunduğumuzda çıkan sesi telefonda bulup seçtiğimiz ses klibi ile değiştirebiliriz:hmmm

TheFurkanSert

Üye
    Konu Sahibi
Üzgünüm:bilmm. Aslında dokunduğumuzda çıkan sesi telefonda bulup seçtiğimiz ses klibi ile değiştirebiliriz:hmmm
işte o dosyayı çok arastırdım ama bulamadım. internetteki araştırmalarımda da kimse bulamamış herhalde :bilmem: