İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
işte o 12 saat öncesi oluyo :) malum günler gece 00:00da değiştiği için :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende Facebook arkadaşlarımın doğum günlerinde bir gün önce öğlen 12'de ötüyor ne alaka demi bir gün önce ve saat 12 :D
Hediye için gerekli zaman bakımından düşünülmüş olabilir mi? :hmmm

PureFood

PureFood

Üye
Ohoo başlarım hediyesine onların, ayrıca doğum günü konusunda telefonun uyarısına kaldıysak durumumuz vahim.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ya bi gün unutmamamız gereken birinin doğum gününü unutursak??? :ah

Web Designer

Web Designer

Üye
Bence değmez abi bi doğum günü için :)

Web Designer

Web Designer

Üye
Amin abi inş:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar bende birinin doğum günü olduğunda hem 12 saat önce hem de 1 saat önce haber veriyo (gece yarısı 00.00a göre) outlook takvimden 1 saat önceye ayarladım hepsinin de hatırlatması 1 saat önce görünüyo ama bu 12 saat önce hatırlatması nerden geliyo onu çözemedim :hmmm sizde hatırlatmalarda durum nasıl?

Valla ben de hangi saate ayarladıysam o saatte ötüyo cihaz :D Sorun yok ben de :)

ya ilk senkronizede outlook otomatik tüm d.günlerini 12 saat önce diye yapmış, ben de doğum günleri takvimini bi güzel sildim hepsi getti :) sonra yeniden doğum günü takvimi oluşurdum tüm kişiler otomatik yeniden geldi ancak bu sefer ayarı 1 saat önce yaptım. ama bu sefer hem 12 saat önce hem 1 saat önce ötüyo la telefon :D tekrar mı silip yenilesem şu listeyi:hmmm

Bende Facebook arkadaşlarımın doğum günlerinde bir gün önce öğlen 12'de ötüyor ne alaka demi bir gün önce ve saat 12 :D

işte o 12 saat öncesi oluyo :) malum günler gece 00:00da değiştiği için :)

Hediye için gerekli zaman bakımından düşünülmüş olabilir mi? :hmmm

aslında şu açıdan iyi, hediye almak gerektiğinde zamanımız olur :D

Ohoo başlarım hediyesine onların, ayrıca doğum günü konusunda telefonun uyarısına kaldıysak durumumuz vahim.

ya bi gün unutmamamız gereken birinin doğum gününü unutursak??? :ah

Ben o ayarı bir yerde görmüştüm sanki uzun zaman önce.
Ama neredeydi hatırlamıyorum, belki de güncellemelerden sonra kalktı.

Ancak şunu bir deneyelim belki olur.

1) Telefonunuzla ilişkilendirdiğiniz outlook/hotmail/microsoft/live hesabınıza bilgisayardan girin.

2) Hesabınızda sol üst tarafta OUTLOOK yazan yerin yanındaki küçük ok işaretine basın

3) Karşınıza POSTA, KİŞİLER, TAKVİM, SKYDRİVE seçenekleri gelecek. TAKVİM'i seçin.

4) TAKVİM bölümü açılınca sağ üstteki ÇARK işaretine tıklayın ve Seçenekler yazan yere basın.

5) Gelen sayfada eğer daha önce yapmamışsanız "Yeni Anımsatıcıyı Kullan" deyin. Eğer yaptıysanız gelen sayfada üst tarafta yer alan "Anımsatıcı ve Takvim Ayarlarınızı Düzenleyin" başlığı altındaki "Doğumgünü Takvimi" yazan yere tıklayın. İstediğiniz zamanlama ve diğer ayarları yapıp alttaki KAYDET butonuna basın.

:oke:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Ben o ayarı bir yerde görmüştüm sanki uzun zaman önce.
Ama neredeydi hatırlamıyorum, belki de güncellemelerden sonra kalktı.

Ancak şunu bir deneyelim belki olur.

1) Telefonunuzla ilişkilendirdiğiniz outlook/hotmail/microsoft/live hesabınıza bilgisayardan girin.

2) Hesabınızda sol üst tarafta OUTLOOK yazan yerin yanındaki küçük ok işaretine basın

3) Karşınıza POSTA, KİŞİLER, TAKVİM, SKYDRİVE seçenekleri gelecek. TAKVİM'i seçin.

4) TAKVİM bölümü açılınca sağ üstteki ÇARK işaretine tıklayın ve Seçenekler yazan yere basın.

5) Gelen sayfada eğer daha önce yapmamışsanız "Yeni Anımsatıcıyı Kullan" deyin. Eğer yaptıysanız gelen sayfada üst tarafta yer alan "Anımsatıcı ve Takvim Ayarlarınızı Düzenleyin" başlığı altındaki "Doğumgünü Takvimi" yazan yere tıklayın. İstediğiniz zamanlama ve diğer ayarları yapıp alttaki KAYDET butonuna basın.

:oke:
"Yeni anımsatıcıyı Kullan" diye bi seçenek görmedim ama son dediğini zaten ilkinde yaptım olmadı. çünkü orda yapılan bir ayar daha sonra eklenecek anımsatıcılara uygulanıyor. o yüzden tüm doğum günü takvimini sildim! sonra yeniden doğum günü takvimi oluşturdum ancak bu sefer 1 saat olarak ayarlayarak. bu sefer tüm günlere uygulandı ancak telefonda şimdi hem 12 saat önce hem 1 saat önce hatırlatıyor ilginç olan o :)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Biraz zaman geçti ama yinede paylaşmak istedim. Fark ettiyseniz, Lumia'larda kapanma sorunu tamamen ortadan kalkmış durumda en azından artık ben yaşamıyorum.)) Diğer yandan ön kamera lensine toplanan tozlar, pislikler Teknik servise gönderdikten sonra, adamlar işlerini son derece ciddiyetli bir şekilde yapmışlar. Yani toz alan kısımı izole edip göndermişler. Lumia'yı bir başka seviyorum artık .))

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Biraz zaman geçti ama yinede paylaşmak istedim. Fark ettiyseniz, Lumia'larda kapanma sorunu tamamen ortadan kalkmış durumda en azından artık ben yaşamıyorum.)) Diğer yandan ön kamera lensine toplanan tozlar, pislikler Teknik servise gönderdikten sonra, adamlar işlerini son derece ciddiyetli bir şekilde yapmışlar. Yani toz alan kısımı izole edip göndermişler. Lumia'yı bir başka seviyorum artık .))

benim tel kapanmıyor. güle güle yazısı öyle bekliyor. napıcaz?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Sanal Kredi Kartı ne demek tam olarak?
Kullanmış olduğun bir kredi kartın varsa, bu kart üzerinden müşteri hizmetleri aracılığıyla yada ilgili bankanın online internet şubelerinden, liminitini kendinin belirleyebileceği bir sanal kart oluşturuyorsun (bir nevi kullandığın kredi kartının var olmayan kopyası) ve internette alışverişlerde bu sanal kartı kullanıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
hllsvrn

hllsvrn

Üye
benim tel kapanmıyor. güle güle yazısı öyle bekliyor. napıcaz?

Her kapatmaya çalıştığında aynı sorunla karşılaşıyor musun?
Soft format atmayı dene Ses kısma / Güç düğmesi aynı anda 10 sn. kadar basılı tut..
Son çare yazılım güncellemen olacaktır..

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Her kapatmaya çalıştığında aynı sorunla karşılaşıyor musun?
Soft format atmayı dene Ses kısma / Güç düğmesi aynı anda 10 sn. kadar basılı tut..
Son çare yazılım güncellemen olacaktır..

şimdi denedim yapmadı. herzaman yapmıyor demekki.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

:kop2:

sympatico

Üye
Arkadaşlar bilmiyorum umrunuzda olur mu olmaz mı ama ben bi karar verdim
telefonu aldığım günden beri mağazada olsun telefonda olsun pek bi hareketlilik görmedim ve sorunlarda yakamı bırakmadı , bu yüzden bu andan itibaren 31.05.2013 ten 1.07.2013 e ( tam bi ay boyunca ) kadar maxicepe ve diğer wp8 haberleri yapan sitelere girmicem , sure bitiminde döndüğümde wp8 deki gelişmelerden mutlu olmazsam mecbur telefonu satmak zorunda kalıcam. Satmak zorunda kalırsam da iphone a para yetmeyeceğinden beğenmediğim samsungun giriş seviyesi android li cihazlarından birini alıcam

telefonu Türkiye ye geldiğinden beri , adam gibi sistem güncellemesi beklemekten yukardaki resimdeki adam gibi olduk.

şimdi çıkış yapıyorum.....

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

Üst Alt