Hediye için gerekli zaman bakımından düşünülmüş olabilir mi?Bende Facebook arkadaşlarımın doğum günlerinde bir gün önce öğlen 12'de ötüyor ne alaka demi bir gün önce ve saat 12![]()

ağzımdan aldınHediye için gerekli zaman bakımından düşünülmüş olabilir mi?![]()

ya bi gün unutmamamız gereken birinin doğum gününü unutursak???![]()
ElbetteBence değmez abi bi doğum günü için![]()
Bir defa unuttum, Allah bir daha unutturmasın!!! 
arkadaşlar bende birinin doğum günü olduğunda hem 12 saat önce hem de 1 saat önce haber veriyo (gece yarısı 00.00a göre) outlook takvimden 1 saat önceye ayarladım hepsinin de hatırlatması 1 saat önce görünüyo ama bu 12 saat önce hatırlatması nerden geliyo onu çözemedimsizde hatırlatmalarda durum nasıl?
Valla ben de hangi saate ayarladıysam o saatte ötüyo cihazSorun yok ben de
![]()
ya ilk senkronizede outlook otomatik tüm d.günlerini 12 saat önce diye yapmış, ben de doğum günleri takvimini bi güzel sildim hepsi gettisonra yeniden doğum günü takvimi oluşurdum tüm kişiler otomatik yeniden geldi ancak bu sefer ayarı 1 saat önce yaptım. ama bu sefer hem 12 saat önce hem 1 saat önce ötüyo la telefon
tekrar mı silip yenilesem şu listeyi
![]()
Bende Facebook arkadaşlarımın doğum günlerinde bir gün önce öğlen 12'de ötüyor ne alaka demi bir gün önce ve saat 12![]()
işte o 12 saat öncesi oluyomalum günler gece 00:00da değiştiği için
![]()
Hediye için gerekli zaman bakımından düşünülmüş olabilir mi?![]()
aslında şu açıdan iyi, hediye almak gerektiğinde zamanımız olur![]()
Ohoo başlarım hediyesine onların, ayrıca doğum günü konusunda telefonun uyarısına kaldıysak durumumuz vahim.
ya bi gün unutmamamız gereken birinin doğum gününü unutursak???![]()

"Yeni anımsatıcıyı Kullan" diye bi seçenek görmedim ama son dediğini zaten ilkinde yaptım olmadı. çünkü orda yapılan bir ayar daha sonra eklenecek anımsatıcılara uygulanıyor. o yüzden tüm doğum günü takvimini sildim! sonra yeniden doğum günü takvimi oluşturdum ancak bu sefer 1 saat olarak ayarlayarak. bu sefer tüm günlere uygulandı ancak telefonda şimdi hem 12 saat önce hem 1 saat önce hatırlatıyor ilginç olan oBen o ayarı bir yerde görmüştüm sanki uzun zaman önce.
Ama neredeydi hatırlamıyorum, belki de güncellemelerden sonra kalktı.
Ancak şunu bir deneyelim belki olur.
1) Telefonunuzla ilişkilendirdiğiniz outlook/hotmail/microsoft/live hesabınıza bilgisayardan girin.
2) Hesabınızda sol üst tarafta OUTLOOK yazan yerin yanındaki küçük ok işaretine basın
3) Karşınıza POSTA, KİŞİLER, TAKVİM, SKYDRİVE seçenekleri gelecek. TAKVİM'i seçin.
4) TAKVİM bölümü açılınca sağ üstteki ÇARK işaretine tıklayın ve Seçenekler yazan yere basın.
5) Gelen sayfada eğer daha önce yapmamışsanız "Yeni Anımsatıcıyı Kullan" deyin. Eğer yaptıysanız gelen sayfada üst tarafta yer alan "Anımsatıcı ve Takvim Ayarlarınızı Düzenleyin" başlığı altındaki "Doğumgünü Takvimi" yazan yere tıklayın. İstediğiniz zamanlama ve diğer ayarları yapıp alttaki KAYDET butonuna basın.
![]()

Maalesef Bankkart olmuyor, Kredi kartı yada Sanal Kredi Kartı Oluyo sadece ...
Biraz zaman geçti ama yinede paylaşmak istedim. Fark ettiyseniz, Lumia'larda kapanma sorunu tamamen ortadan kalkmış durumda en azından artık ben yaşamıyorum.)) Diğer yandan ön kamera lensine toplanan tozlar, pislikler Teknik servise gönderdikten sonra, adamlar işlerini son derece ciddiyetli bir şekilde yapmışlar. Yani toz alan kısımı izole edip göndermişler. Lumia'yı bir başka seviyorum artık .))
Kullanmış olduğun bir kredi kartın varsa, bu kart üzerinden müşteri hizmetleri aracılığıyla yada ilgili bankanın online internet şubelerinden, liminitini kendinin belirleyebileceği bir sanal kart oluşturuyorsun (bir nevi kullandığın kredi kartının var olmayan kopyası) ve internette alışverişlerde bu sanal kartı kullanıyorsun.
Sanal Kredi Kartı ne demek tam olarak?
benim tel kapanmıyor. güle güle yazısı öyle bekliyor. napıcaz?
Her kapatmaya çalıştığında aynı sorunla karşılaşıyor musun?
Soft format atmayı dene Ses kısma / Güç düğmesi aynı anda 10 sn. kadar basılı tut..
Son çare yazılım güncellemen olacaktır..
benimki şu an çzik değiştirecem ama ekran camınıArkadaşlar lumia 820yi ekran koruyucusuz kullanmak istiyorum ama çabuk çiziliyomuş galiba siz nasıl kullanıyorsunuz?