İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
normalde eski telefonlarımın alarmı 1dk çaldıktan sonra otomatik ertelenirdi yalnız bu lumia sanırım hiç susmuyor artık dayanamayıp yataktan kalkıp kendim ertelemek zorunda kalıyorum. uyandırmak için birebir. hele ki alarm6 ayarlıysa! :D

- - - Eklendi - - -

haha şimdi telefonu şarja taktım, yalnız önce prize taktım, ki aynı anda telefondan bi uyarı sesi geldi (daha telefona kabloyu takmadım). Aha dedim kablosuz şarj teknolojisi! Telefona baktım ki kritik pil seviyesi vermiş meğer :)

serinaga

serinaga

Üye
normalde eski telefonlarımın alarmı 1dk çaldıktan sonra otomatik ertelenirdi yalnız bu lumia sanırım hiç susmuyor artık dayanamayıp yataktan kalkıp kendim ertelemek zorunda kalıyorum. uyandırmak için birebir. hele ki alarm6 ayarlıysa! :D

- - - Eklendi - - -

haha şimdi telefonu şarja taktım, yalnız önce prize taktım, ki aynı anda telefondan bi uyarı sesi geldi (daha telefona kabloyu takmadım). Aha dedim kablosuz şarj teknolojisi! Telefona baktım ki kritik pil seviyesi vermiş meğer :)

Seninki iyiymiş, ben bir defasında tam şarja taktım ki ses gelecek diye bakıyorum, oda ne güle güle diyor, meğer şarj bitti diye kapanışa geçmiş ...

sezrar

sezrar

Üye
arkadaşlar şebeke üzerinden güncelleme alınıyor mu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
peki teşekkürler bilgiler için.

ÖEY

ÖEY

Üye
Bu arada bu cüzdana kredi kartını tanımlayıp mağazadan uygulama oyun satın almak çok tehlikeliymiş arkadaşlar. Yani dün bir uygulama bir de oyun satın aldım. Şimdi önüme gelen her uygulama/oyunu satın alasım var :D:D Cepten o anda para çıkmıyor ya nasılsa kredi kartı üleyn al gitsin diyor içimdeki hain ses :D:D Bu arada The Path of Kara adlı oyunu satın aldım dün. Tavsiye ederim gayet eğlenceli, grafikleri ve sesleri gayet güzel bir oyun olmuş. Aldığıma değdi yani.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
peki teşekkürler bilgiler için.
:rica:

Bu arada bu cüzdana kredi kartını tanımlayıp mağazadan uygulama oyun satın almak çok tehlikeliymiş arkadaşlar. Yani dün bir uygulama bir de oyun satın aldım. Şimdi önüme gelen her uygulama/oyunu satın alasım var :D:D Cepten o anda para çıkmıyor ya nasılsa kredi kartı üleyn al gitsin diyor içimdeki hain ses :D:D Bu arada The Path of Kara adlı oyunu satın aldım dün. Tavsiye ederim gayet eğlenceli, grafikleri ve sesleri gayet güzel bir oyun olmuş. Aldığıma değdi yani.
İlk zamanlarda yaşadığım ve halen devam eden satın alma sıkıntılarım olmasa, belki şuan senin gibi düşünüyor olabilirdim Özgür :)

kursat99

kursat99

Üye
Kredi kartı falan diyosunuz ya; sadece kredi kartı mı oluyo, Bankkart falan olmuyo mu?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
cüzdan'da ekle deyince seçeneklerden biri aynen şöyle> "Kredi kartı beya banka kartı"
tabi banka kartı denemedim belki de TRdeki banka kartlarını desteklemiyor da olabilir ancak sistemin kendisi destekliyo gibi görünüyo

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar bende birinin doğum günü olduğunda hem 12 saat önce hem de 1 saat önce haber veriyo (gece yarısı 00.00a göre) outlook takvimden 1 saat önceye ayarladım hepsinin de hatırlatması 1 saat önce görünüyo ama bu 12 saat önce hatırlatması nerden geliyo onu çözemedim :hmmm sizde hatırlatmalarda durum nasıl?

ÖEY

ÖEY

Üye
arkadaşlar bende birinin doğum günü olduğunda hem 12 saat önce hem de 1 saat önce haber veriyo (gece yarısı 00.00a göre) outlook takvimden 1 saat önceye ayarladım hepsinin de hatırlatması 1 saat önce görünüyo ama bu 12 saat önce hatırlatması nerden geliyo onu çözemedim :hmmm sizde hatırlatmalarda durum nasıl?
Valla ben de hangi saate ayarladıysam o saatte ötüyo cihaz :D Sorun yok ben de :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ya ilk senkronizede outlook otomatik tüm d.günlerini 12 saat önce diye yapmış, ben de doğum günleri takvimini bi güzel sildim hepsi getti :) sonra yeniden doğum günü takvimi oluşurdum tüm kişiler otomatik yeniden geldi ancak bu sefer ayarı 1 saat önce yaptım. ama bu sefer hem 12 saat önce hem 1 saat önce ötüyo la telefon :D tekrar mı silip yenilesem şu listeyi:hmmm

PureFood

PureFood

Üye
Bende Facebook arkadaşlarımın doğum günlerinde bir gün önce öğlen 12'de ötüyor ne alaka demi bir gün önce ve saat 12 :D

Üst Alt