CABBAR deyince aklima Cabbar Baba 0070 geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye

:bud:

- - - Eklendi - - -

Geçmiş olsun :)
Ben hiç dişciye gitmedim desem yeridir :)

Bende Ilk defa gittim :) iğneden korkarım ben iğne yapılınca bayılmakla bayılmamak arasında gidip Gelirim ama bu sefer bişey olmadı. Gözümden sonra iğne yapılması konusunda en Çok korktuğum yer dişimdi ama Hiç hissetmedim

ismail

ismail

Üye

Bende Ilk defa gittim :) iğneden korkarım ben iğne yapılınca bayılmakla bayılmamak arasında gidip Gelirim ama bu sefer bişey olmadı. Gözümden sonra iğne yapılması konusunda en Çok korktuğum yer dişimdi ama Hiç hissetmedim

Gözünden iğne mi :ohannes:

CABBAR

CABBAR

Üye

Otisabi kimin favorisi degil ki? :kıskıs:

Haziranda dizisi basluyor :yavrum:

- - - Eklendi - - -

:cool

Sanki ücretli platformda başlayacaktı dizisi :hmmm kaçak nasıl izlerim öğrenmem lazım

- - - Eklendi - - -

Otisabi kimin favorisi degil ki? :kıskıs:

Haziranda dizisi basluyor :yavrum:

- - - Eklendi - - -

:cool

Sanki ücretli platformda başlayacaktı dizisi :hmmm kaçak nasıl izlerim öğrenmem lazım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Valla hic bilmiyorum eger sinema tv'yi internette kacak bulabilirsen izleyebilirsin :) bizde sinematv var rahatim ben (h)

- - - Eklendi - - -

Aa ben yeni frangmanini izlememistim :hmmm Otisabiyi canlandiran eski oyuncu daha iyi, daha benzerdi sanki :hmmm :bilmm

CABBAR

CABBAR

Üye

Valla hic bilmiyorum eger sinema tv'yi internette kacak bulabilirsen izleyebilirsin :) bizde sinematv var rahatim ben (h)

- - - Eklendi - - -

Aa ben yeni frangmanini izlememistim :hmmm Otisabiyi canlandiran eski oyuncu daha iyi, daha benzerdi sanki :hmmm :bilmm

Burjuva seniii :sopa:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
MrExpert

MrExpert

Üye
:hmmm

CABBAR

CABBAR

Üye

- - - Eklendi - - -

Ne fragmanı Ben Hiç görmedim :hmmm link var mı link

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye
Link varmı link :naughty:

• Beğen
Akıncı

Akıncı

Üye