Telefona Su Kaçtı

Sponsorlu Bağlantılar

kaanyilldirim

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Su Kaçtı
Telefonuma su kaçtı kafayı yedi bayağı neyse kilit tuşu çalışmıyor herhangi bir güç kaynağı takınca telefon kendiliğinden açılıyor nu yüzden download mode aa alamıyorum napabilirim servis yolu gözüktümü

irememre

irememre

Üye
Telefonuma su kaçtı kafayı yedi bayağı neyse kilit tuşu çalışmıyor herhangi bir güç kaynağı takınca telefon kendiliğinden açılıyor nu yüzden download mode aa alamıyorum napabilirim servis yolu gözüktümü

sony nin yeni su gecirmeyen telefonunu al o telefon iflah olmaz servis parasini alir senden :D

Invoke

Invoke

Üye
Pirince koy beklet, açmaya filan çalışma dursun bi 6-7saat artık ne kadar su girdiyse? 1 gün tut ya da... Olmadı servise...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
1-2 gun pirinc kavanozunda tut :) sansliysan kurtarirsin telefonu :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
bnerdem

bnerdem

Üye
açmasaydın telefonu keşke. hemen pirince koyup düzeltebilirdin.

technoshark

technoshark

Üye
Öyle bir durumda asla telefonunuzu açmayın arkadaşlar !!!! Kabız civcivin dediği gibi pirinç kavanozunda bekletiniz bir iki gün sonrasında şansınız var ise telefonu kurtarabilirsiniz.

Geçmiş olsun.

fk555897

fk555897

Üye
Servise götürdüğünde ücretsiz tamir edeceklerini sanmam.

Invoke

Invoke

Üye

Kesinlikle sıvı teması olduğu için ücretsiz yapılmaz.

Aynen. Benim vaktinde 5800 bozulmuştu, götürdük, Sıvı teması var dediler para da istemişlerdi ne kadar hatırlamıyorum sonra tanıdık bir telefoncuya götürdük içini biraz temizlemiş suyunu filan, tekrar verdik servise, sorunu bulamadılar :D Yeni telefon verdiler :)

kaanyilldirim

Üye
    Konu Sahibi
beyler sağolun fakat telefon 1 hafta önce düştü :D daha demin download moda alıp telefonu android 4.0 yapıyım dedim ama sim kart ile hafıza kartını içinde unutmuşum :D telefon brick :D en iyisi ben duş alıyım :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt