Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefona Su Kaçtı
Sponsorlu Bağlantılar
kaanyilldirim
Üye
Konu Sahibi
Telefona Su Kaçtı
Telefonuma su kaçtı kafayı yedi bayağı neyse kilit tuşu çalışmıyor herhangi bir güç kaynağı takınca telefon kendiliğinden açılıyor nu yüzden download mode aa alamıyorum napabilirim servis yolu gözüktümü
Telefonuma su kaçtı kafayı yedi bayağı neyse kilit tuşu çalışmıyor herhangi bir güç kaynağı takınca telefon kendiliğinden açılıyor nu yüzden download mode aa alamıyorum napabilirim servis yolu gözüktümü
açmasaydın telefonu keşke. hemen pirince koyup düzeltebilirdin.
technoshark
Üye
Öyle bir durumda asla telefonunuzu açmayın arkadaşlar !!!! Kabız civcivin dediği gibi pirinç kavanozunda bekletiniz bir iki gün sonrasında şansınız var ise telefonu kurtarabilirsiniz.
Aynen. Benim vaktinde 5800 bozulmuştu, götürdük, Sıvı teması var dediler para da istemişlerdi ne kadar hatırlamıyorum sonra tanıdık bir telefoncuya götürdük içini biraz temizlemiş suyunu filan, tekrar verdik servise, sorunu bulamadılar Yeni telefon verdiler
kaanyilldirim
Üye
Konu Sahibi
beyler sağolun fakat telefon 1 hafta önce düştü daha demin download moda alıp telefonu android 4.0 yapıyım dedim ama sim kart ile hafıza kartını içinde unutmuşum telefon brick en iyisi ben duş alıyım