Wp 8 mi yoksa Android mi daha iyi.

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Çok hizli ve zevkli internet keyfi bir harika yok boyle bişey gercekten flash player israrse 20 Yi cikarsin html5 De reklamsiz ve hizli film izleme ve oyunlari oyle basit telefon oyunu degil uygulamalari oyle gereksiz ve bos degil korkunc guzel bişey boyle bişey olamaz bildigin masaustu bilgisayar gucu telefonda internette acmadigi film formati yok wp8 muthiş muthiş muthiş

Oldu o zaman Note 2 yi satıp hemen WP8'e geçiyorum.

skynet

Üye
Windows phone'dan oldukça memnunun tek canımı sıkan nokta dosya yöneticisi yok :dry:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Wphone henüz yeni ve android'e göre kısıtlı bir sistem, bu konuda sana yardımcı olabilmemiz için ağırlıklı olarak kullanımının neye dayalı olduğunu belirtmen gerekli.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Oldu o zaman Note 2 yi satıp hemen WP8'e geçiyorum.

Şaka yapıyor olmalısın!!! :ehe

Şaka bir yana ben de Wp8 i beğenmeme rağmen henüz yeterli değil. Cihazlar büyük ve uygulama kısmı tam oturamadı bir türlü. Alması gereken çok yol var daha ama kullanımı değişik ve stabil bir sistem olarak başarılı.

Android ise özellikle şu aralar beni çıldırtan bir sistem olmaya başladı. Her iş için 100 lerce uygulaması var ama bunlardan çok azı yaptığı iş için yüklenmeyi hak edecek başarıda. A işini yapacak 500 tane uygulama var, B işini yapacak da 500 uygulama var ama A+B işini yapacak 10 tane uygulama yok :S A+B+C işi için ise 4-5 programı beraber kullanmanız gerekiyor dolayısıyla ram ve hafıza kullanımı çöplük gibi doluyor. Zaten 512mb denilen ram karşınıza 330-360 mb civarlarında çıkarken bir de sistem bunun 220-300 ünü kullanınca size birşey kalmıyor ve sistem normal kullanıcılar için tam bir işkenceye dönüşüyor.

Sonuca gelirken "Nerdesin Belle..." diyip S^3 ü saygıyla anıyorum :ehe ve her zaman dediğim gibi "kullanımınıza göre cihaz seçiniz, benim için iyi olan sizin için karışık olabilir veya başkası için yavaş olabilir. Kullanımınızı ve beklentilerinizi belirtmeden 'X iyi Z kötü' şeklinde yorum yapmak anlamsız" diyorum.

• Beğen
Tepkiler: antdn ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aslında en önemli konuda bu Özcan.:oke: İhtiyaçlar neler ve telefonu nasıl bir araç olarak kullanacağız. Bunu kafamızda oturtup ona göre bir cihaz seçmemizde fayda var. Günümüzde ise insanlar hızlı bir şekilde akıllı telefonlara yöneliyorlar, bu pekte sağlıklı bir durum değil. Çünkü ihtiyacınız olmayan onlarca özelliğe sahip bir cihazı boşu boşuna cebinizde taşımanıza hiç gerek yok.

Örnek; Arama yapan, SMS okuyan birisinin gidip Galaxy S3 alması demek büyük bir haksızlık, masraf ve gereksiz bir uğraştır. Kullanmayacağı özellikler için hem daha fazla para ödeyip hem de batarya süresi gibi önemli bir artıdan vazgeçmek çok yersizdir.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

Üst Alt