Yeni bir telefon :)

Sponsorlu Bağlantılar

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir telefon :)
Arkadaşlar Galaxy w yi alalı neredeyse 1 yıl oldu :) Yeni bir telefon alıyım diyorum :)
bütçe 1.000 tl kadar.
Samsung, Nokıa ve Apple düşünmüyorum. Android olcak :)
Öncelikli tercihlerim Sony ve Htc :) Önerilerinizi bekliyorumm :)

rebenolawo

Üye
Galaxy den şaşma ben ıphoneye 2g den başladım 4s kadar hepsini kullandım ve fark yk şimdi galaxy s2 kullanıyorum çok memnunum telefona fazla para harcama hemen düşüyor bence galaxy ace2 al

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87
CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy den şaşma ben ıphoneye 2g den başladım 4s kadar hepsini kullandım ve fark yk şimdi galaxy s2 kullanıyorum çok memnunum telefona fazla para harcama hemen düşüyor bence galaxy ace2 al

kardeş bana birazda telefonun tipi önemli :) samsung görüldüğü gibi aynı tipten şaşmıyor :)

lolaman

lolaman

Üye
Şimdiki telefonun gayet güzel bence ben olsam değiştirmezdim.Ama değiştirecek olsam Lumia serisine bakarım.Sonuçta android satıp neredeyse aynı özelliklerde başka bir android telefon almaya hiç gerek yok bence.

• Beğen
CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Şimdiki telefonun gayet güzel bence ben olsam değiştirmezdim.Ama değiştirecek olsam Lumia serisine bakarım.Sonuçta android satıp neredeyse aynı özelliklerde başka bir android telefon almaya hiç gerek yok bence.

Wp bana göre değil :) Android ihtiyaçlarımı karşılıyor :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nokia Lumia 720 ???

By_Casparov

By_Casparov

Üye
htc one s i o fiyata bulablrsen onereblrim kardeşim

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Wp bana göre değil :) Android ihtiyaçlarımı karşılıyor :)

Ama 1000 TL ye android telefon alırsan Galaxy W dan pek farklı olmaz. Ben anladım sen telefondan sıkılmışsın farklı bir şeyler istiyorsun. Hala Lumia 720 diyorum.

lolaman

lolaman

Üye
Çoğu arkadaş benim gibi düşünür.1000TL lik telefon ile Galaxy W arasında pek fark olmaz.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Ama 1000 TL ye android telefon alırsan Galaxy W dan pek farklı olmaz. Ben anladım sen telefondan sıkılmışsın farklı bir şeyler istiyorsun. Hala Lumia 720 diyorum.

Aynen öyle kardeşim :) Ama wp alırsam inan 1 hafta kullanamam :)

Invoke

Invoke

Üye
Tip önemliyse Xperia alacaksın =))
1000 liraya: Xperia S, Xperia P, Xperia İon alabilirsin, bulabilirsen, P'yi bulursun da İonla S'i bulamayabilirsin 1000liraya. Ama S ile İonun özellikleri P'ye basar. İon candır :D 2012 Telefonu bunlar
2013 Xperia SP çıktı: 1250 Lira orta segment bir telefon. Tasarımı süper. Alttaki led akıyor :D Orta segment ama donanımdan kısmamışlar, oyunlarını açar yani. 1gb ram çift çekirdek s4 pro işlemci =)

Ama şöyle bir gerçek var: Oyun çok önemli ise Xperialardan biraz uzak durabilirsin. Neden? Biraz pahalılar çünkü Xperia S, İon, SP 1200 lira filan... S3de 1300lira. S3 donanım olarak yapıştırır geçer bunlara. Ha ben olsam S3 alır mıyım? Almam. Ama bunlar da gerçekler :D

HTC modelleri pek bilmiyorum ama bir araştır derim: Xperia kadar olmasa da tipleri var bence, samsungdan iyi. F/P olarak da Xperialardan iyidir.

• Beğen
achambo

achambo

Üye
bence telefonun dursun seneye alırsın:oke:

• Beğen
CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Tip önemliyse Xperia alacaksın =))
1000 liraya: Xperia S, Xperia P, Xperia İon alabilirsin, bulabilirsen, P'yi bulursun da İonla S'i bulamayabilirsin 1000liraya. Ama S ile İonun özellikleri P'ye basar. İon candır :D 2012 Telefonu bunlar
2013 Xperia SP çıktı: 1250 Lira orta segment bir telefon. Tasarımı süper. Alttaki led akıyor :D Orta segment ama donanımdan kısmamışlar, oyunlarını açar yani. 1gb ram çift çekirdek s4 pro işlemci =)

Ama şöyle bir gerçek var: Oyun çok önemli ise Xperialardan biraz uzak durabilirsin. Neden? Biraz pahalılar çünkü Xperia S, İon, SP 1200 lira filan... S3de 1300lira. S3 donanım olarak yapıştırır geçer bunlara. Ha ben olsam S3 alır mıyım? Almam. Ama bunlar da gerçekler :D

HTC modelleri pek bilmiyorum ama bir araştır derim: Xperia kadar olmasa da tipleri var bence, samsungdan iyi. F/P olarak da Xperialardan iyidir.

Sağol kardeş :) Çok iyi açıkladım valla :D Bende sp düşünüyordum süper telefon ;) Türkiye'ye bi gelse :)

- - - Eklendi - - -

sp gelmiş bile :D

By_Casparov

By_Casparov

Üye
istersen şuraya bi bak dostum

achambo

achambo

Üye

Aynen öyle kardeşim :) Ama wp alırsam inan 1 hafta kullanamam :)

ben daha nokia almam symbiana yaptığını gördükten sonra sen de alma bence

seneye yurtta kalmıcak olsam değişirdim telefonu da 2 yıl daha biriktirip alıcam en iyisinden

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi

ben daha nokia almam symbiana yaptığını gördükten sonra sen de alma bence

seneye yurtta kalmıcak olsam değişirdim telefonu da 2 yıl daha biriktirip alıcam en iyisinden

Aynen kardeşim :) Symbiana destek verseydi kraldı şimdi :)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
nokıa lumiaları pro kameralara dönüştürme telaşında. başka bişeye yaramaz şimdilik....

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt