Galaxy den şaşma ben ıphoneye 2g den başladım 4s kadar hepsini kullandım ve fark yk şimdi galaxy s2 kullanıyorum çok memnunum telefona fazla para harcama hemen düşüyor bence galaxy ace2 al
samsung görüldüğü gibi aynı tipten şaşmıyor 
Şimdiki telefonun gayet güzel bence ben olsam değiştirmezdim.Ama değiştirecek olsam Lumia serisine bakarım.Sonuçta android satıp neredeyse aynı özelliklerde başka bir android telefon almaya hiç gerek yok bence.
Android ihtiyaçlarımı karşılıyor 
Nokia Lumia 720 ???
kusura bakma 
htc one s i o fiyata bulablrsen onereblrim kardeşim

Wp bana göre değilAndroid ihtiyaçlarımı karşılıyor
![]()
Ama 1000 TL ye android telefon alırsan Galaxy W dan pek farklı olmaz. Ben anladım sen telefondan sıkılmışsın farklı bir şeyler istiyorsun. Hala Lumia 720 diyorum.
Ama wp alırsam inan 1 hafta kullanamam 
2012 Telefonu bunlar
Orta segment ama donanımdan kısmamışlar, oyunlarını açar yani. 1gb ram çift çekirdek s4 pro işlemci =)
Tip önemliyse Xperia alacaksın =))
1000 liraya: Xperia S, Xperia P, Xperia İon alabilirsin, bulabilirsen, P'yi bulursun da İonla S'i bulamayabilirsin 1000liraya. Ama S ile İonun özellikleri P'ye basar. İon candır2012 Telefonu bunlar
2013 Xperia SP çıktı: 1250 Lira orta segment bir telefon. Tasarımı süper. Alttaki led akıyorOrta segment ama donanımdan kısmamışlar, oyunlarını açar yani. 1gb ram çift çekirdek s4 pro işlemci =)
Ama şöyle bir gerçek var: Oyun çok önemli ise Xperialardan biraz uzak durabilirsin. Neden? Biraz pahalılar çünkü Xperia S, İon, SP 1200 lira filan... S3de 1300lira. S3 donanım olarak yapıştırır geçer bunlara. Ha ben olsam S3 alır mıyım? Almam. Ama bunlar da gerçekler
HTC modelleri pek bilmiyorum ama bir araştır derim: Xperia kadar olmasa da tipleri var bence, samsungdan iyi. F/P olarak da Xperialardan iyidir.
Çok iyi açıkladım valla
Bende sp düşünüyordum süper telefon 

istersen şuraya bi bak dostum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aynen öyle kardeşimAma wp alırsam inan 1 hafta kullanamam
![]()
ben daha nokia almam symbiana yaptığını gördükten sonra sen de alma bence
seneye yurtta kalmıcak olsam değişirdim telefonu da 2 yıl daha biriktirip alıcam en iyisinden
Symbiana destek verseydi kraldı şimdi