Mahallemde Surekli Olay Oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Ha sunu soyleyim.Eski mahallemde polis 21.00'dan sonra devriye gezerdi surekli.Bu mahallede su zamana kadar bir kere gezdigini gordum.Onda da kuzenimi sucsuz yere karakola aldilar.Bilmiyorum ben mi devriye gezmeliyim.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Hangi ilçe hangi mahalle ? Fatih Şehremini mahallesinden Gaziosmanpaşa civarina taşındık çok değişik buralar. Polisin giremedigi yerlerden biri de buradaki gazi mahallesi. Adamlar resmen burda devlet yok diyor biraz öyle de harbiden.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Hangi ilçe hangi mahalle ? Fatih Şehremini mahallesinden Gaziosmanpaşa civarina taşındık çok değişik buralar. Polisin giremedigi yerlerden biri de buradaki gazi mahallesi. Adamlar resmen burda devlet yok diyor biraz öyle de harbiden.
Gazi mahallesini bilirim burası gibi biraz sakat yer.Bende Sultançiftliği'ndeyim.

DDorlion

DDorlion

Üye
korkma kardes onlar tasiosa sende tasi takim yap biber gazi caki kuruski :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende sultanciftligindeyim...
Bizim buralar gayet iyi .

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Ismetpasa mahallesine dogru gelin de gorun

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ismetpasada 5 tl icin adam bicaklaniyor. Olay olursa soyle adamlari toplayıp geliriz ;)))))

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Daha gecen 3 genc bir adami kac yerinden bicakladilar ve mahkemede serbest kaldilar.Adamlar hesaplarini kendilerinin gormesi icin sikayetci bile olmuyorlar.

by-pegasus

Üye
durumlar kötü o zaman biraz kendini göster göze girmeye çalış :oke:

bayon

Üye
ailen ne diyo bu duruma

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
polise git durumu anlat

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Ailem ne diyecek.Bir ara babamla bile bin lira icin olay cikti.Adam raporlu kardesini baba,in ustune surdu.

bayon

Üye
yani gitmek gibi bi düşünceleri yokmu ordan

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
10 senelik borcun altina girdik.Abim ve ben okuyoruz.Kiz kardeslerim de okuyor.

bayon

Üye
10 senelik borcun altina girdik.Abim ve ben okuyoruz.Kiz kardeslerim de okuyor.

çok kötü olmuş inşallah biran önce düzelir herşey yoksa insanın yaşadığı ortam bile hayatını ne kadar çok etkiliyor

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi

çok kötü olmuş inşallah biran önce düzelir herşey yoksa insanın yaşadığı ortam bile hayatını ne kadar çok etkiliyor

Bosuna demiyorlar ev alma komsu al diye fakat tek maasla bu kadar olabilirdi.Ailemin cani sagolsun ne diyeyim.Kavgaci veya kavgaya merakli bir insan degilim iyi ki.

emreolol

Üye
ama o mahallede kaldigin surece kavgaci olcan yani seni zorlicak cunku millet kasiniyor

bakanadam

bakanadam

Üye
Dışarı çık onlara patronun kim olduğunu göster.

Üst Alt