Sevgili benim neyime ki...

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
e tamam o zaman herşey sende biter laf ile herşey yapılır güçlü birini önünde eğersin güzel kızlar peşinde olur öyle iğrenç tipsiz insanlar gördümki yanındaki kızlar fıstık gibi ...Herşey konuşmayla olur önce biraz uzak olur insan sonra lafların etkilemesiyle varya

enterneoll

enterneoll

Üye
benden sana taktik önce arkadaş olabileceğin bir kız bul ama gerçekten arkadaş onunla bol bol takıl ve kızları anla daha sonra sana güvende gelicektir. olmaz diye birşey yok.

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
e tamam o zaman herşey sende biter laf ile herşey yapılır güçlü birini önünde eğersin güzel kızlar peşinde olur öyle iğrenç tipsiz insanlar gördümki yanındaki kızlar fıstık gibi ...Herşey konuşmayla olur önce biraz uzak olur insan sonra lafların etkilemesiyle varya

ya mesela bi kaç kişi hatta bi kişi olmasaydı benim arkadaş ortamım gayet iyi olacaktı ama işte

- - - Eklendi - - -

benden sana taktik önce arkadaş olabileceğin bir kız bul ama gerçekten arkadaş onunla bol bol takıl ve kızları anla daha sonra sana güvende gelicektir. olmaz diye birşey yok.

kardeşim diyebileceğim bi kaç kız arkadaşım vardı ama. Bi deneme yaptım mesaj atmadım hal hatır sormadım. Dolsyısıyla o da sormadı. Tınlamadı tınlamadım. Demekki kardeş değilmiş.

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
kitap okumaya basla bence kitap okudunmu kendini ifade edebilme kabiliyetin artar

kitap okumayı seviyorum ama öyle bi alışkanlığım yok. Mesela internette ne kadar uzun olursa olsun hikaye falan okurum kitqp da okurum. Ayriyetten gerçekten kendimi doğru ifade edebildiğimi düşünüyorum. Ve de insanları güldürebiliyorum.

emreolol

Üye
kitap okumayı seviyorum ama öyle bi alışkanlığım yok. Mesela internette ne kadar uzun olursa olsun hikaye falan okurum kitqp da okurum. Ayriyetten gerçekten kendimi doğru ifade edebildiğimi düşünüyorum. Ve de insanları güldürebiliyorum.

espiri yetenegin var demekki tam anlamiyla kullanamiyorsun internetten okuyosun en azindan oda bisey bu iyi.bakimli biri oldunmu tmm dir.

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Yaş 17 ve tipik ergen davranışları.Kız ayarlama ne ya öncelikle bu kafayı bırakmakla işe başlayabilirsin.

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
Yaş 17 ve tipik ergen davranışları.Kız ayarlama ne ya öncelikle bu kafayı bırakmakla işe başlayabilirsin.

Tam olarak istediğim şey bu değil. Flört falan değil yani isteğim. Birçok sorunum ve canımı sıkan şeyler var ve bana bunları unutturacak birini arıyorum o kadar.

kerem28yuksel

Üye
bak bız senın gıbıllere asosyal dıoruz

bıraz cevre yap

-Emre

-Emre

Üye
Birkaç tavsiye. İnsanların yanında çok konuşma ve yüksek sesle asla konuşma. Davranışların herzaman dengeli olsun. Cool takıl(aslında tavsiye etmem pek de bazen ise yarar) . Vücut geliştirmeye başla ve vücuduna iyi bak her zaman bakımlı ol. Genel kültürünü geliştir konuşmaya başlarken iki kere düşün. Insanlar içinde anlatacağın bişeyler olsun hep aklında ve sosyal olmaya cals sen konusmazsan kimse senle gel konuşalım demez zaten bu böyledir hep =(

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç tavsiye. İnsanların yanında çok konuşma ve yüksek sesle asla konuşma. Davranışların herzaman dengeli olsun. Cool takıl(aslında tavsiye etmem pek de bazen ise yarar) . Vücut geliştirmeye başla ve vücuduna iyi bak her zaman bakımlı ol. Genel kültürünü geliştir konuşmaya başlarken iki kere düşün. Insanlar içinde anlatacağın bişeyler olsun hep aklında ve sosyal olmaya cals sen konusmazsan kimse senle gel konuşalım demez zaten bu böyledir hep =(

çok güzel bi tavsiye verdin bu saydıklarından sadece vücut yapamam gibime geliyor çünkü 50 kiloyum ve ne kadar çok yersem yiyim kilo almıyorum.

by-pegasus

Üye
doğru söylüyorsun ama diyorum ya çevrem yok. En yakın arkadaşım bile ben hal hatır sormasam dönüp bakmıyor. Çalışayım desem o da olmuyor. Daha bi yaz bile çıkıp çalışamadım. İş bulduğum halde hemde. Elimde olan birşey yok.

valla benimde öyle birgün şeytan diyo bırak herşeyi git yanına açıl konuş olmazsa öl git hem senin yerini dolduran çok olur ama ne çare hayat ya güldürür ya öldürür

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
valla benimde öyle birgün şeytan diyo bırak herşeyi git yanına açıl konuş olmazsa öl git hem senin yerini dolduran çok olur ama ne çare hayat ya güldürür ya öldürür

aynen :(